Активність
- Остання година
-
что не доделал русский штьік , доделает русский поп и русский учитель (с) Муравйов вішатель за кацапощелепою тягнуть пропагандона куколда лудомана сексота педофіла рабовласник пушкінда , пропагандона воєнного злочинця лудомана рабоваласника лермонтова , пропагандона воєнного злочинця лудомана педофіла проміскуітетника рабовласника лева толстого ( і двох інших - не меньш токсичних покидьків толстих ) , пропагандона гоголя , пропагандона лудомана куколда нєкрасова , пропагандона лудомана педофіла достоєвскиого , пропагандона куколда маяковського , пропагандона морфініста булгакова , пропагандона бабєля , ...пропагандона морфініста проміскуітетника висоцького ... пропагандони , пропагандони , пропагандони .... е.т.с. залишити можна лише Чехова , можливо - Галіча , вибірково - Анатолія Кузнєцова та Сергія Довлатова . все інше - на смітник .
-
Кантон решил вписаться за своего кореша - стукача винсола.)) Кантон, шо там твои кенты Бляхер и недобитый Бабченко, как поживают ? Ты почему перестал нас информировать?
-
Ладно, раз ты так сильно просишь. По поверхностным оценкам ты самый основной открытый форумный стукач. Как минимум с десяток, а их значительно больше , в открытом доступе , есть твоих доносов модераторам. На втором и третьем месте в этой теме , среди вас стукачей , это Озор и Славик 63. Вот один из твоих примеров----" Vinsol2009 Опубликовано 10 августа, 2023 В 10.08.2023 в 20:25, Evgenich сказал: ти Які ж вони тупі, ці зелені сраколизи. Панове модератори.. Звертають втретє, складіть, будь ласка список, кому можна порушувати правила. Я їх одразу поставив би у ігнор, щоб не відволікатись на маячню."
-
одружуюьбся виключно лохи
-
Чому? Можна і я це роблю постійно. Програмую з вечора час так, щоб на сніданок був свіжий (теплий) хліб. В цій моделі дріжджі засипаються не в відерце, а в окремий контейнер, на кшталт того, в який засипаємо горіхи, родзинки та таке інше. І цей контейнер відкривається гучно, тому я завжди знаю, коли додались дріжджі до колобка. В само ведерце закладається все по рецепту- борошно, сіль, цукор, олія чи масло, вода і все це треба перекалапуцати у цій моделі і поставити відерце в хлібопіч з вже закалапуцаним борошном. Просто перекалапуцати, щоб не залишилось сухого борошна, бо при замісі, вона дивно не забирає борошно знизу. Я, навіть, коли тісто роблю, то оте все калапуцую спочатку. З таким стикаюсь вперше. Само відерце металеве, зі звичним, майже чорним, покриттям. Але воно має в складі якусь керамику і витриваліше за звичне тефлонове покриття. В мене з керамічним покриттям була мультіварка, тому я і знаю. До речі, я тут купила собі пательню з таким покриттям. Сама пательня дуже важка, чисто чугуній по вазі. Бо вони, ці консультанти самі не знають, що до чого. Ваги в мене є, вони точні. Відміряти можна скільки завгодно, сорти борошна та дріжджі пробувати які завгодно. Це нічого не змінить. Це не вада хлібопічки, а такий конструктив мабуть. Тож попереджаю , якщо таки зупинитесь на 2550 , стикнетесь з таким явищем. Іншої причини я не побачила. Тільки чому про неї не попереджає інструкція, не знаю. Завтра сфотографую та покажу, куди закладаються дріжджі та як виглядає відерце.
- Сьогодні
-
researcher підписався на Як знайти толкового архітектора проектувальника?
-
Знаходимось на початковій стадії будівництва - чекаємо на електрику і обираємо проект. Перерили весь z500 і ще декілька каталогів українських, поки не знайшли ідеальний для себе (треба чотири спальні в одноповерховому, чи домі з мансардою). Тому шукаю архітектора щоб робити під наші вимоги і нашу ділянку. Як і де шукати? Розумію, що як і скрізь, є адекватні і не дуже. Як зрозуміти, що перед мною адекватний? Якщо можете когось порадити, буду благодарний.
-
Тётки сами говорят, что испокон веку ходили взамуж, потому что иначе им было не выжить. Что они всегда хотели жить соло. Сейчас обстановка поменялась, поход тёток в ЗАГС стал для них средством обогащения, а не выживания.
-
Тобто в цій моделі не можна відтермінувати старт програми?
-
У сусідів така ж піч, так само ремонтували відро - перепаковували сальник.
-
Може це "хвороба" відер цієї хлібопічки - з віком тече сальник відра. Його міняють. Все.
-
міністр фінансів США пообіцяв китайцям 100 % мита ( з 15 секунди ) за для вступу у війну Рузвельт потребував казус беллі , за для вводу санкцій , які Трамп прагнув ввести волюнтаристським рішенням , тепер Трамп має казус - кейс щоб впровадити мита , які він взагалі без казусу збирався вводити - просто щоб загальмувати не по рангу зухвалу піхвооку навпу . Щщось подібне янкі зробили у 90-ті з Японією. без надії сподіваюсь
-
кацапощелепна даунбасня зараз сьорбає кацапощелепними щелепами скрепне кацапське лайно , настояне на кацапській сечі . Кацапи вже згадують кацапську пропагандонську кінострічку - "Жажда" . зато не під бандерами (с)
-
Там біполярочка - то "адін народ", то "украінскіє націоналісти". Про "адінарот" було трішки раніше, зараз більше кажуть про українських "нациків-фошиздів". Я сьогодні прочитав на ЯПі такий коментар - "імпєрія возвращаєт своі тєріторії". Тому вони і вважають українців "сваімі людьмі", тільки забувають сказати - "поневоленими". Хоча, деяким це подобається - "а какая разніца"?
-
и говорят устами путина, что украинцы это их люди(.."На форумі їх достатньо. Потенційні колаборанти.")...тогда давайте уже и украинцами не называйтесь
-
А що це за національність така "одесит"? Невже до українців ніяк не може дійти, що тисячі вбитих - це, на в останню чергу, тому, що українці чомусь розмовляють не рідною мовою, бо вони "узькоязичні". Їх, їхніх батьків (пращурів) зкацапили, а вони цим ще й пишаються. А кацапи виправдовують свою агресію "асвабаждєнієм узкоязичних". Бо "граніци РФ заканчіваются там, гдє звучіт узкая рєчь". Немає ніяких проблем в тому, що етнічні кацапи розмовляють рідною мовою, хоч одесити, хоч інші. Проблема в тому, що етнічні українці дають привід пуйлу оправдувати свою агресію. Бо які ж вони українці, якщо вони розмовляють кацапською? "Ета наші люді" кажуть кацапи. На форумі їх достатньо. Потенційні колаборанти.
-
Так, PANASONIC SD-YR2550STS. І це я про неї кажу, що вона мене здивувала тим, що треба обов'язково після того, як заклали все, згідно рецепту, перекалапуцати оте все, інакше можна получити половину спеченого хліба-це зверху, а знизу- спресована мука, що тримає форму ведерця. Жах. Поки зрозуміла чого вона вимагає, вона наслухалась про себе багато чого і на компліменти це не було схоже. Головне, що в інструкціїї ні звука про це, на форумах теж тиша, тільки ахи та "флагманська модель", що означає- інші моделі знімають з виробництва, а цю-ні, бо гарна. Дійсно, вона гарна. Все збираюсь зробити закваску та спробувати хліб спекти. Ця модель розрахована на хліб на заквасці і навіть рецепт є в книзі рецептів. І до речі. Рецепти в цій моделі і в тій, що залишилась в Польщі, відрізняються між собою. І ще особливість цієї моделі- в комплекті є окрема мішалка для житнього хліба. І гарні рецепти цього хліба. Перевірила. Попередня хлібопічка теж мала таку мішалку. Цим можуть похвалитися тільки кілька моделей Панасонік. Тож, якщо полюбляєте житній хліб, то звертайте увагу на цей момент.
-
кацапощелепність вбиває
-
Я для порядку порахував вартість трекера. Опора: 3м3 бетону: 30 мішків цементу 6000, 3 тони піску 1500, 3 тони щебня 5*10мм 1000, Арматури 10мм метрів 50 - 1000, товстої трохи ще 1000. Робота своя, і трохи важка, що скажеш. 10 500 грн Каркас: профтруба 100*50*3 16м 4000, профтруба 50*30*2 у 6 рядів 30метрів 2700 або на черметі навибирати 1300. 6 700 грн Труби на опору 108мм*5мм 3,5м*3шт на черметі 2000 Труба товста цетральна, що обертається 215мм*5мм 2,5-3м на черметі близько 2000. Зірочкa, редуктор б/в, мотор dc 12v, близько 3-4000. Робота своя і тестя. Всього на матеріали 24000 Так, можна купити ще 8 панелей і поставити на схід даху. Я за панелі заплатив 26 000 +доставка 4. Є над чи подумати.
- 5 відповідей
-
- 1
-
-
- сонячний трекер
- система слідкування за сонцем
- (та ще 1)
-
идет целенаправленная работа на раскол Украины и прекращения её существования...идет она не только изнутри но и извне с нескольких центров силы... полезные идиоты - это соучастники, некоторые от небольшого ума, некоторые за бабло
-
Spirit Breaker зареєструвався на сайті
-
В мене ще не керамічне, основа точно алюміній, покриття не знаю з чого, світло сіре- зеленкувате. Терти його николи не терла, бо нема там чого терти. А ось біля лопатки іноді наліпає. Ну і іноді щось залишається з країв, особливо якщо пекти з пармезаном. Чі коли з солодкій начинкою типу кокосової пасти чі маку. Звісно, це двома рухами рук можна помити руцями, іноді так і мою, особливо якщо випічка одна за одної , іноді в посудомийку кидаю. тобто в вас зараз 2550? Я на ней милуюсь ,та читаю відгуки. В двох бачила, то, що ви описуєте - там це був як негативний відгук на цю модель, відповідь продавця пропонувала звернутися в сервісний центр, та використовувати точні вагі, а не мірні прилади.
-
Щоб не створювати нові теми, запитаю тут. Розглядаю різні сценарії освітлення в квартирі. 1. Цікавить змінність led ламп, єдиний варіант з цоколем gu10 чи є ще альтернатива? 2. Погуглив gu10 cri =>90 - Philips по ціні 280 грн/шт, але кут розсіювання 36 градусів, існує кут 90-120? 3. Gu10 - універсальний цоколь як для трекінгових, так і для точкових світильників?
-
Уже попробовали)) Фигня, но если дозревают полноценно и остается фиолетовый верх, а низ красный, то очень вкусные помидорчики))
-
Перший Панасонік, якщо пам'ятаю, купила в 2017 році. Відерце без змін. Джеми ні, хліб-тісто постійно. Працює і зараз в сина. Про нову, теж Панасонік, я писала в темі. До неї потрібен був підхід, бо мені в голову не приходило, що перед тим, як запхнути відерце в саму хлібопіч, борошно та все інше треба перекалапуцати, інакше вона не забирала муку. Тепер працює, як годиться. Навіть паски пеку в хлібопічці, що в новій, що в старій. В новій полюбила випікати хліб з родзинками та іноді до родзинок додаю курагу. Відмінність від тої, що була в тому, що тут дріжджі закладаються не в відерце гамузом з борошном, а в окремий контейнер. Ну і ще суттєва різниця: та, що залишилась в Польщі, з радістю дозволяла експериментувати. Ця теж, начебто, і дозволяє, але найкраща випічка, коли все згідно рецепту. Хоча я, наприклад, замість висівок, додаю кукурудзяне борошно і вона цього не помічає, зате хліб виходить смачніше, ніж просто з вівсяними пластівцями та висівками. Відерце в Панасоніках дуже гарне. Не пам'ятаю, здається, що відерця мають керамічне покриття. Але я ніколи його не пхаю в посудомийку і, взагалі, не тру жорсткою губкою. Інструкція це забороняє. Та і необхідності такої немає. Стосовно роботи. Без проблем, тьху-тьху.