apxitektop Опубліковано: 25 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 25 серпня Порядок переведення садових та дачних будинків в житлові зміниться (2025) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: В четвер в 04:04 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 04:04 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: учора в 06:51 Поділитись Опубліковано: учора в 06:51 Це лише в мене звук на відео відсутній ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 11 часов назад, Privet сказал: Це лише в мене звук на відео відсутній ? Там моно... в навушниках дійсно тільки в одному чутно... В нових відео вже поправив. Соррі, це буквально 6 чи 7-е моє відео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 часов назад, apxitektop сказал: в навушниках Комп'ютер. У якості монітора та джерела звуку - телевізор. На Ютубі лише у ваших відео такий косяк. Подивитесь у налаштуваннях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 12 часов назад, apxitektop сказал: В нових відео вже поправив Внутрішньо переміщені особи, які проживали на ТОТ, зможуть отримати допомогу на купівлю нового житла. Здається - норм. А попереднє - звуку не має зовсім. У смартфоні - теж .Змінити щось можна ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз