Lana_CK Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Юрію, ваші дописи не несуть конструктиву. Запропонуйте конкретний напрямок дії, можливо він прийнятний і його варто взяти на озброєнняя ж писала - похоже на нытьё Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Т.е если я не заплачу , то моего ребенка выгонят из школы ? Во первых, Вашего ребенка туда не возьмут, пока не оплатите "добровольный взнос", а во вторых, если ваш ребенок там уже учится, но оплату подняли и Вы не хотите платить, психика Вашего ребенка, а заодно и Ваша, очень скоро прочувствует, почему платить нужно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Юрій Київ, людям зараз мало жити, мало жити добре, люди хочуть жити кучеряво. Дуже багато егоїстів. Аж занадто.. Добавлено через 3 минуты оплату подняли и Вы не хотите платить, психика Вашего ребенка, а заодно и Ваша, очень скоро прочувствует, почему платить нужно. Ви точно про ДЕРЖАВНУ школу тільки що говорили? Чи життя є тільки в Києві, а якщо в місті немає театру, то й люди там не мають жити, народжувати і навчатись?? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Юрій Київ, людям зараз мало жити, мало жити добре, люди хочуть жити кучеряво. Дуже багато егоїстів. Аж занадто..совершенно верно. я б сказав - чим менше "хлопот", тим краще. не хочуть зайвий раз напружуватись. але то таке. мене більше бісить вбивство,яке чинять ,роблячи вигляд,наче це сміття в відро викинути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Т.е если я не заплачу , то моего ребенка выгонят из школы ? Нет. Сами заберете. Увидев перед этим кузькину мать))) Значить не така вона вже й державна.. Ви, щось забули нам сказати про вашу школу.. Самая что ни на есть обычная. 238 г. Киева. Раньше было меньше. Сейчас класс выпускной. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Во первых, Вашего ребенка туда не возьмут, пока не оплатите "добровольный взнос", а во вторых, если ваш ребенок там уже учится, но оплату подняли и Вы не хотите платить, психика Вашего ребенка, а заодно и Ваша, очень скоро прочувствует, почему платить нужно. Це неправильна школа. Варто її змінити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Постоянно звучат "аргументы", типа - как раньше было хорошо. А нифига не было хорошо. Никогда, по большому счету.укажите эти аргументы? когда и кому было хорошо и кто об этом писал,кроме Иришки,которая утверждает ,что 60-70 лет назад на селе легче выростить 5 детей было,чем сейчас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Це неправильна школа. Варто її змінити Мы в этом году собираемся))) На институт))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 мене більше бісить вбивство,яке чинять ,роблячи вигляд,наче це сміття в відро викинути Не відокремлюйте вбивство від життя. Так було, є і буде. Чи це якимсь чином пов’язане з релігією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Мы в этом году собираемся))) На институт))) можно подумать поступит девочка сама и ничего носить не придется так что шило на мыло поменяете :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 людям зараз мало жити, мало жити добре, люди хочуть жити кучеряво. Дуже багато егоїстів. Аж занадто.. Нет. Надо быть мазохистами и хотеть жить плохо, даже мучительно))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Нет. Сами заберете. Увидев перед этим кузькину мать))) Самая что ни на есть обычная. 238 г. Киева. Раньше было меньше. Сейчас класс выпускной. Ну да , потом в институте приплачивай , потом на работу пристроить -заплати. А потом -что за страна , что за правительство , везде коррупция . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Во первых, Вашего ребенка туда не возьмут, пока не оплатите "добровольный взнос", а во вторых, если ваш ребенок там уже учится, но оплату подняли и Вы не хотите платить, психика Вашего ребенка, а заодно и Ваша, очень скоро прочувствует, почему платить нужно. куда "туда" не возьмут? возле меня две школы. никаких вступ.взносов. фонд класса - 30 грн в месяц,фонд школы 270 в год. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Мы в этом году собираемся))) На институт))) Думаю інформація подана неточно. Можете розписати статті витрат і спосіб їх затвердження? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 можно подумать поступит девочка сама и ничего носить не придется Поступит сама. На контракт. На бюджет не расчитываю. Носить не собираюсь. Я на собрания в школу хожу раз в год, слышу, какой у меня замечательно-необычный ребенок, хорошо учиться, не пьет, не курит, матом не ругается... Узнаю, какой в этом году фонд класса-школы и все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 я ж писала - похоже на нытьё Ні, Юрій має конкретну мету. Наразі не можу зрозуміти чи це популяризація релігії чи підведення до моменту коли з рукава можна дістати важливий джокер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Думаю інформація подана неточно. Можете розписати статті витрат і спосіб їх затвердження? Нет. Я этими статьями мало интересуюсь. В фонд школы уходит 500 гривен в год. Остальное - моющие средства, уборщица, охрана, фонд класса - подарки, учебники... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Нет. Я этими статьями мало интересуюсь. В фонд школы уходит 500 гривен в год. Остальное - моющие средства, уборщица, охрана, фонд класса - подарки, учебники... Ну так з цього й треба було починати. А реально ви мали б платити за охорону, обіди і підручники(але це вже не державна школа) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Я на собрания в школу хожу раз в год, слышу, какой у меня замечательно-необычный ребенок, хорошо учиться, не пьет, не курит, матом не ругается... Узнаю, какой в этом году фонд класса-школы и все. Все ясно. Думаю не відкрию очі що ви маєте право самостійно формувати "бюджет", більше того, ставши членом батьківського комітету можете безпосередньо впливати на витрачання коштів, контроль і т.д. Але очевидно простіше віддати 400 грн і не паритись. Даю 99,9% що у вас в класі є люди які не платять і ніхто дітей не забирає, і за великим рахунком ні на що це не впливає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksi_f Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 укажите эти аргументы? когда и кому было хорошо и кто об этом писал,кроме Иришки,которая утверждает ,что 60-70 лет назад на селе легче выростить 5 детей было,чем сейчас. Фразы о том, как сейчас все плохо не подразумевают, что раньше было лучше? Ну, тогда я, наверное, вас неправильно понимаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Ви точно про ДЕРЖАВНУ школу тільки що говорили? Чи життя є тільки в Києві, а якщо в місті немає театру, то й люди там не мають жити, народжувати і навчатись?? Леон, ну Вы как маленький! Все школы, в которых директора хоть как-то пытались сохранить педсостав и качество образования, уже давно стали лицеями и гимназиями, а значит платить нужно. Даже в обычных школах сейчас есть так называемые взносы в фонд класса и фонд школы. В школах, где такие взносы не берут - либо некомплект преподавателей процентов эдак на 30-40, либо же физики бухают прямо на уроках, а трудовики с наколками без мата общаться не могут. Какое образование может дать такая школа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Леон, ну Вы как маленький! Ірішка, ну і не мені Вам розповідати, що в школах є ліцейні класи, а є бюджетні. Про що мова?? А те за що платить Бєлка, її особиста проблема, Тап_ок(ну і нік..) сказав, що треба робити, щоб в державній школі не платити щомісяця дурні гроші. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Ні, Юрій має конкретну мету. Наразі не можу зрозуміти чи це популяризація релігії... вот к чему порой она приводит... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 10 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2013 Теж мені.. зібрались малозабезпечені і розмірковують про те, як важко виростити двох-трьох дітей і який величезний відсоток доходу йде на контрацептиви.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз