Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 16:39 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:39 (змінено) до піхвооких дійшло , що освіта баб = шлях до вимирання Змінено В п'ятницю в 16:40 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 18:35 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:35 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В п'ятницю в 18:38 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:38 https://www.facebook.com/share/v/1JBfX5uHpT/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 21:07 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 21:07 (змінено) щасливий шлюб ? ви серйозно ?💩 коли це шлюб зупиняв бабу ? Девушка убитого чемпиона России Дмитрия Исаева была женой убийцы атлета и родила от него ребенка за іронією долі , той "чемпіон" ще й в геноциді в Бучі - Ірпіні участь брав . то ж земля скловатою. www.instagram.com/reel/DYJa7eogVN0/ Змінено В п'ятницю в 21:17 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 02:46 Поділитись Опубліковано: учора в 02:46 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 03:08 Поділитись Опубліковано: учора в 03:08 Термін «потрійне підкорення» (або «три підпорядкування», кор. samjong) в контексті Кореї зазвичай посилається на традиційну конфуціанську етику «Самджонджідо» (삼종지도), яка визначала соціальний статус і життєвий шлях жінки протягом століть. Відповідно до цієї доктрини, жінка мала підкорятися трьом чоловікам у своєму житті залежно від віку та сімейного стану: Батькові — до одруження. Чоловікові — після вступу в шлюб. Синові — після смерті чоловіка (якщо вона залишалася вдовою). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 03:25 Поділитись Опубліковано: учора в 03:25 (змінено) так от чому піхвота несвідомо сквіртує від тестостеронових високопримативних агресивних зухів арбузерів нарцисів социопатів психопатів . вони несвідомо ( ? ) сприймають їх як тих , хто знаходиться на найвищому щаблі харчового ланцюга Змінено 22 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 09:32 Поділитись Опубліковано: учора в 09:32 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 09:39 Поділитись Опубліковано: учора в 09:39 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В 15.05.2026 в 22:25, Бездомный сказал: від тестостеронових високопримативних агресивних зухів арбузерів нарцисів социопатів психопатів щось ви в одну купу все звалили. психопати низькопримативні зазвичай по поведінці. я про них трохи читав. тру сторі - дивились ми з дружиною якийсь фільм чи серіал про маньяків, (може серіал Ганібал, але це не точно), і там спец описував психопата. на середині опису дружина витріщалась на мене, а я скромно потупив очі - змалювали майже точно мене. після перегляду я попросив чат жпт скласти анкету на 30 питань, і визачити чи не псих я. результат був ок - що в моїй особистості багато від психопата, але так як не йду на злочини тяжкі задля досягнення мети, то я не він, можу не хвилюватись). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 часа назад, karlito сказал: щось ви в одну купу все звалили. психопати низькопримативні зазвичай по поведінці. я про них трохи читав. тру сторі - дивились ми з дружиною якийсь фільм чи серіал про маньяків, (може серіал Ганібал, але це не точно), і там спец описував психопата. на середині опису дружина витріщалась на мене, а я скромно потупив очі - змалювали майже точно мене. після перегляду я попросив чат жпт скласти анкету на 30 питань, і визачити чи не псих я. результат був ок - що в моїй особистості багато від психопата, але так як не йду на злочини тяжкі задля досягнення мети, то я не він, можу не хвилюватись). цілком можливо , що з фаховими науковими визначеннями я був не на 100 % відсотків точний ( я - не фахівець , а аматор ) , але там проводилася аналогія між поведінкою тварини домінатора з вищого щабля харчового ланцюга і не вигідним для тривалих стосунків хлопцем , якого між тим всі баби охоче тягнуть до ліжка - "в долг" дают официантки , и женщиньі ласкают задарма (с) и хочется , и колется , и мама не велит (с) Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, Бездомный сказав: там проводилася аналогія між поведінкою тварини з вищого щабля харчового ланцюга і не вигідним для тривалих стосунків хлопцем , якого між тим всі баби охоче тягнуть до ліжка - Так це ж та сама подвійна стратегія, в якій під час овуляції потрібно знайти найнебезпечнішого хижака і отримати від нього найбільш перспективний з точки зору виживання генний біоматеріал. Встигнути, поки його не застрелили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 31 минуту назад, vadimv сказал: Так це ж та сама подвійна стратегія, в якій під час овуляції потрібно знайти найнебезпечнішого хижака і отримати від нього найбільш перспективний з точки зору виживання генний біоматеріал. Встигнути, поки його не застрелили. тигра у ліжко коли тигр з ліжка і перспективний віслюк годувальник раптово пересеклися Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 45 минут назад, vadimv сказал: Так це ж та сама подвійна стратегія, в якій під час овуляції потрібно знайти найнебезпечнішого хижака і отримати від нього найбільш перспективний з точки зору виживання генний біоматеріал. Встигнути, поки його не застрелили. Джек Лондон , у геніальному оповіданні - одному з най-най кращих - "Спілка старих людей" описує лайфхак індіанців з покращення генофонду - якостей собак племені - коли їхні собаки слабшали , вони виганяли тічних сук "на волю в пампаси" - декого з них вовки жерли , а декого - запліднювали , і так відновлювалася сила собак племені . Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз