Dmitriy_S Опубліковано: учора в 18:45 Поділитись Опубліковано: учора в 18:45 3 хвилини тому, Бездомный сказав: з огляду на кількість виживших в цій грі , це така собі гра в кальмара за власні кошти чи воно того варте ? То ви таки вибираєте резинову женщіну:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 9 часов назад, Dmitriy_S сказал: То ви таки вибираєте резинову женщіну:)) нє-не , просто з схеми виключається рагс - одружуються виключно лохи Змінено 19 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Смех смехом, а мне вчера одна 40+ летняя РСП, с двумя прицепами (1 уже взрослый), с приличным пробегом - 2 бывших мужа и т.д., без образования и с весьма средним интеллектом, читает, судя по всему, только инструкции освежителей воздуха, на серьёзных щщах заявляла, что потенциальный кандидат на её писечку сначала должен погасить её кредиты, оплачивать её многочисленные хотелки, водить по ресторанам и т.д., и только тогда она, может быть, одарит его благосклонностью. Я ещё уточнил, может у неё поперёк? Нет, ответила, обычная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому де ви цих супермеркантильних берете? я одружився з 0 в кармані, і зараз, після 21 року подружнього, дружина зі мною в імміграції херачить, хоча б могла вдома ходити в якийсь офіс з манікюром , і її зп + кошти від оренди квартири вистачало б на норм життя, і не треба було б так вкалувати. і навіть якщо ми розлучимось - її половина чесно зароблена, і поділ майна 50/50 не саме головне що мене турбуватиме. І ще - бачили б які красуні тут в Чикаго на клінінгах, в магазинах і т д працюють, різного віку, татушки, війки, губки - на онліку точно б більш заробили. але ж ні, чомусь впахують. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, karlito сказав: онліку точно б більш заробили. але ж ні, чомусь впахують Не можна не погодитися з Бездомним, що вареник переоцінений товар Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 8 часов назад, karlito сказал: де ви цих супермеркантильних берете? я одружився з 0 в кармані, і зараз, після 21 року подружнього, дружина зі мною в імміграції херачить, хоча б могла вдома ходити в якийсь офіс з манікюром , і її зп + кошти від оренди квартири вистачало б на норм життя, і не треба було б так вкалувати. і навіть якщо ми розлучимось - її половина чесно зароблена, і поділ майна 50/50 не саме головне що мене турбуватиме. тю.... в мене +/- те саме , ба більше - я був безхатько - понад половину подружнього життя ми жили в квартирі дружини . зараз заробляє дружина , а я прокрастиную за її рахунок ( так було не завжди , я теж зробив свій внесок ). але - коли озираюся навколо - на долі своїх родичів/друзів/сусідів/знайомих та їхніх синів - це якась гра в кальмара . а якщо переглянути попередні сторінки гілки - де баби ще висловлювалися , стає зрозуміло чому . та й тещі суки паскуди пердак рвало не на жарт - так їй зять не подобався , важ дихати не могла - заслужила собі вікопомне паганяло - "баба гнида" Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: Не можна не погодитися з Бездомним, що вареник переоцінений товар звісно , якщо використовувати вареник у якості краму - швидко настає виродження вареник мусить перебувати серед тих речей , які не можна монетизувати , якщо нація не хоче дотрахатися я не люблю манежи и ареньі - на них мильйон меняют по рублю (с) Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому пощастило хлопцю 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз