henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 1 минуту назад, vadimv сказал: Лично мне больше нравится рюкзак, ноутбук и самолет - вот это и есть "никаких проблем" )) это пока здоровье позволяет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня Тільки що, henko сказав: это пока здоровье позволяет Когда здоровье не позволяет - уже не нужно ни жилье, ни бабло, ни даже вечное лето. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 1 минуту назад, vadimv сказал: Когда здоровье не позволяет - уже не нужно ни жилье, ни бабло, ни даже вечное лето. мне одноклассница в 14 лет сказала, что не хочет жить дольше 30, так как после 30 баба никому не нужна. Вы мне ее чем-то напомнили) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 35 хвилин тому, henko сказав: мне одноклассница в 14 лет сказала, что не хочет жить дольше 30, так как после 30 баба никому не нужна. Вы мне ее чем-то напомнили) "Она поймет все, когда ей стукнет 38 лет" © Если не в 38, так в 83 точно поймет... Если нервы крепкие, можно предварительно ознакомиться с темой по практически документальному фильму "Mar adentro", снятому по реальной истории реального человека. Инжойте... Змінено 28 червня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 11 часов назад, MaxS сказал: Чим бітумка не вгодила? Особливо для складного даху. За 18 років навіть колір не змінився. Аби не Акваізол чи шинглас. який ще колір, ви вже мали переїхати від 3 до 6 разів 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 23 години тому, henko сказав: 2.Камин (лишняя грязь в доме) Дивлячись у якому будинку, якщо немає місця для камінної зали то так, мабуть не варто, багато чого бачив і шикарного, і багатого, і антикварного, мовчу за жлобостайл чи коли камін на проході або повернутись ніде. у мене мало місця, але відмовити собі не міг, тому зробив у зоні відпочинку. Не шкодую за витрачені кошти. ось зараз знову влупив дощ, зайшов почитати, дружина принесла вечерю і погляд падає на камін, а чом би й ні? розпалити сухі дрова справа 3 хвилин, а задоволення від затишку й відкритого полумʼя навіть не порахувати у кінських силах, ватах чи амперах. Користуюсь круглий рік, бо камін це сила і якщо дозволяє площа і можливості то чому не дозволити собі справжнє задоволення? Так полум`я тихенько гоготить, Потріскує, здається, кожну мить. А іноді й вистрілюють жарини – Як у житті: то мир, то все – горить! Ярослав Чорногуз Змінено 28 червня користувачем Фрай 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 26 минут назад, Фрай сказал: розпалити сухі дрова справа 3 хвилин, а задоволення від затишку й відкритого полумʼя навіть не порахувати у кінських силах, ватах чи амперах. Користуюсь круглий рік, бо камін це сила і якщо дозволяє площа і можливості то чому не дозволити собі справжнє задоволення? Якщо є бажання на вогнище подивитись - розпалить на дворі шось, ніж бруд та сморід по хаті розводити. Дизайнів усіляких жаровень вуличних мільйон - ранком з кавою і пледом перед вогнем на терасі посидіти - саме те. А в будинку без нагальної потреби - то великі ризики, які того не ватрують - в нас на форумі кожен рік хтось горить через ті каміни Змінено 28 червня користувачем henko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 15 хвилин тому, henko сказав: А в будинку без нагальної потреби - то великі ризики, які того не ватрують - в нас на форумі кожен рік хтось горить через ті каміни Змінено 2 хвилини тому користувачем henko Ой, я вас умоляю, не болтайте ерундой! Є аргументи за чи проти, але ваші то повна дурня і радити вуличні жаровні замість каміну все одно, що порівняти комуналку з пентхаусом. Мовчу вже за «сонячні панелі» які ви розглядаєте виключно з економії і зовсім не думаєте про такі речі як комфортне існування без зайвих проблем. Принаймі у цих питаннях. Сподіваюсь, що вибираючи дружину ви дивились скільки вона за раз може зʼїсти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 3 минуты назад, Фрай сказал: комфортне існування без зайвих проблем. а як сонячні панелі цьому допомагають? 3 минуты назад, Фрай сказал: Є аргументи за чи проти, але ваші то повна дурня і радити вуличні жаровні замість каміну все одно, що порівняти комуналку з пентхаусом. та купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі - не знаю чому це для вас дурня, напевно від вас і кулі відскакують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 9 годин тому, vadimv сказав: Если нервы крепкие, можно предварительно ознакомиться с темой по практически документальному фильму "Mar adentro", снятому по реальной истории реального человека. Инжойте... краще цей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 15 хвилин тому, henko сказав: 21 хвилину тому, Фрай сказав: комфортне існування без зайвих проблем. а як сонячні панелі цьому допомагають? «Соняні панелі» там в лапках, якщо ви не помітили, тобто термін набагато ширший, вірніше було б написати СЕС. Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях. 15 хвилин тому, henko сказав: та купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі - не знаю чому це для вас дурня, напевно від вас і кулі відскакують Я ще й за кермом вже багато років бо громадським транспортом не користуюсь, не можу, страшно, жах! Ви ж знаєте скільки в світі придурків на дорозі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 2 минуты назад, Фрай сказал: Я ще й за кермом вже багато років бо громадським транспортом не користуюсь, не можу, страшно, жах! Ви ж знаєте скільки в світі придурків на дорозі. А ви на мото перейдіть - ну щоб якшо шо, то не мучатись 3 минуты назад, Фрай сказал: Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях. а простий екофлоу не простіше? Чи чистити панелі від снігу надає вашому будинку статус палаца? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 1 хвилину тому, henko сказав: а простий екофлоу не простіше? Простіше електромобіль з V2H/V2L, в комплекті з сонячними панелями. Особисто був свідком того, як під час блекауту в Іспанії вночі світилися лише територія одного комплексу з панелями, маяк і ліхтарі на вітряках ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 2 минуты назад, vadimv сказал: Особисто був свідком того, як під час блекауту в Іспанії вночі світилися лише територія одного комплексу з панелями, маяк і ліхтарі на вітряках ) Це все дитячі забавки людей, яким на шару дістались гроші. Ті панели навіть в армії ніхто не використовує - де проблеми з ее є завжди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 34 хвилини тому, henko сказав: 43 хвилини тому, Фрай сказав: Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях. а простий екофлоу не простіше? Чи чистити панелі від снігу надає вашому будинку статус палаца? А навіщо мені їх чистити? Батарейок вистачає. Екофлоу то вчорашній день, у вас його мабуть просто не було в користуванні або немає з чим порівняти, воно краще ніж нічого, але не замінить СЕС. 34 хвилини тому, henko сказав: А ви на мото перейдіть - ну щоб якшо шо, то не мучатись Ви про що? Це алегорія до ваших страшилок про каміни і купу… 59 хвилин тому, henko сказав: купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі І ще, не будьте упередженим 24 хвилини тому, henko сказав: Це все дитячі забавки людей, яким на шару дістались гроші. Дурниця! Причому повна. Особисто я ніщєброд з маленькою пенсією, але ж працював і щось міг, що встиг то зробив і ніскільки не жалкую так само і за ті гроші які прогуляв з друзями чи ще ким. У мене не круть по меблям чи інтерʼєру бо воно мені геть по цимбалам, а от за те, що дійсно стосується мого комфорту обома руками. Це квіти, водичка, рибки, садочок, вода, світло, у хаті тепло і готують смачно, тут я віддам останнє, але отримаю те, що хочу, а не те, що подешевше. І це не так важко, навіть на рибалку чи ще куди у мене є все необхідне і пити розчинну каву коли можна справжню чи пити напої з пластикового посуду також не стану. Вбийте мене об асфальт, але не той смак! і це не понти, а банальна можливість створити собі комфорт відповідно своїм статкам, не тримайте на чорний день бо реалії такі, що ви його можете і не побачити. (ТТТ) Змінено 28 червня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 17 хвилин тому, henko сказав: Це все дитячі забавки Це палиця о двох кінцях - з одного кінця якщо в системі багато СЕС (а в Іспанії їх багато) - то система стає нестабільною і валиться на раз-два. З іншого боку у кого була своя СЕС - ті були зі світлом ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 3 минуты назад, Фрай сказал: А навіщо мені їх чистити? Батарейок вистачає. Екофлоу то вчорашній день, у вас його мабуть просто не було в користуванні або немає з чим порівняти, воно краще ніж нічого, але не замінить СЕС. Ви про що? Це алегорія до ваших страшилок про каміни і купу… І ще, не будьте упередженим Дурниця! Причому повна. Особисто я ніщєброд з маленькою пенсією, але ж працював і щось міг, що встиг то зробив і ніскільки не жалкую так само і за ті гроші які прогуляв з друзями чи ще ким. У мене не круть по меблям чи інтерʼєру бо воно мені геть по цимбалам, а от за те, що дійсно стосується мого комфорту обома руками. Це квіти, водичка, рибки, садочок, вода, світло, у хаті тепло і готують смачно, тут я віддам останнє, але отримаю те, що хочу, а не те, що подешевше. І це не так важко, навіть на рибалку чи ще куди у мене є все необхідне і пити розчинну каву та інші напої з пластикового посуду не стану. Вбийте мене об асфальт, але не той смак! і це не понти, а банальна можливість створити собі комфорт. якщо ви відчуваєте що праві, то нашо стіки тексту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня Стерти? І хто вам сказав, що я правий? То лише моя точка зору на власне життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 3 минуты назад, vadimv сказал: З іншого боку у кого була своя СЕС - ті були зі світлом світло рідко виключають на стільки щоб не вистачило аварійних блоків. Тому це все зеркальця та буси для тупеньких багатіїв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 4 минуты назад, Фрай сказал: Стерти? І хто вам сказав, що я правий? То лише моя точка зору на власне життя. Це ви самі себе вмовляєте, не я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня 7 хвилин тому, henko сказав: світло рідко виключають на стільки щоб не вистачило аварійних блоків. Якщо є електричка з V2H/V2L - то аварійні блоки не потрібні ) 7 хвилин тому, henko сказав: Тому це все зеркальця та буси для тупеньких багатіїв. Тупенькі купляють електрички без V2H/V2L )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 17 хвилин тому, henko сказав: Тому це все зеркальця та буси для тупеньких багатіїв. Думав ще й по басейнам пару слів, але зрозумів, що про це не з вами говорити. ) А ще ж і бані/сауни люди ставлять навіщось, теж немає куди дурні гроші дівати? ладно, спілкуйтесь з однодумцем. Змінено 28 червня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 17 хвилин тому, Фрай сказав: ладно, спілкуйтесь з однодумцем. А шо, судячи з фоток, Тесла вас таки наздогнала і купилася? ) Змінено 28 червня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 28 червня Поділитись Опубліковано: 28 червня (змінено) 27 минут назад, Фрай сказал: А ще ж і бані/сауни люди ставлять навіщось, теж немає куди дурні гроші дівати? Це все від низької культури і відсутності виховання.. В протестантській традиції сприймати гроші як Боже благословення. А хизуватися ним - як неприпустимий прояв годині. В нас люди дозволяють собі будувати халабуди з маленькими вікнами, але тулять на дахи сонячні панелі, басейни, сауни щоб дівок і друзів туди водити. Всі ці імітаціі черепиці і інші травертіни - це все з тої ж опери - від лінощів розібратись у питанні, вивчити аналоги і зробити правильно Змінено 28 червня користувачем henko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 9 годин тому, henko сказав: В протестантській традиції сприймати гроші як Боже благословення. А хизуватися ним - як неприпустимий прояв годині. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз