ozor Опубліковано: В неділю в 18:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:46 1 година тому, vadimv сказав: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 18:50 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:50 (змінено) 11 годин тому, ozor сказав: 30.08.2012 в 05:30, Wasabi сказав: Второй не в счет. Это все равно как проходить Prince of Persia с записью. Змінено учора в 06:08 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 21:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:59 - Есть, черт побери, еще мужчины, которые могут самостоятельно решать проблемы?! - Простите, я давно живу один, не в отношениях. Что такое проблемы? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 04:15 Поділитись Опубліковано: учора в 04:15 (змінено) 23.08.2025 в 23:11, Бездомный сказав: 29.06.2022 в 07:57, vadimv сказав: Прокинувся сьогодні від того, що нарешті згадав де, як, коли і з ким я зхибив. Ще з початку 80-х до середини 90-х я мав переконання, що мені тут не місце, "втікай, бо скоро буде війна", а головне - що я не хочу ані шлюбу, ані сім'ї, ані постійної подруги - шлявся по чужих. Поки наприкінці 90-х не зустрівся з однією абсолютно розкішною (зовні) бабою - і тут у голові наче щось клацнуло - захотілося мати щось своє, власне, постійне. Активувався ген власництва. www.instagram.com/reel/DLPTIrXolY7/?igsh=MXA3eWV5anlrNnZw Змінено учора в 04:16 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 04:30 Поділитись Опубліковано: учора в 04:30 (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: www.instagram.com/reel/DLPTIrXolY7/?igsh=MXA3eWV5anlrNnZw снобізм - він завжди , за визначенням - "з канави" - s. nob. (від лат. sine nobilitate «нешляхетного походження»). Так в зписах студентів Оксфорда та Кембриджа позначали студентів , які походили з недворянських родин , їх не запрошували на урочистості , коли університет відвідував король . сноб - то карго культ - коли хтось з канави удає з себе нобіля . баби ласі до карго культу , як ніхто - кожна бомжиха тарілочниця з смт марить присмоктатися вареником на шию до принця , або принаймні до олігарха - гіпергамія , трясця Вся багатомільярдна індустрія високої моди ( та підробок ) експлуатує бабську гіпергамію схильність до підйому по харчовому ланцюжку на вагінальному ліфті . Змінено учора в 05:54 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 08:39 Поділитись Опубліковано: учора в 08:39 СБ під час війни. Оповідання. Прилетіла якось в кп (звичайна сільська хата) герань. Генералів там не було, а було двоє закоханих, ніби в счастлівом бракє перебували, таке собі єднання України, вона-з центру, він-гуцул. Хата склалася, я їм нічого, тільки подряпини і легка контузія. Так, як вони пара, поклали іх лікувати в одну палату. Сьогодні, до гуцула, жінка з полонини приїхала на відвідини. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 часа назад, ozor сказал: СБ під час війни. Оповідання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому www.instagram.com/reel/DNkPfTOsg-h/?igsh=bWV5bmQxb3JucTYx Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 11.09.2012 в 22:56, irishka сказав: Так на фига тогда жениться? Первый вменяемый вопрос с женской стороны в этой теме ) На 500-какой-то там странице )) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 18 часов назад, vadimv сказал: Первый вменяемый вопрос с женской стороны в этой теме ) то був необачний селффак , тобто не вдала спроба сарказму з боку баби баби взагалі не вміють у сарказм , не їхнє Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) В 13.09.2012 в 20:48, Korni сказал: Кроме того, в контексте темы и её авторов, это может привести к наследованию и развитию определённого комплекса неполноценности. В попытке привить комплекс превосходства. баба апріорі - абсолютно , безумовно гіпергамна істота , тобто якщо баба не відчуває беззаперечної переваги хлопця над нею , ба більше - над переважною більшістю інших потенційних кандидатів , вона в хлопця не те що не закохається - навіть не помітить . Тож , будь хто , хто вважає , що беззаперечна перевага хлопця над бабою - то не важливо для стосунків , сам собі бреше . Баба природно потребує укорот , для її ж блага . А укорот баба сприйматиме виключно від чоловіка , який має над нею беззаперечну перевагу в істотних - ключових якостях . Інакше , не те що шлюб ( одружуться виключно лохи ) - тривалі стосунки не можливі - баба буде весь час маятися найголовнішим - сакраментальним бабським питанням : а тому лі я дала ? чи не продешевила я у торгівлі своїм ексклюзивним вареником ? Спойлер тож - не шукайте баб - шукайте способи облаштувати на краще власне життя . Якщо вам те вдасться - бабИ самі набіжать грітися біля вашого вогнища . І навіть в такому випадку баба буде ретельно вичікувати момент , коли можна провести інверсію домінування ( саме тому беруть шлюб виключно лохи ). Баба племінника ( у всесвіті баби - дуже заможного чоловіка ) девять років сумлінно крутила демоверсію , поки він - лошара , коли вона завагітніла , не взяв з нею офіційний шлюб . Отоді вона відігралася за всі роки , поки вона змушена була "терпіти" , удаючи з себе ідеальну пОдругу . . Збрила з барана всю вовну , до якої змогла дотягнутися ,разом з яйцями , та ледь не "вбила" - ледь не довела до інфаркту - відбувся лише інсультом . Ну то може ще сказатися далі ( просто проживе на двадцять - тридцять років меньше , ніж відміряно ). Якщо не вдасться досягнути успіху - бабам ви для тривалих стосунків не потрібні : у тебе нема постійної баби ? цілком можливо - це твій найголовніший успіх у житті . Змінено 57 хвилин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Мляха, ото прочитав останні пару сторінок цієї теми і не по собі стало...тепер на жінку прізрєнно дивився поки вона мені в ліжко чай несла ранком😄 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Мляха, ото прочитав останні пару сторінок цієї теми і не по собі стало...тепер на жінку прізрєнно дивився поки вона мені в ліжко чай несла ранком😄 Жінки - це тільки частина середовища ) Якщо прочитати "Егоїстичний ген" Докінза - то відкриється більш широка картина )) Як він сам зазначав у наступних виданнях, у багатьох читачів починається депресія, коли спадають рожеві окуляри ))) В ту ж саму копілку Насім Талєб, Роберт Сапольські, Метт Рідлі і т.д. і т.п. - ціла купа досить розумних людей з професорськими званнями )) Та просто відкривши будь-яку серію відео "Планета Земля" з Девідом Атенборо, можна наочно побачити те ж саме ))) Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: Баби - це тільки частина середовища ) Якщо прочитати "Егоїстичний ген" Докінза - то відкриється більш широка картина )) Як він сам зазначав у наступних виданнях, у багатьох читачів починається депресія, коли спадають рожеві окуляри ))) Антін Чехов не погано знався на бабах , що не завадило йому втрапити в халепу медової пастки з шлюбом з пані Кніппер , від якої він ховався , і до якої він звертався у листах "крокодил душі моєї" Змінено 56 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Мляха, ото прочитав останні пару сторінок цієї теми і не по собі стало...тепер на жінку прізрєнно дивився поки вона мені в ліжко чай несла ранком😄 мабуть поки що не встигнула знецінити вашу беззаперечну перевагу остаточно . все попереду - тримайте канчук напоготові Змінено 55 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 13 хвилин тому, Бездомный сказав: Антін Чехов не погано знався на бабах , що не завадило йому втрапити в халепу медової пастки з шлюбом з пані Кніппер Та той же самий Докінз, який так красиво все розписав, женився 4(!!!!) рази ) Це у нього мабуть називається "бросить вызов тирании репликаторов" )) Сапольський взагалі підкаблучник, судячи з того, як він описував, як його жінка колись зчепилася на дорозі з випадковим мудаком ))) Справжня левиця )))) Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: Сапольський взагалі підкаблучник, судячи з того, як він описував, як його жінка колись зчепилася на дорозі з випадковим мудаком )) - Яша , йди додому ! - Мамо , я змерз ? - Ні ! Ти вечеряти хочеш ! - Чим єврейська мама відрізняється від арабського теророриста ? - З терористом можна домовитися jwa.org/blog/tiger-mother-vs-jewish-mother Змінено 31 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, Бездомный сказал: мабуть поки що не встигнула знецінити вашу беззаперечну перевагу остаточно . все попереду . Поки що моя "перевага" приносить їй фізичне задоволення 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: - Яша , йди додому ! - Мамо , я змерз ? - Ні ! Ти їсти хочеш ! - Чим єврейська мама відрізняється від арабського теророриста ? - З терористом можна домовитися Лабковський всі ці анекдоти пачками цитує ) Не гірше за Жванецького )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 13 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Поки що моя "перевага" приносить їй фізичне задоволення 😁 так буде не завжди (с) будьте морально готові до спроби інверсії домінування - більшість чоловіків такий "несподіваний" вибрик "ще щойно до безтями закоханої" баби застає зненацька Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: так буде не завжди (с) будьте морально готові до спроби інверсії домінування - більшість чоловіків такий "несподіваний" вибрик застає зненацька (Читати з одеським акцентом) Я вас умоляю)) ві шо думаєтє шо я нє імєю козиря у рукавє? Ілі ві думаєтє шо я дєлан тєм-чєм ві по клавіатурє клацаєтє?😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Та той же самий Докінз, який так красиво все розписав, женився 4(!!!!) рази ) Це у нього мабуть називається "бросить вызов тирании репликаторов" )) Сапольський взагалі підкаблучник, судячи з того, як він описував, як його жінка колись зчепилася на дорозі з випадковим мудаком ))) Справжня левиця )))) у природі леви живуть прайдами - бабИ з гарему конкурують за увагу хлопця Описані Д.Лондоном тубільні бабИ - Син вовка , Снага жіноча , Королева дружина , Дім Мапуї .... Самиці людини , патерни поведінки яких сформовано у природних умовах існування . а неприродні умови існування народжують неприродні стосунки . в так званих "цивілізованих" людей взагалі , навколо їбабельної баби - збігаться собаче весілля збіговисько з пажів - піхвостраждальцв згодних вичікувати слушного моменту понюхати вареника у кущах - на лаві запасних - у френдзоні Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Жінки - це тільки частина середовища ) Якщо прочитати "Егоїстичний ген" Докінза - то відкриється більш широка картина )) Як він сам зазначав у наступних виданнях, у багатьох читачів починається депресія, коли спадають рожеві окуляри ))) В ту ж саму копілку Насім Талєб, Роберт Сапольські, Метт Рідлі і т.д. і т.п. - ціла купа досить розумних людей з професорськими званнями )) Та просто відкривши будь-яку серію відео "Планета Земля" з Девідом Атенборо, можна наочно побачити те ж саме ))) та навіть "все как у людей" етолога Маші Тімонової . коли ти збагнув загальні принципи - як те працює , відповіді бачиш в будь якій гарній книжці , від епосу про Гільгамеша до Джека Лондона , навіть , якщо автор спрацював виключно , як дзеркало - навіть не збагнувши сенсу того явища , яке він чесно описав , коли спостерігав те явище ззовні . старий голівуд - ок , новий голівуд - лайно . Хто не дивився - раджу легку(?) комедію про бабську закоханість демоверсію та гіпергамію 1958 року - ЖіЖі ( тьозка ЖіЖі Хадід ) Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: до Джека Лондона У нього мені особливо сподобалася книжка "Маленька хазяйка великого будинку" ) і оповідання "Прибій Канакі" про ідеальну пару (які вдвох розсікали хвилі, а всі їм дико заздрили) на Гаваях із щасливим шлюбом, де дружину теж раптом ні з того ні з цього понесло по кочкам )) Змінено 19 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: У нього мені особливо сподобалася книжка "Маленька хазяйка великого будинку" ) це він свою свою історію виклав на папері. тільки кінець перекрутив - суїциднувся він , а баба ще дуже-дуже довго кучеряво жила на роялті з його творів . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз