wise-translator Опубліковано: 4 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Цены и остатки у меня на руках. Кто хочет завтра поехать - говорите, подъеду, будем разбираться вместе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
c_vitaliy Опубліковано: 4 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2011 Цены и остатки у меня на руках. Кто хочет завтра поехать - говорите, подъеду, будем разбираться вместе. И я хочу поехать, но КУДА? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wise-translator Опубліковано: 5 листопада 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 Всё Адреса всем раздал, цены на руках имеем. Диапазон цен от 30 грн за квадрат до 300. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ярчик Опубліковано: 5 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2011 и мне и мне плиз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mm1974 Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 И мне в личку адресок плз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрась Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 если можно, мне тоже адресок дайте, ну и телефон для связи. Нужно около 25 м. 050 358 49 08 Юра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Листик Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 и мне пожалуйста контакты! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 ТС, начебто має вже бути ексель-файл з асортиментом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NewWawe Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 И мне адрес пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MGR Опубліковано: 6 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2011 Нужна плитка для пола 14м2, адресок и тел для связи пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serыj Опубліковано: 7 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2011 Сбросьте адрес плиззз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2011 Адрес в личку, плз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valdai Опубліковано: 8 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2011 И мне бы адресочек пжлст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Зигзаг Удачи Опубліковано: 9 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2011 Кстати! А нет ли метров с двести самой дешевой плитки любого цвета и размера до 20 грн/ кв м? Обнаружилось что валяющихся запасов харьковской плитки не хватает... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kolok Опубліковано: 25 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2011 Пожалуйста, сбросьте контакты. Нужно 30 метров для холла возле лифта. Главный критерий цена и чтоб на общ. туалет не было похоже. Заберем сами быстро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olgama Опубліковано: 28 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2011 И мне адрес шоурума, нужна плиточка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegNata Опубліковано: 30 листопада 2011 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2011 сбросьте адрес и нам, пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Маруся18 Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 И мне адрес шоурума, нужна плиточка и мне заодно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natanel Опубліковано: 1 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2011 И мне адрес, если можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YASUNA Опубліковано: 6 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2011 И я адрес хочу,пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tanja_art Опубліковано: 12 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2011 Нам тоже плитка нужна! Сбросьте адрес, если распродажа продолжается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
machinen Опубліковано: 13 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2011 Нам тоже плитка нужна! Сбросьте адрес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вентсер Опубліковано: 13 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2011 И мне адрес,пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість stef1s рыбаков Опубліковано: 23 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2011 и мне адрес и телефон пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
P.A.N Опубліковано: 24 грудня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2011 и мне адрес и телефон пожалуйст[ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз