Бездомный Опубліковано: У вівторок в 03:51 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 03:51 (змінено) теща - ворог людини Змінено У вівторок в 05:13 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 05:15 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 05:15 (змінено) Что значит для мужчины "создать семью"? - Подобрать дырявую рванину - Взять ответственность за потасканную - Пахать и отдавать деньги - Влезть в кредиты и гамнотеку - быть всем должным ( включая ее маму мразь ) - И по закону - никаких прав зачем ? ради чего ? что взамен ? В ЗАГСе не создают семьи, в ЗАГСе разводят мужчин на бабки Змінено У вівторок в 06:27 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 07:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 07:27 яка несподіванка - оленяки забезпечуняки зникають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 09:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:58 косоглаза ліквідна прострочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 10:00 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:00 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 10:56 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:56 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 15:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:11 піхвоту зкурвили остаточно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 15:30 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:30 www.instagram.com/reel/DaakfQNtpLd/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 21:04 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:04 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 21:06 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:06 (змінено) 12 часов назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DaakfQNtpLd/ але ж злягатися мавпи прагнуть з зухами красунчиками мавпі потрібний цілий зоопарк : ягуар в гаражу , соболь на плечах , тигр в ліжку і віслюк , який все те оплатить . Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 22:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 22:03 (змінено) вдячність ? ні , не чули одружуються виключно лохи Змінено У вівторок в 22:15 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: У вівторок в 22:09 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 22:09 (змінено) черговий оленяка забезпечуняка потрапив на живодерню співчувати таким довбойобам вже співчувалка не повертаться Спойлер Ребят нужен совет. Настигла участь развода. Все бы ничего но жена собирается мстить за якобы неуважение к ней на протяжении брака. Не знаю ,подруги, Меркурий или кто , но резко как снег на голову. Суть в том что есть несовершеннолетний ребенок, квартира в ипотеку с материнским капиталом , она в нем созаемщик и кредит действующий пятилетний, на мне ,потраченный на покупку квартиры под ее «бизнес» хотелки. Будет развод, будут алименты,я не против них, это для ребенка. Не хочу чтобы она оперировала алиментами ради своей выгоды. Она собирается переехать в другой город и я так понимаю за счет алиментов покрывать съёмное жилье.Понятно дело что я не в силах контролировать алименты. Да и жилье конечно же это во благо ребенку.Наверное пусть так и будет как положено по закону. Но меня тревожит другое, как быть с ипотечной квартирой, и квартирой за которую я плачу кредит(квартира записана на нее). Не посчитайте уродом , но эту суку хочется наказать. Я все ради нее делал, но прошла любовь и можно было бы по хорошему разойтись , но она решила иначе. Хочу мести, хочу чтобы она познала что такое работать и покрывать свои хотелки своими руками.Ребенка люблю, не брошу, а эту суку хочется проучить. Как создать ей проблем? Не почтите за тирана , абьюзера или еще чтото, просто хочу одним глазком насладиться беспомощностью упертого козерога (. Змінено У вівторок в 22:18 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Думал она будет готовить как мама, а она пьёт как папа.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 8 годин тому, Бездомный сказав: У чувака залізні нерви витримувати цей звук бензопили ) Змінено 18 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Якась на йобка, скільки не розкривав, нікуя немає. https://www.facebook.com/share/r/1JAvFfz1z2/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: У чувака залізні нерви витримувати цей звук бензопили ) бензопил - навіть не знаю , хто з них огидніший всі огидніші перший камент : Носки лежат. Женился. Носки валяются. Развёлся. Носки лежат. В ЗАГС ни ногой Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 37 минут назад, ozor сказал: Якась на йобка, скільки не розкривав, нікуя немає. https://www.facebook.com/share/r/1JAvFfz1z2/?mibextid=wwXIfr це бізнес такий в неї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 4 часа назад, ozor сказал: Якась на йобка, скільки не розкривав, нікуя немає. https://www.facebook.com/share/r/1JAvFfz1z2/?mibextid=wwXIfr насправді - вродлива , пропорціональна баба - то "золотий шар" стругацьких . у сенсі , що може народити вродливих - подібних до себе дітей . Більше нічого "корисного" від баби не дочекаєшся . але вони надто захопилися монетизацією вареника , і народжують "для себе". З моменту , коли бабу заборонили лупцювати , кожен сам за себе . Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) одружуються виключно лохи ....... Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому шлюб - то для лохів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому шлюб - то для лохів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Женская верность — это когда третий раз замужем, а любовники всё те же. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому www.instagram.com/reel/DaXRwF4IGzh/?igsh=ZTB6Z3BuczU2dnI1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз