Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

до піхвооких дійшло , що освіта баб  = шлях до вимирання

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

щасливий шлюб ? ви серйозно ?💩

коли це шлюб зупиняв бабу ? 

Девушка убитого чемпиона России Дмитрия Исаева была женой убийцы атлета и родила от него ребенка

за іронією долі , той "чемпіон" ще й в геноциді в Бучі - Ірпіні участь брав .

то ж земля   скловатою. 

www.instagram.com/reel/DYJa7eogVN0/

Посилання на коментар

Термін «потрійне підкорення» (або «три підпорядкування», кор. samjong) в контексті Кореї зазвичай посилається на традиційну конфуціанську етику «Самджонджідо» (삼종지도), яка визначала соціальний статус і життєвий шлях жінки протягом століть.

Відповідно до цієї доктрини, жінка мала підкорятися трьом чоловікам у своєму житті залежно від віку та сімейного стану:

Батькові — до одруження.

Чоловікові — після вступу в шлюб.

Синові — після смерті чоловіка (якщо вона залишалася вдовою).

Посилання на коментар

так от чому піхвота несвідомо сквіртує від тестостеронових високопримативних  агресивних   зухів  арбузерів  нарцисів  социопатів  психопатів .

вони несвідомо ( ? ) сприймають  їх як тих , хто знаходиться на  найвищому щаблі  харчового ланцюга 

• Дякую 1
Посилання на коментар

В 15.05.2026 в 22:25, Бездомный сказал:

від тестостеронових високопримативних  агресивних   зухів  арбузерів  нарцисів  социопатів  психопатів

щось ви в одну купу все звалили. психопати низькопримативні зазвичай по поведінці. я про них трохи читав. тру сторі -  дивились ми з дружиною якийсь фільм чи серіал про маньяків, (може серіал Ганібал, але це не точно), і там спец описував психопата. на середині опису дружина витріщалась на мене, а я скромно потупив очі - змалювали майже точно мене. після перегляду я попросив чат жпт скласти анкету на 30 питань, і визачити чи не псих я. результат був ок - що в моїй особистості багато від психопата, але так як не йду на злочини тяжкі задля досягнення мети, то я не він, можу не хвилюватись).

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, karlito сказал:

щось ви в одну купу все звалили. психопати низькопримативні зазвичай по поведінці. я про них трохи читав. тру сторі -  дивились ми з дружиною якийсь фільм чи серіал про маньяків, (може серіал Ганібал, але це не точно), і там спец описував психопата. на середині опису дружина витріщалась на мене, а я скромно потупив очі - змалювали майже точно мене. після перегляду я попросив чат жпт скласти анкету на 30 питань, і визачити чи не псих я. результат був ок - що в моїй особистості багато від психопата, але так як не йду на злочини тяжкі задля досягнення мети, то я не він, можу не хвилюватись).

цілком можливо , що з фаховими  науковими визначеннями я був не на 100 % відсотків точний  ( я - не фахівець , а аматор ) , але там проводилася аналогія між поведінкою тварини  домінатора  з вищого щабля  харчового ланцюга і не вигідним  для тривалих стосунків хлопцем , якого між тим  всі баби  охоче  тягнуть до ліжка - 

"в долг" дают официантки , и женщиньі ласкают задарма 

(с)

и  хочется , и колется , и мама не велит

(с)

6869c6729afd7234106455abd77d8702.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бездомный сказав:

там проводилася аналогія між поведінкою тварини з вищого щабля  харчового ланцюга і не вигідним  для тривалих стосунків хлопцем , якого між тим  всі баби  охоче  тягнуть до ліжка - 

Так це ж та сама подвійна стратегія, в якій під час овуляції потрібно знайти найнебезпечнішого хижака і отримати від нього найбільш перспективний з точки зору виживання генний біоматеріал. Встигнути, поки його не застрелили.

Посилання на коментар

31 минуту назад, vadimv сказал:

Так це ж та сама подвійна стратегія, в якій під час овуляції потрібно знайти найнебезпечнішого хижака і отримати від нього найбільш перспективний з точки зору виживання генний біоматеріал. Встигнути, поки його не застрелили.

тигра у ліжко 

коли тигр з ліжка   і  перспективний віслюк годувальник  раптово пересеклися

6e39fc5e4283d96fa995a1bf96.jpg

• Дякую 1
Посилання на коментар

45 минут назад, vadimv сказал:

Джек Лондон , у геніальному оповіданні - одному з най-най кращих - "Спілка старих людей" 

описує  лайфхак  індіанців з покращення генофонду - якостей  собак  племені - коли  їхні  собаки слабшали , вони виганяли тічних сук "на волю в пампаси" - декого з них вовки жерли , а декого - запліднювали , і так відновлювалася сила собак племені .

206111_original.jpg

208038_original.jpg

207102_original.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

👍

Там не один, а багато факторів:

- гормонів менше

- пластична хірургія і косметологія прокачалися

- але й харчова промисловість не строїть на місці, через що ожиріння явно стало більше

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бездомный сказав:

дослідники калу 

Це тіпа такв відповідь на знущання Пельовіна з піраміди Абрама (Маслова )

• Сумно 1
Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Це тіпа такв відповідь на знущання Пельовіна з піраміди Абрама (Маслова )

• Хаха 1
Посилання на коментар

👍

Посилання на коментар

Ответственность без прав это рабство.(с)

одружуються виключно лохи

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...