dred1717 Опубліковано: 27 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2024 1 час назад, МаТраС сказал: а хто де калібрує? в мене 4 д. і таке питання.якщо по новій почті, і там який мудорил швирне коробку, то чи не зіб ється він знову? я Хільду брав своїм майстрам місяць назад за 1650) калібрується він легко, в інтернеті є відео, самому можна, не треба нікуди відправляти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2024 8 хвилин тому, dred1717 сказав: я Хільду брав своїм майстрам місяць назад за 1650) калібрується він легко, в інтернеті є відео, самому можна, не треба нікуди відправляти. 😄 і в мене хільда. Да дивився я, але я мабуть тупак. А може автор ролика так закрутив, що не так просто показалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 27 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2024 (змінено) 6 часов назад, МаТраС сказал: А може автор ролика так закрутив, що не так просто показалось У чому складність? У розборці чи у процесі калібровки? Там відвіс використовувати не потрібно. Виставляєте лазером з 10 метрів лінію на стіні, ставите 3 точки на стіні, потім розвертаєте рівень на 180 градусів і по цих точка розумієте яку сторону потрібно піднімати чи опускати. Змінено 27 вересня 2024 користувачем dred1717 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня Сталося недобре ... Зачепив ногою триногу, і мій KAPRO 875 впав. Підняв, обмацав - все ціле. всі промені працюють. Але : - ручечка вмик-вимик ( і вона ж - стопор маятника) бовтається якось дуже нештатно. - немає звукового сигналу при нахилу. У паспорті зберігся контакт продавця. Купував у 2019 році (десь тут, у цій темі, є мій допис від 8.10.2019). Зателефонував - на щастя сервіс працює ! Привіз - при мені розібрав, почистив, обдув, перепаяв, перевірив. Також виявилося навеличке відхилення однієї з горизонталей. Підкалібрував. 40 хвилин. У теперешні часи - це просто фантастика. Ще раз моя подяка нашому колезі, з ніком vitalik_z13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 17.01.2025 в 15:11, АлександрБ. сказав: Сталося недобре ... Зачепив ногою триногу, і мій KAPRO 875 впав. Підняв, обмацав - все ціле. всі промені працюють. Але : - ручечка вмик-вимик ( і вона ж - стопор маятника) бовтається якось дуже нештатно. - немає звукового сигналу при нахилу. У паспорті зберігся контакт продавця. Купував у 2019 році (десь тут, у цій темі, є мій допис від 8.10.2019). Зателефонував - на щастя сервіс працює ! Привіз - при мені розібрав, почистив, обдув, перепаяв, перевірив. Також виявилося навеличке відхилення однієї з горизонталей. Підкалібрував. 40 хвилин. У теперешні часи - це просто фантастика. Ще раз моя подяка нашому колезі, з ніком vitalik_z13 толку з подяк. він тут 5 рокі не бував. напишіть краще його контакти,бо є там теж проблемка. можете в особисті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня lsg.kiev.ua/p206731320-remont-lazernyh-nivelirov.html 050 073 06 70 вул. Бориспільска 9. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз