Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmode

Пользователи
  • Публікації

    6 503
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Востаннє Dmode виграв 23 листопада 2021

Публікації Dmode були найпопулярнішими!

6 підписників

Персональная информация

Відвідувачі профілю

20 049 переглядів профілю

Dmode's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

11,2 к

Репутація

  1. Я про проблему з надмірним шумом хотів прочитати. То вона в Люксі є? По якому алгоритму з цими платами охолодження працює?
  2. Глянув на прийнятний діапазон мережі в параметрах Люкса і виникли питання: Чи означає це, що вищий поріг відсікання на Зубрі, який стоятиме перед Люксом можна налаштовувати на 270В, і відповідно нижчий 180В для режиму UPS або взагалі 100В для режиму Appliances? Як працюватиме люкс на такому широкому діапазоні: - на виході буде видавати таку саму напругу як на вході (наприклад дла 270В або 100В). - чи на виході буде нормальна напруга, а вхідна мережа буде використовуватись лише для зарядки акумів?
  3. Накидав у старій електротемі схему по якій планую перейти на Люкс. Буду вдячний за обгрунтовану критику. https://www.stroimdom.com.ua/topic/156940-shema-elektrosnabzheniya-fazy/?do=findComment&comment=5396412
  4. В звязку з планованим переходом на інвертор більшої потужності планую переробку підключення. Суть: від окремої безперебійної групи споживачів, переходжу до резервування окремої фази. видаляється трьохфазний перемикач резерву генератор підключаєтся до інвертора, і буде живити лише резервну фазу. на всякий випадок планую два перемикача джерела: між генератором та виходом з інвертора, щоб при потребі можно було обійти інвертор. між виходом з групи резервного живлення та мережею, щоб при потребі групу можна було обійти, подавши живлення напряму з мережі. Буду вдячний за обгрунтовані зауваження або ідеї. el-shema-7.pdf
  5. То Ви підключали якісь інші транси? Бо якщо я правильно розумію мануал, СТ потрібні щоб отримати моніторинг імпорту/експорту... To measure the power imported from and exported to the grid, a pair of Cts must be installed at the service entry point in or near the main service panel.
  6. По питанню підключенню генереатора до Люкса є якись досвід чи інфо?
  7. В pdf мануалі написано про інвертори комплектуються 2-ма трасформаторами струму. Чи це дійсно так, чи то додаткова опція?
  8. Порт для підключення генератора в Люксі дає якісь переваги, які б спонукали підключення генератора саме туди? Питаю для розуміння чи є зміст переробляти щит...
  9. Ось діаграма впливу на продуктивність розмірів для прямокутного корпусу. Як бачите максимальна ефективність починається коли розміри корпусу перевищують діаметр крильчатки понад 2.2 рази. Перед вентилятором має бути вільний простір не меньше половини діаметру крильчатки. Припущу, що ваш компактний корпус відповідатиме співвідношенню по діаграмі десь в районі 1.2, що відповідатиме зниженню продуктивності процентів на 10 якщо продовжити криву.
  10. ПВМ це просто вкл-викл з певною частотою. Різниця між пристоями буде у напрузі "логічної одиниці". Есп подасть на пін 3.3В, а вентилятор скоріш за все не прийме це як логічну одиницю, бо йому потрібне буде щось близьке до 10В. По посиланню вище двоканальний девайс який можна придбати. Ціна не така вже висока щоб шукати йому заміну ноунейм пристроєм на алі. Алібаба це лотерея. Реальні характеристики дізнаєтесь лише після того як протестуєте девайс. До цього всі запевнення продавця можуть виявитись невідповідаючими реаліям. Перевірено на власному досвіді. Компактний корпус "душить" вентилятор. Це явно вказується в доках ебм-папст, з діаграмами коефіцієнтів продуктивності в залежності від об'єму корпусу. Якщо потрібні найменьші втрати - розраховуйте та робіть свій корпус. Як на мене EC єдиний прийнятний варіант, бо дає можливість незалежного тонкого керування. Якщо вибираєте між варіантами які знайшли на алібабі, то я би дивився на більш потужний варіант, саме через те що насправді продуктивність може виявитись невідповідною до декларованої продавцем.
  11. Планую переробку системи на 48В і переходом на Люкс. Поки в наявності 4 збірки по 24В, які після переробки можуть стати двома збірками по 48 з двома окремими БМС (JK), або однією збіркою де кожен елемент підключений паралельно з одним загальним БМС. Питання: Чи у випадку Люкса є можливість підключення JK бмс до інвертора? Якщо бмс буде дві? Які мінуси однієї збірки з паралельними елементами, крім того що одній БМС її буде важче балансувати?
  12. але на виході ESP32 лише 3.3В. Щоб отримати на виході 10В які потрібні вентилятору можна використати щось таке: www.aliexpress.com/item/1005004402592653.html (перетворює пвм сигнал есп у пвм вентилятора) www.dfrobot.com/product-2613.html (це краще бо зразу 2 виходи і перетворення з цифрового інтерфейсу)
  13. Обговорювалось вже раніше: діаграма обмерзання, таблиця з даними на основі яких побудована діаграма. Ключовими є кілька параметрів: - поточна ефективність теплообміну (залежить параметрів теплообмінника та швидкості повітря) - поточна відносна вологість витяжного повітря на вході до теплообмінника - поточна температура приточного повітря на вході до теплоомбінника. Визначення певного порогу температури притоку чи витяжки, є найпростішим, і використовується у вентсівських установках теж. Але часом все ж таки обмерзає, як показує практика цього форуму. Коли немає впевненості у показаннях сенсору немає змісту робити алгоритм захисту на його базі.
  14. Не змінює. Мастер — це девайс, який ініціює запити до інших девайсів у мережі, які є слейвами. Слейви приймають ці запити від мастера і відповідають на них. Modbus підтримує як один, так і декілька мастерів у мережі, але зазвичай використовується один мастер. Якщо ви шлете запити через ЕСП значить ЕСП є мастером.
×
×
  • Створити...