Piton111 Опубліковано: 18 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2013 Є хтось хто будується в Ременові??? Є! Сусіде?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
buran003 Опубліковано: 19 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2013 Сегодня был в Ременове. Работы активизировались) По Одной стороне стелят металопрофиль, по второй ставят окна. С понедельника будут первые входные двери и начинают утепление фасадов. Вот пара фото. сталкер можна знімати без декорацій:evil: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RST Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 Є хтось хто будується в Ременові??? конкретизуй запитання - ти про таунхаузи чи хто САМ будується в Ременові і в чому суть питання? ПС я збудувався/живу в Ременові. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luker Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 я мав на увазі таунхауз,чи варто робити підігрів підлоги,можливо вже хтось зробив .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAIN Опубліковано: 21 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2013 конкретизуй запитання - ти про таунхаузи чи хто САМ будується в Ременові і в чому суть питання? ПС я збудувався/живу в Ременові. і де ви побудувались? Окремо собі чи в Гетьманьскому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piton111 Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 я мав на увазі таунхауз,чи варто робити підігрів підлоги,можливо вже хтось зробив .... Я у таунхаузі робив підігрів підлоги повністю на весь перший поверх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 Я у таунхаузі робив підігрів підлоги повністю на весь перший поверх. і скільки вийшло по ціні підігрів підлоги? електрика чи водяний підігрів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piton111 Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 і скільки вийшло по ціні підігрів підлоги? електрика чи водяний підігрів? Водный. С выводом сантехники на 2-й этаж(по 2-й сан узел). 11тис.грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Водный. С выводом сантехники на 2-й этаж(по 2-й сан узел). 11тис.грн. ну та 2 санвузол то гарна ідея, це плануєте врізатись у ту довшу кімнату? і який розмір санвузла буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piton111 Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 ну та 2 санвузол то гарна ідея, це плануєте врізатись у ту довшу кімнату? і який розмір санвузла буде? Приблизно 3 на 1,4-1,5м. Вхід буде з довшої кімнати. Санвузол - унітаз, умивальник, душова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Приблизно 3 на 1,4-1,5м. Вхід буде з довшої кімнати. Санвузол - унітаз, умивальник, душова. зрозуміло, а шо говорили майстри, витримає деревяне перекриття? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piton111 Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Душова буде в куті. Витримає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luker Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 я почав теж робити підігрів підлоги, перший поверх виходить 8 тис, і додатково вивожу батарею на балкон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 а хто що вирішив робити із сходами? лишаєте такі, які пропонує Трембіта з ОСБ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piton111 Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Тоже попросил вывести батареи на балкон и заглушить. Так сказать на перспективу. Сходи оставлю те которые ставит Трембита. Вот ещё проблема что стелить на первом этаже на пол с подогревом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 Тоже попросил вывести батареи на балкон и заглушить. Так сказать на перспективу. Сходи оставлю те которые ставит Трембита. Вот ещё проблема что стелить на первом этаже на пол с подогревом? а батареї на балкон для чого типу додаткове приміщення, під кабінет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piton111 Опубліковано: 23 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2013 напевно так... там получається 12кв.м. не зовсім повноцінних, але... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luker Опубліковано: 26 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2013 я лишаю сходи від Трембіти, тільки не знаю чим обшивати їх кавроліном чи ламінатом, а на першому поверсі в коридорі і в кухні буде плитка, у вітальній ламінат Добавлено через 4 минуты завтра планую поїхати подивитися мали перегородити ванну з туалетом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 26 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2013 я лишаю сходи від Трембіти, тільки не знаю чим обшивати їх кавроліном чи ламінатом, а на першому поверсі в коридорі і в кухні буде плитка, у вітальній ламінат Добавлено через 4 минуты завтра планую поїхати подивитися мали перегородити ванну з туалетом про кавролін, подумайте хто це все буде пилососити)) на мій погляд ламінат краще в цьому плані, а ось про поручні думали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luker Опубліковано: 26 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2013 про кавролін, подумайте хто це все буде пилососити)) на мій погляд ламінат краще в цьому плані, а ось про поручні думали? поручні мабуть потрібні, ще не думали, треба спитати в трембіти можливо вони зможуть доставити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RST Опубліковано: 29 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2013 і де ви побудувались? Окремо собі чи в Гетьманьскому? Гетьманське PS 4 All: Ви на стільки далеко відійшли від назви теми, що далі тяжку придумати. Створіть окрему тему для обговорення таунхаусів від "трембіти" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 2 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2013 Гетьманське PS 4 All: Ви на стільки далеко відійшли від назви теми, що далі тяжку придумати. Створіть окрему тему для обговорення таунхаусів від "трембіти" не так уже і далеко, на мою думку, ми ж не говоримо про котів чи про серфінг, а про будинки які побудовані на ділянках біля Львова, це ж пряме відношення до теми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Luker Опубліковано: 3 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2013 ))) згідний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RST Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 про будинки які побудовані на ділянках власне не про ділянки а про будинки. яка проблема створити нову тему? і людям, які шукають інфо про таунхаузи легше вас знайти буде.. я, наприклад, шукаю інфо про ділянки, і при кожному оновлені цієї теми, захожу читати, а фактично просто трачу свій час.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fardor Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 власне не про ділянки а про будинки. яка проблема створити нову тему? і людям, які шукають інфо про таунхаузи легше вас знайти буде.. я, наприклад, шукаю інфо про ділянки, і при кожному оновлені цієї теми, захожу читати, а фактично просто трачу свій час.... я розумію, але цей сайт і тема зроблена не тільки для Вас, я так розумію, що описи і фото про прогрес Трембіти цікава навіть самому автору, якщо вже Вас цікавлять так сильно ділянки, то можна і Вам створити нову тему, як Ви сказали це не важко..... місяціів 4 тому на скільки я памятаю, тема про Трембіту Вас не напружувала і не мішала, а тепер почала, можете поставити в настойках галочку відсилати тільки 1 раз в тиждень повідомлення про оновлення теми, а не після кожної відповіді користувачів, це зекономить Вам Ваш час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз