Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

11 годин тому, ozor сказав:
30.08.2012 в 05:30, Wasabi сказав:

Второй не в счет. Это все равно как проходить Prince of Persia с записью.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

- Есть, черт побери, еще мужчины, которые могут самостоятельно решать проблемы?!

- Простите, я давно живу один, не в отношениях. Что такое проблемы?

• Хаха 2
Посилання на коментар

23.08.2025 в 23:11, Бездомный сказав:

29.06.2022 в 07:57, vadimv сказав:

Прокинувся сьогодні від того, що нарешті згадав де, як, коли і з ким я зхибив.

Ще з початку 80-х до середини 90-х я мав переконання, що мені тут не місце, "втікай, бо скоро буде війна", а головне - що я не хочу ані шлюбу, ані сім'ї, ані постійної подруги - шлявся по чужих.

Поки наприкінці 90-х не зустрівся з однією абсолютно розкішною (зовні) бабою - і тут у голові наче щось клацнуло - захотілося мати щось своє, власне, постійне. Активувався ген власництва.

www.instagram.com/reel/DLPTIrXolY7/?igsh=MXA3eWV5anlrNnZw

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

www.instagram.com/reel/DLPTIrXolY7/?igsh=MXA3eWV5anlrNnZw

снобізм - він завжди , за визначенням - "з канави" s. nob. (від лат. sine nobilitate «нешляхетного походження»). Так  в зписах студентів Оксфорда та Кембриджа позначали  студентів , які  походили  з недворянських родин , їх не запрошували на урочистості , коли університет відвідував король .

сноб - то  карго культ -  коли хтось з канави  удає  з себе нобіля .

баби ласі до карго культу , як ніхто  - кожна бомжиха тарілочниця  з смт марить  присмоктатися вареником  на шию  до  принця  , або принаймні до олігарха - гіпергамія , трясця :crazy: Вся багатомільярдна індустрія  високої моди ( та підробок )   експлуатує бабську   гіпергамію  схильність до підйому по харчовому ланцюжку на вагінальному ліфті  .

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

СБ під час війни. Оповідання.

Прилетіла якось в кп (звичайна сільська хата) герань.

Генералів там не було, а було двоє закоханих, ніби в счастлівом бракє перебували, таке собі єднання України, вона-з центру, він-гуцул.

Хата склалася, я їм нічого, тільки подряпини і легка контузія. Так, як вони пара, поклали іх лікувати в одну палату.

Сьогодні, до гуцула, жінка з полонини приїхала на відвідини.

• Хаха 3
Посилання на коментар

11.09.2012 в 22:56, irishka сказав:

Так на фига тогда жениться?

Первый вменяемый вопрос с женской стороны в этой теме )

На 500-какой-то там странице ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 часов назад, vadimv сказал:

Первый вменяемый вопрос с женской стороны в этой теме )

то був необачний  селффак  , тобто не вдала спроба сарказму з боку баби

баби взагалі не вміють у сарказм , не їхнє

• Хаха 1
Посилання на коментар

В 13.09.2012 в 20:48, Korni сказал:

Кроме того, в контексте темы и её авторов, это может привести к наследованию и развитию определённого комплекса неполноценности. В попытке привить комплекс превосходства.

баба апріорі  - абсолютно , безумовно гіпергамна істота , тобто якщо баба не відчуває беззаперечної переваги хлопця над нею , ба більше - над переважною більшістю інших  потенційних  кандидатів   , вона  в хлопця не те що не закохається - навіть не помітить .  

Тож , будь  хто  , хто  вважає , що беззаперечна  перевага хлопця над бабою - то не важливо для стосунків  , сам собі бреше .

Баба природно потребує укорот ,  для її ж блага .

А укорот баба  сприйматиме  виключно  від чоловіка , який має над нею беззаперечну перевагу в істотних   - ключових  якостях .

Інакше ,  не те що шлюб ( одружуться виключно лохи ) - тривалі стосунки  не можливі - баба буде весь час маятися найголовнішим - сакраментальним бабським питанням :  а тому лі я дала ? чи не продешевила я у торгівлі  своїм  ексклюзивним  вареником ? 

Спойлер

тож - не шукайте баб  - шукайте способи облаштувати  на краще  власне життя .

Якщо вам те вдасться -  бабИ самі набіжать  грітися біля вашого вогнища . І навіть в такому випадку баба буде ретельно вичікувати  момент , коли можна провести інверсію домінування ( саме тому  беруть шлюб виключно лохи ). Баба племінника ( у всесвіті  баби - дуже заможного чоловіка ) девять років сумлінно крутила демоверсію , поки він - лошара , коли вона завагітніла ,   не взяв з нею офіційний шлюб . Отоді вона відігралася за всі роки , поки вона змушена була "терпіти" , удаючи з себе ідеальну пОдругу . .  Збрила з барана  всю  вовну   , до якої змогла дотягнутися ,разом з яйцями , та ледь не "вбила" - ледь   не довела до інфаркту - відбувся лише інсультом . Ну то може ще сказатися далі ( просто проживе на двадцять - тридцять років меньше , ніж відміряно ).  

Якщо не вдасться  досягнути успіху -   бабам  ви  для тривалих стосунків  не потрібні

у тебе нема постійної баби ? цілком можливо - це твій найголовніший успіх у житті .

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Мляха, ото прочитав останні пару сторінок цієї теми і не по собі стало...тепер на жінку прізрєнно дивився поки вона мені в ліжко чай несла ранком😄

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Мляха, ото прочитав останні пару сторінок цієї теми і не по собі стало...тепер на жінку прізрєнно дивився поки вона мені в ліжко чай несла ранком😄

Жінки - це тільки частина середовища ) Якщо прочитати "Егоїстичний ген" Докінза - то відкриється більш широка картина )) Як він сам зазначав у наступних виданнях, у багатьох читачів починається депресія, коли спадають рожеві окуляри )))

В ту ж саму копілку Насім Талєб, Роберт Сапольські, Метт Рідлі і т.д. і т.п. - ціла купа досить розумних людей з професорськими званнями ))

Та просто відкривши будь-яку серію відео "Планета Земля" з Девідом Атенборо, можна наочно побачити те ж саме )))

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Баби - це тільки частина середовища ) Якщо прочитати "Егоїстичний ген" Докінза - то відкриється більш широка картина )) Як він сам зазначав у наступних виданнях, у багатьох читачів починається депресія, коли спадають рожеві окуляри )))

Антін Чехов  не погано  знався на бабах , що не завадило йому   втрапити в халепу  медової пастки  з шлюбом з пані Кніппер , від якої він ховався , і до якої він звертався у листах "крокодил душі моєї" 

Anton_Chekhov_and_Olga_Knipper_1901.jpg

Посилання на коментар

3 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

мабуть поки що не встигнула  знецінити вашу беззаперечну перевагу  остаточно .

все попереду - тримайте канчук напоготові

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Бездомный сказав:

Антін Чехов  не погано  знався на бабах , що не завадило йому   втрапити в халепу  медової пастки  з шлюбом з пані Кніппер

Та той же самий Докінз, який так красиво все розписав, женився 4(!!!!) рази ) Це у нього мабуть називається "бросить вызов тирании репликаторов" ))

Сапольський взагалі підкаблучник, судячи з того, як він описував, як його жінка колись зчепилася на дорозі з випадковим мудаком ))) Справжня левиця ))))

image.png.d37d225d6601029dd22f7da1e33e6ab4.png

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Сапольський взагалі підкаблучник, судячи з того, як він описував, як його жінка колись зчепилася на дорозі з випадковим мудаком ))

- Яша , йди додому ! 

- Мамо , я змерз ? 

- Ні ! Ти  вечеряти хочеш ! 

- Чим єврейська мама відрізняється від  арабського  теророриста ? 

- З терористом можна домовитися 

jwa.org/blog/tiger-mother-vs-jewish-mother

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Бездомный сказал:

мабуть поки що не встигнула  знецінити вашу беззаперечну перевагу  остаточно .

все попереду .

Поки що моя "перевага" приносить їй фізичне задоволення 😁

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

- Яша , йди додому ! 

- Мамо , я змерз ? 

- Ні ! Ти їсти хочеш ! 

- Чим єврейська мама відрізняється від  арабського  теророриста ? 

- З терористом можна домовитися 

Лабковський всі ці анекдоти пачками цитує )

Не гірше за Жванецького ))

Посилання на коментар

13 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

Поки що моя "перевага" приносить їй фізичне задоволення 😁

так буде не завжди (с) 

будьте морально готові до спроби інверсії домінування - більшість чоловіків такий  "несподіваний"  вибрик  "ще щойно до безтями закоханої"  баби  застає зненацька 

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

так буде не завжди (с) 

будьте морально готові до спроби інверсії домінування - більшість чоловіків такий  "несподіваний"  вибрик застає зненацька 

(Читати з одеським акцентом)

Я вас умоляю)) ві шо думаєтє шо я нє імєю козиря у рукавє? Ілі ві думаєтє шо я дєлан тєм-чєм ві по клавіатурє клацаєтє?😂

• Лайк 1
Посилання на коментар

Та той же самий Докінз, який так красиво все розписав, женився 4(!!!!) рази ) Це у нього мабуть називається "бросить вызов тирании репликаторов" ))

Сапольський взагалі підкаблучник, судячи з того, як він описував, як його жінка колись зчепилася на дорозі з випадковим мудаком ))) Справжня левиця ))))

image.png.d37d225d6601029dd22f7da1e33e6ab4.png

у природі леви живуть прайдами -  бабИ  з гарему  конкурують за увагу  хлопця  

Описані Д.Лондоном тубільні бабИ - Син вовка ,  Снага жіноча , Королева дружина , Дім Мапуї ....

Самиці людини , патерни поведінки яких сформовано у природних умовах існування .

а неприродні умови існування  народжують неприродні стосунки .

в так званих "цивілізованих"  людей взагалі , навколо їбабельної баби -  збігаться собаче весілля  збіговисько  з   пажів - піхвостраждальцв згодних вичікувати слушного моменту  понюхати  вареника  у кущах - на лаві запасних - у френдзоні 

• Дякую 1
Посилання на коментар

Жінки - це тільки частина середовища ) Якщо прочитати "Егоїстичний ген" Докінза - то відкриється більш широка картина )) Як він сам зазначав у наступних виданнях, у багатьох читачів починається депресія, коли спадають рожеві окуляри )))

В ту ж саму копілку Насім Талєб, Роберт Сапольські, Метт Рідлі і т.д. і т.п. - ціла купа досить розумних людей з професорськими званнями ))

Та просто відкривши будь-яку серію відео "Планета Земля" з Девідом Атенборо, можна наочно побачити те ж саме )))

та  навіть "все как у людей" етолога  Маші Тімонової .

коли ти збагнув загальні принципи - як те працює , відповіді бачиш в будь якій гарній книжці , від епосу про Гільгамеша до Джека Лондона , навіть , якщо  автор  спрацював виключно , як дзеркало - навіть не збагнувши сенсу  того  явища  , яке він  чесно описав , коли спостерігав те явище ззовні .

старий голівуд - ок , новий голівуд - лайно .

Хто не дивився - раджу  легку(?)  комедію  про бабську закоханість  демоверсію та гіпергамію  1958  року -  ЖіЖі ( тьозка ЖіЖі Хадід )

0oPMQ9cpQWc.jpg

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

до Джека Лондона

У нього мені особливо сподобалася книжка "Маленька хазяйка великого будинку" ) і оповідання "Прибій Канакі" про ідеальну пару (які вдвох розсікали хвилі, а всі їм дико заздрили) на Гаваях із щасливим шлюбом, де дружину теж раптом ні з того ні з цього понесло по кочкам ))

Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

У нього мені особливо сподобалася книжка "Маленька хазяйка великого будинку" ) 

це він свою  свою історію виклав на папері.

тільки кінець перекрутив - суїциднувся він , а баба ще дуже-дуже довго  кучеряво  жила на роялті з його творів .

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...