ozor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 11 годин тому, ozor сказав: 30.08.2012 в 05:30, Wasabi сказав: Второй не в счет. Это все равно как проходить Prince of Persia с записью. Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому - Есть, черт побери, еще мужчины, которые могут самостоятельно решать проблемы?! - Простите, я давно живу один, не в отношениях. Что такое проблемы? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 23.08.2025 в 23:11, Бездомный сказав: 29.06.2022 в 07:57, vadimv сказав: Прокинувся сьогодні від того, що нарешті згадав де, як, коли і з ким я зхибив. Ще з початку 80-х до середини 90-х я мав переконання, що мені тут не місце, "втікай, бо скоро буде війна", а головне - що я не хочу ані шлюбу, ані сім'ї, ані постійної подруги - шлявся по чужих. Поки наприкінці 90-х не зустрівся з однією абсолютно розкішною (зовні) бабою - і тут у голові наче щось клацнуло - захотілося мати щось своє, власне, постійне. Активувався ген власництва. www.instagram.com/reel/DLPTIrXolY7/?igsh=MXA3eWV5anlrNnZw Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: www.instagram.com/reel/DLPTIrXolY7/?igsh=MXA3eWV5anlrNnZw снобізм - він завжди , за визначенням - "з канави" - s. nob. (від лат. sine nobilitate «нешляхетного походження»). Так в зписах студентів Оксфорда та Кембриджа позначали студентів , які походили з недворянських родин , їх не запрошували на урочистості , коли університет відвідував король . сноб - то карго культ - коли хтось з канави удає з себе нобіля . баби ласі до карго культу , як ніхто - кожна бомжиха тарілочниця з смт марить присмоктатися вареником на шию до принця , або принаймні до олігарха - гіпергамія , трясця Вся багатомільярдна індустрія високої моди ( та підробок ) експлуатує бабську гіпергамію схильність до підйому по харчовому ланцюжку на вагінальному ліфті . Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому СБ під час війни. Оповідання. Прилетіла якось в кп (звичайна сільська хата) герань. Генералів там не було, а було двоє закоханих, ніби в счастлівом бракє перебували, таке собі єднання України, вона-з центру, він-гуцул. Хата склалася, я їм нічого, тільки подряпини і легка контузія. Так, як вони пара, поклали іх лікувати в одну палату. Сьогодні, до гуцула, жінка з полонини приїхала на відвідини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, ozor сказал: СБ під час війни. Оповідання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому www.instagram.com/reel/DNkPfTOsg-h/?igsh=bWV5bmQxb3JucTYx Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11.09.2012 в 22:56, irishka сказав: Так на фига тогда жениться? Первый вменяемый вопрос с женской стороны в этой теме ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз