Бездомный Опубліковано: В суботу в 11:25 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 11:41 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:41 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 12:30 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 13:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:14 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 13:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:23 (змінено) если вы нашли бабу своей мечты, то с прочими мечтами можете распрощаться збитків/шкоди від від піхвоти більше , ніж від тарганів та щурів разом взятих Змінено В суботу в 14:08 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 14:59 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:59 www.instagram.com/reel/DbeD5MhtvzE/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 15:26 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:26 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 15:49 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:49 (змінено) 30 хвилин тому, Бездомный сказав: 17.10.2018 в 08:54, vadimv сказав: Обезьяне трудно понять, что мужика невозможно обидеть, назвав его "крокодилом". Змінено В суботу в 15:57 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 15:50 Поділитись Опубліковано: В суботу в 15:50 Тільки що, vadimv сказав: Головне бути трохи красивішим за його мавпу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 16:53 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:53 1 час назад, US7IGN сказал: Головне бути трохи красивішим за його мавпу не буває "твоє"/"його" мавпи , є "твоя"/"його" черга її шпекати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В суботу в 16:55 Поділитись Опубліковано: В суботу в 16:55 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 04:08 Поділитись Опубліковано: учора в 04:08 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:42 Поділитись Опубліковано: учора в 05:42 якщо що , моя і плов , і шашлик , і е.т.с. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:46 Поділитись Опубліковано: учора в 05:46 (змінено) монолог 38 річної прострочки Змінено учора в 05:49 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 05:47 Поділитись Опубліковано: учора в 05:47 4 хвилини тому, Бездомный сказав: якщо що , моя і плов , і шашлик , і е.т.с. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 05:47 Поділитись Опубліковано: учора в 05:47 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 10:39 Поділитись Опубліковано: учора в 10:39 (змінено) щасливий шлюб Змінено учора в 10:39 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 22 часа назад, Бездомный сказал: моя і плов та він чеше, в Криму їв плов відмінний - татарки готували, тут теж - узбечки і киргизки, все супер. нема ні в шашлику ні в плові ніяких ноу-хау, а жінки - що їх навчили те й готують. в общазі були цяці що псували яєшню, а були дівки з села - і тобі пампушки, й дерунчики, й борщик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому пол-таблицы тп-бинго уместилось в этот маленький коммент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 4 часа назад, karlito сказал: та він чеше, в Криму їв плов відмінний - татарки готували, тут теж - узбечки і киргизки, все супер. нема ні в шашлику ні в плові ніяких ноу-хау, а жінки - що їх навчили те й готують. в общазі були цяці що псували яєшню, а були дівки з села - і тобі пампушки, й дерунчики, й борщик. то він , мабуть , мав на увазі переважну більшість так званих "городських інтелігенток" типу умовної "білки , білоснєжки , страхівчині лайножерки , е.т.с. " , єдиним шлюбним скілом яких є смоктання прутня. я можу порівняти "плов" моєї матусі ( злипшуся кашу з м'ясом та морковно-цибулиною зажаркою ) та пловом , які готували узбеки повара та готує моя дружина . спитав дружину про секрети плову - головний секрет - увага до деталей Спойлер найперший - ретельний підбір продуктів ( будь що - не підходить ) - від крупи до м'яса , ретельна підготовка до приготуваня ( на приклад , крупу - замочуюють , е.т.с.) -- там "дрібних" деталей на кожньому етапі процесу багацко , і слід добре розуміти - що й заради чого робиться То ж можу стверджувати , що плов таки має певні "секрети" , завдяки яким плов стає розсипчастим та передає "фірмову - пловну" симфонію смаків , притаманну саме цій страві . Моя дружина вчилася готувати плов в Узбекистані . Про сільських дівок - моя мати та теща - сільські дівки , хай Бог милує від отих "кайдашевих невісток" , особливо - від тещ. Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Жених поймал такой букет на свадьбе , что даже венеролог оxyел . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) одружуються виключно лохи Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, Бездомный сказав: одружуються виключно лохи Як жеж його трафило женитися на ДжейЛо? ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Як жеж його трафило женитися на ДжейЛо? ) виховання - сильніше за інтелект стосовно баб американці - дійсно якісь сміттярі куколди донька знайомоїї дружини вийшла заміж за набагато старшого за неї американця , народила від нього дитину та кинула його , звісно ж , пограбувавши при розлученні , заради ..... його молодшого на +/-десять років брата . і отой смітюх куколд одружився з отим лайнусіком , яка нахлобучила його старшого брата Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз