Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) багатобукв , але воно того варте - вдалий стрім 2:17:54 был поднят вопрос раздельного обучения М и Б в школе в период полового созревания. Оказывается это разделение положительно сказывается на психике детей. . А теперь внимание . ВОПРОС : А , Государству то это Нахера , чтобы мужчины из школы выходили с хорошей самооценкой , устойчивой психикой и правильными жизненными ориентирами. ? Государству нужны - Рабы Бабам тоже - рабы и каблуки . Государство против подкаблучников это как ПЧЁЛЫ. Против мёда ))) Наоборот , тупизна , скудоумие , потреблядство , пихвоПоклонничество , бабоРабство , бесХребетность , скромность , зашуганность , Культивируется . И школа и училки и девки школьники это основной инструмент по избавлению от зачатков мускулинности... Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 8 годин тому, Бездомный сказав: я про те , що її матуся поступила з Шостки до вишу у Ленінград , але не втрималася з нігерійським мачо - то й поїхала дододому - до Шостки , торгувати фейсрм у крамниці , з чорнодупою безбатьченком - Каролінкою . Чорнодупа Каролінка нагадала мені декого з тутешніх хворумчанок - скоро 50 , дітей нема , але пишається тим , що в неї "чоловік" - бабушатник на 8 років за неї молодший. 🤣 Как тут уже неоднократно писали, зависть - плохое чувство.😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova-nik75 Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 15 часов назад, Бездомный сказал: Хотя, по факту, это - беспричинный развод. Прям уж таки беспричинный? Может нужно было жену выбирать кроме жопы и сисек еще по каким нибудь качествам? Глядишь и всё нормально было бы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vova-nik75 Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: был поднят вопрос раздельного обучения М и Б в школе в период полового созревания. Оказывается это разделение положительно сказывается на психике детей. Полная хрень. Я учился в классе из отдних ребят. Ничего хорошего в этом нет. И да. В 40 мужик старый. Как и женщина. Как бы они не рисовались. Змінено 18 лютого 2022 користувачем vova-nik75 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 Если в 40 нет ни ума ни денег, то их уже и не будет... 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 3 минуты назад, US7IGN сказал: Если в 40 нет ни ума ни денег, то их уже и не будет... И будет она плакать: Ах, у других мужья, перстеньки из рыжья, серьги из перламутра. А у меня - слеза, жидкая бирюза, просыхает под утро 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 А что она сделала для успеха своего мужа, кроме плача от зависти к чужим мужьям? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 1 час назад, vova-nik75 сказал: Полная хрень. Я учился в классе из отдних ребят. Ничего хорошего в этом нет. И да. В 40 мужик старый. Как и женщина. Как бы они не рисовались. тема не раскрыта... вот не понятно чего плохого в мужском коллективе для взрослеющего мужчины мне лично доводилось пожить в суто женском коллективе эдак 2 месяца, от это жесть, мне доси флэщбеки трапляются сисек и запаха менструаций...я уже молчу про все эти истерики, обсуждения, интриги и пьяные откровения по третьему пункту - я видовал и в 25-30 старых по духу из обоих лагерей, так что не стоит убивать в себе ребёнка до смерти Змінено 18 лютого 2022 користувачем =YaSto= 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: Если в 40 нет ни ума ни денег, то их уже и не будет... а якщо в +/- 40 років баба чоловіка обідрала ? 🤣 Мало тут випадків на форумі ? 🤣 Валерій Валентинович ( Хоттабич ) - перший , хто в голові всплив ( каблучара ще той , доречі , але ж все одно людина ) . Скільки каблуків Сойці маєточок будувало ?🤣 Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 4 часа назад, ozor сказал: Как тут уже неоднократно писали, зависть - плохое чувство.😀 тут бабИ неодноразово звинувачували чоловіків , що у тому , що вони не народжують , винні типу чоловіки .🤣 Ось вам рафінований приклад - в баби є все , навіть - каблук продюсер бабушатник на 8 років молодший .🤣 Але ж ніт . Знов щось не так - якийсь цвях у ботинку заважає .🤣 Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 41 минуту назад, Бездомный сказал: а якщо в +/- 40 років баба чоловіка обідрала ? 🤣 ? 🤣 ?🤣 Лох - это судьба! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 В 12.09.2012 в 19:02, Валерий Валентинович сказал: Всё просто до безобразия: - Когда сын - то это мы. - Когда дочь - то это нас. По этому и появляется "зуд" ниже поясницы. А я на почки грешил... 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 18 минут назад, US7IGN сказал: Лох - это судьба! Таку долю визначає виховання , шановний . в нас хлопців такими система загалобуча на конвейрі виховує . а якщо почитаєте , що верзуть бабИ , то де хлопчику щось взяти , якщо не в тата ? Хіба що на вулиці - але то теж не кращий варіант . Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 Система одна, а результат разный. Говорят настоящие евреи не обрезают, а закатывают... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 6 минут назад, US7IGN сказал: Система одна, а результат разный. ... сім'я - то невидима - малоконтрольована системою сторона . все що дало "інший" результат - прийшло з сім'ї . саме тому зараз сім'ю руйнують за такою люттю. Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 Семья это часть и результат системы, не? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 9 часов назад, US7IGN сказал: Семья это часть и результат системы, не? по різному але , якщо почитати тему - що верзуть бабИ .... а можна ще каблука Ремарка ..... А той же Заратустра в часи совдепії був під забороною. Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 Так система или по разному? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 20 минут назад, US7IGN сказал: Так система или по разному? є система - жертви системи , а є іноходці але ж на них кидаються самІ жертви системи , як на мене покійний Сас тут кидався Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 17 минут назад, Бездомный сказал: є система - жертви чистеми , а є іноходці але ж на них кидаються самІ жертви системи , як на мене покійний Сас тут кидався Про сас проясни, для меня он интересен был Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 14 минут назад, =YaSto= сказал: Про сас проясни, для меня он интересен был і мені цікавий все в нього було добре , навіть афігенно тільки на мене кидався - моя точка зору його до гніву доводила чоловік прихильник чоловічого баборабства був Змінено 18 лютого 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 В 14.09.2012 в 10:20, -=Белка=- сказал: Первый брак, как правило, по дури и к любви отношения не имеет. Не путаем любовь и влюбленность. А четвертый - это по очень большой любви. 🤣🤣🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 14 минут назад, Бездомный сказал: і мені цікавий все в нього було добре , навіть афігенно тільки на мене кидався - моя точка зору його до гніву доводила чоловік прихильник чоловічого баборабства був А, ясно, то бач, вже спочиває... Взагалі мене до ржаки і сказу доводять розповіді вдов "який же гарний був..." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 28 минут назад, =YaSto= сказал: А, ясно, то бач, вже спочиває... Взагалі мене до ржаки і сказу доводять розповіді вдов "який же гарний був..." дуже сильний вплив на світоглод чоловіка справляє стать дітей . чомусь батьки доньок жадають від хлопців , щоб вони були баборабами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 3 минуты назад, Бездомный сказал: дуже сильний вплив на світоглод чоловіка справляє стать дітей . чомусь батьки доньок жадають від хлопців , щоб вони були баборабами Х&ня, який сильний вплив? Не, звісно, коли не має свого сформованого світогляду та системи цінностей, то мабуть так. Взагалі не має різниці який пол твоїх дітей, хоча в мене 2:2, то може я щось не розумію, та ці ниття типу я хотів дівчинку або хлопця, в мене викликає одну відповідь - треба було робити! 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз