AOZ1 Опубліковано: 29 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2021 18 часов назад, gaka13 сказал: циркулярный диск для травы? Сначала подумайте как Вы его точить будете. Это не циркулярка. Тут камешки попадаются. Штатный нож с тремя лезвиями намного практичнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 29 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2021 7 минут назад, AOZ1 сказал: Сначала подумайте как Вы его точить будете. Это не циркулярка. Тут камешки попадаются. Штатный нож с тремя лезвиями намного практичнее. элементарно точится болгаркой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 29 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2021 5 минут назад, nosatiy сказал: элементарно точится болгаркой. Слово "элементарно" применимо не ко всем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPClientOM Опубліковано: 29 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2021 В 28.08.2021 в 16:39, gaka13 сказал: А где докупать такую специальную вертушку и циркулярный диск для травы? в любом подходящем интернет-магазине, или на базаре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPClientOM Опубліковано: 29 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2021 8 часов назад, AOZ1 сказал: Сначала подумайте как Вы его точить будете. Это не циркулярка. Тут камешки попадаются. Штатный нож с тремя лезвиями намного практичнее. я не точил ни разу. Брал круг с напайками. Отдавал 100 гривен за него, при курсе 28, году в 2016. Спилил целый лес, вперемешку с кирпичами и швеллерами, и пофиг. Если его сложно затачивать, то после такого его можно просто выкинуть и купить новый... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 Терміново потрібна мотокоса з дисками для військових, але не маю розуміння і досвіду що вибрати? Прошу поради від досвідчених юзерів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 Трохи підживлю тему власним відгуком. У 22-му, коли втомився косити ділянки звичайною косою, купив комплект tatra garden bcu45. У комплекті була сама коса із насадкою під волосінь, трилопатевий ніж, диск для чагарників, насадка-пилка. Звісно ж швиденько спалив поршневу, бо чомусь вирішив що 1:25 оливи це не 40 грам, а 25. Ремонт став у 1000 грн. Ну і майстер одразу вказав на помилку із дозуванням оливи. Після цього мотокоса пішла в роботу. Захаращена ділянка 8 соток, чагарники, молоді дерева. Також восени трохи пообрізав насадкою-пилою дерева, до 20 см різало легко. Беручи в ремонт косу майстер зазначив що це той самий, мемний, фабричний китай. Ремонту підлягає і буде працювати, якщо дотримуватись рекомендацій по роботі. Найперша рекомендація - дотримання пропорцій, друга - давати час на відпочинок через кожні хвилин 10-15 роботи. Навесні 23-го менеджер з магазину, де я купував, почав мене вмовляти по телефону купити насадку - культиватор. Я довго сумнівався, але потім таки взяв. Це - найкорисніша річ, яку я взяв для робіт на ділянці. Реально. Я цією насадкою "зірвав" цілину, яку ніхто не оброблював років 20. Ну і перекопати горОд тепер не є чимось занадто виснажливим. Але ж працюю насадкою не просто рухаючись вперед в одну лінію, а вожу нею як при косьбі, ліворуч-праворуч, трохи нахиляючи насадку, щоб глибше в землю заходила і легше потім перемелювавла ґрунт. Таким чином ширина однієї проходки становить приблизно до 2 метрів. За 10-15 хвилин сотка на легкому ґрунті і пів-сотки на важкому, бо там веду насадку по одному місцю по 2-3 рази (1 раз підняти коріння трави, 2 і 3 рази вже глибина). Режим роботи доволі важкий, тому цього літа знову ремонт, але вже паливна система. Ну і відрегулював так, що працює краще ніж коли була новою. І поставив інший захист бачка. По поломках, які усував своїми силами. Бачок репнув, новий 60 грн. Захист бачка тріснув, штатний. Лопнула права ручка біля затискача, просто обрізав рвані краї і зафіксував у затискачі. Штатний ремінь плечовий не дуже якісний, замінив на ранцевого типу. Ну і купив змащення для редуктора, все гарно промастив. На пилці лопнув захисний пластиковий кожух і бере, на мою думку, забагато оливи для змащення ланцюга. Наче все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) 19 часов назад, muvic сказал: купити насадку - культиватор. Шо за насадка такая? Змінено 28 грудня 2024 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 23 хвилини тому, DimaF сказав: Шо за насадка такая? Типу такої, тільки у мене інша конструкція ножів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 3 часа назад, muvic сказал: Типу такої, тільки у мене інша конструкція ножів. Понятно. У меня отдельно электрический культиватор, но толку от него не много, а пыли - атас) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз