Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: "Без той хитрости иссякнет жизнь" © на бабській хитрості демографічна фіра не їде . зпоконвіку демографічна фіра їхала на : ти йдеш до баби ? Не забудь канчука . нема загрози канчука над бабою - нема демографії - території звільняються для народів , в яких для демографії використовують канчук . Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому печалька. ну і ще, як сказав Сапольські - винайшовши контрацепцію ми стали по суті іншим видом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 9 часов назад, vadimv сказал: Ну і ще додам. Ви ж нібито маєте стосунок до медицини. Як ви, будучи підкованим у цій області, оцінюєте дружину-лікаря, яка свідомо (зі знанням лікарської справи) дивиться на те, що її чоловік замість зайнятися фізкультурою (не кажу вже спортом, бо він і разу не підтягнеться) регулярно вживає алкоголь, нікотин і смажене м'ясо у промислових об'ємах (отруює організм токсичними речовинами)? А хто визначив що то небезпечно? І взагалі, кожен сам відповідальний за своє здоров'я, має дбати про себе сам насамперед 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 90% анкет с сайта знакомств. я замечаю одну сплошную закономерность! я сильная независимая, успешная и карьерная... такая, сякая, люблю то се, люблю путешествовать, страдать куйней, пить кофе, кататься на сапах, ходить в горы, нюхать цветы, гладить лошадей , ходить на ретриты, дышать маткой, быть астрологом, нумерологом, кастрологом, цифровым психологом, и т.д. но ни одна не написала что готова что то делать(отдавать) в отношениях с мужчиной, ни одна не написала про свою пользу мужчине! ни одна не написала что готова вкладываться, помогать, поддерживать своего мужчину! Они уже даже писать и общаться разучились, и что то предлагать или проявить инициативу! они ищут не мужчину, они ищут способ закрыть и реализовать свои хотелки за счет "мужика" = лоха с яйцами , и не только финансово. Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 1 годину тому, =YaSto= сказав: А хто визначив що то небезпечно? Мінздрав ) 1 годину тому, =YaSto= сказав: І взагалі, кожен сам відповідальний за своє здоров'я, має дбати про себе сам насамперед В принципі, нема заперечень. Але якщо б близька людина (дружина, доросла дитина) почала бухати, курити і жерти шашлики або фастфуд з колою кожного дня, то перше, що б я зробив - це висловив би своє ставлення до всього цього, а друге - виставив би з дому (або пішов з дому сам), саме через те, що не збираюся нести на собі подальшу відповідальність за суїцидальну поведінку. Роками на це дивитися і ніхуя не робити - та боже збав... Особливо будучи лікарем, який давав "клятву бюрократа"... Змінено 12 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому www.instagram.com/reel/DMVP7xQC_Ka/?igsh=MTBiY2JzZnRsdHkxag== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому www.instagram.com/reel/DKHYTamiXJZ/?igsh=MWN3YXhzNWR2Z3RlcQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 14 минут назад, vadimv сказал: Мінздрав ) В принципі, нема заперечень. Але якщо б близька людина (дружина, дитина) почала бухати, курити і жерти шашлики або фастфуд з колою кожного дня, то перше, що б я зробив - це висловив би своє ставлення до всього цього, а друге - виставив би з дому (або пішов з дому сам), саме через те, що не збираюся нести на собі подальшу відповідальність за суїцидальну поведінку. Роками на це дивитися і ніхуя не робити - та боже збав... Особливо будучи лікарем, який давав "клятву бюрократа"... Суперечливою Дружина і дитина то різні категорії... Дитина неповнолітня - вимагає моєї відповідальності, повнолітня - то її життя Щодо дружини - яка в мене відповідальність за її поведінку, якщо ми не грабуємо банк разом Виставити з дому або самому піти - о так, це суттєва допомога,якщо вже про відповідальність Про лікарів апще не зрозуміло, ніби вони якісь супер люди чи боги, мають ті самі вади Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 48 минут назад, Бездомный сказал: 90% анкет с сайта знакомств. я замечаю одну сплошную закономерность! я сильная независимая, успешная и карьерная... такая, сякая, люблю то се, люблю путешествовать, страдать куйней, пить кофе, кататься на сапах, ходить в горы, нюхать цветы, гладить лошадей , ходить на ретриты, дышать маткой, быть астрологом, нумерологом, кастрологом, цифровым психологом, и т.д. но ни одна не написала что готова что то делать(отдавать) в отношениях с мужчиной, ни одна не написала про свою пользу мужчине! ни одна не написала что готова вкладываться, помогать, поддерживать своего мужчину! Они уже даже писать и общаться разучились, и что то предлагать или проявить инициативу! они ищут не мужчину, они ищут способ закрыть и реализовать свои хотелки за счет "мужика" = лоха с яйцами , и не только финансово. Так не будь тим самим лохом... Мужчина так само завдяки жінці закриває свої потреби - в сексі, статусі, гарячому борщі, розмноженні ...що там ще ? Кому що 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, =YaSto= сказав: Щодо дружини - яка в мене відповідальність за її поведінку, якщо ми не грабуємо банк разом Юридично - ніякої, як і за дорослу дитину. 17 хвилин тому, =YaSto= сказав: Виставити з дому або самому піти - о так, це суттєва допомога,якщо вже про відповідальність ОК, скоріше не про відповідальність, а про небажання бути присутнім при цьому. 17 хвилин тому, =YaSto= сказав: Про лікарів апще не зрозуміло, ніби вони якісь супер люди чи боги, мають ті самі вади А також профільну освіту і які-ніякі знання. Тобто на відсутність поінформованості з'їхати не вдасться. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 часов назад, =YaSto= сказал: Так не будь тим самим лохом... Мужчина так само завдяки жінці закриває свої потреби - в сексі, статусі, гарячому борщі, розмноженні ...що там ще ? Кому що потребу в статусі в шлюбі , закриває виключно баба за рахунок чоловіка , бо шлюб обнуляє лічильник кілометражу пробігу прутнів . а яку потребу в статусі в шлюбі закриває чоловік ? що статусного набуває чоловік у шлюбі ? борщ ? Чи не задорогий виходить борщ ? Як багато сучаснихїх баб здатні на регулярній основі власноруч готувати страви для/заради сім'ї ? ( в цій гілці таких не пробігало) Не чув про сакраментальну відповідь - "я тобі не кухарка?". Діти ? Скільки випадків , коли баба використовує дітей , як важіль тиску на чоловіка - як торпеду в чоловіка ? Племінник - сильний тенісист аматор ( вдома - галерея кубків за аматорькі турніри ) , мріяв-прагнув виховати з доньки другу Серену Вільямс , або Марію Шарапову , але бувша дружина , з під каблука в якої я його витягнув після того , як вона в сорок років довела його до інсульту , щоб йому помстится за непокору , у віджатій в нього трьошці в новобудові , виховує його донечку його особистим ворогом - кому вона робить краще ? Дитині ? Чи це не точно ? В його товаришів - ровесників ситуація + / - така сама , як і в нього - баби оженили на собі за рахунок демоверсії , а потім - після рагсу - інверсія домінування , тотальне пограбування на все що можна віджати з дітьми включно , вщент знищена самооцінка , зру йноване здоров'я - зайва вага , діабет , інсульти , інфаркти ( і все це "щастя" - в 40-45 років ) - все , як самиці богомола люблять. Що там - які ще потреби за рахунок баби чоловік закриває у шлюбі ? Секс ? Так після розлученя та пограбування ( бувша його добряче побрила , але лишилося майно тата , мами , спадок дяді , який передчасно помер у 51 , доведений ще одною бабою ....) , племінник має сексу скільки хоче , а головне - на своїх умовах . І в баб голова не болить , і умов ніякуих не висувають . Більш того - бішість навіть згодні на 50/50 - бо він холостий і заможний. Дякувати Богу , інсульт був не надважкий , і поступово відновитися йому вдалося ( тато та мама - не погані лікарі з величезним досвідом , знаннями та блатами в галузі ) . моя дружина вважає , що Факін та Кукін - то назва міст у Китаї (с) Баба , яка не кориться - то взагалі - рафіноване безумовне зло . ти йдеш до баби ? не забудь канчука .(с) не можна використовувати з бабою канчук ? тоді не можна бабу - бо це дорівнює , як лізти на норовливу кобилу родео , яка весь час зкидає вершників , без навиків об'їждчика , сідла , збруї , е.т.с. . Відповидь на запитання - "Коли вона тебе скалічить , або навіть вб'є ?" - "питання часу" . Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 10 часов назад, ozor сказал: www.instagram.com/reel/DMVP7xQC_Ka/?igsh=MTBiY2JzZnRsdHkxag== реалізація чоловіка можлива в тому числі - через батьківство . але у сучасному юридичному полі права батька юридично обмежені до рівня раба забезпечуна сумазбродних хотілок піхви потребляді - шантажистки - дай-дай-дай-дай-дай-дай-дай!!! Пардон , але так ця фіра далеко не поїде . Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) дай-дай-дай-дай-дай-дай-дай!!!дай-дай-дай-дай- дай-дай -дай!!! Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Бездомный сказав: Що там - які ще потреби за рахунок баби чоловік закриває у шлюбі ? Інстинкт власника ) Тіпа вся ця краса - ексклюзивно моя )) Можна перед пацанами понтуватися ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: Інстинкт власника ) Тіпа вся ця краса - ексклюзивно моя )) Можна перед пацанами понтуватися ))) швидше - ілюзія власника потім часто - густо з нею в ліжку опиняється саме хтось з тих пацанів . бабу - тим більше вродливу , привабливу бабу , не можна зайвий раз нікому показувати . Тим більше - друзям . спіймав мишку - їби ї нишком Змінено 8 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз