Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

thebiggy

Пользователи
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

thebiggy's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

1

Репутація

  1. Зрозумів. Тоді я просто додам чотириполюсний вимикач на вході, "на все". Він, звісно, продублює АВ, що на стовпі, та нічого страшного - буде зручніше, бігати 30 метрів туди-сюди я не дуже люблю ))). А двополюсний вимикач приберу - сенсу в ньому вже немає. З ПЗІП буду розбиратись, не зовсім я його ще розумію.
  2. Черговий підхід до снаряду))) Так, схема вийшла заплутаною і поганочитаємою, але повністю її переробити і впорядкувати поки руки не доходять. Поясню з приводу "правої лапи триполюсного вимикача" - він відключає L1, L2, а також 2-у та 3-ю групу L3. Залишається запитана "чергова" лінія - опалення, камери, інет і тому інше. А двополюсний вимикач відключає L3 повністю разом із нулем. Так, це не за каноном, але функціонально начебто все правильно. Щодо ПЗІП – начебто правильно включив, але "меня терзают смутные сомнения" (і певний шок від ціни). Я ж правильно зрозумів, що потрібний 1-клас?
  3. Так, переробив схему згідно зауважень. Питань в мене немає, вдячний всім. (Трохи не зрозумів, чому Рубільники практично однаково коштують з АВ, прилад значно простіший. Но то таке, може не там дивився). Ще раз дякую.
  4. Так, багато чого стало ясніше, дякую усім. Буду переробляти схему з урахуванням зауважень. Але виникло важливе питання з приводу схеми заземлення - на стовп приходить 4 провода, фази та PEN. Біля ввода в будинок є заземлення. Я бачу два варіанти: 1) Схема ТТ, PEN як N, заземлення окремо, як PE 2) Схема TN-C-S (типа) - в будинку PEN розщеплюється на PE та N, PE об'єднується з заземленням. (як у мене на схемі). Як буде правильно? Дякую
  5. В мене однофазна. Марку як доберусь - подивлюсь. Але в цьому питанні буду ще розбиратися, може тут "не все так однозначно" )))
  6. Як я зрозумів, Zubr D6 - працює по фазам окремо. Конструктивно це три однофазних в одному корпусі. О, це точно, це я протупив, дякую
  7. (перепрошую, поки не розібрався з цитуванням)
  8. Доброго дня Буду вдячний, якщо у когось із грамотних фахівців знайдеться трохи часу для потикати мене носом у косяки цієї схеми. Грамотну обґрунтовану критику прийму з вдячністю. Пара коментарів 1) я не електрик від слова зовсім, частково розібрався в логіці, частково натирів з інету за аналогією. 2) введення знизу-вгору 3) бренди на схемі цілком довільні. Схиляюся до Шнайдера та/або АББ. Щиток планую 4*12 4) поділ PEN після лічильника - знаю, але інакше зробити неможливо в моїх умовах 5) трифазних споживачів нема і не плануються, плита вже є, не бачу сенсу її міняти 6) намагаюся бути оптимістом та вірити, що цього року вдасться реалізувати намічене. І так рік втрачено, а часу все менше і менше (((. Дякую
  9. Помогите внести ясность - есть два граничащих участка, один для кап строительства (02.01), второй - для сельского хозяйства (01.03). Хозяин один. На первом идет строительство дома. Вопрос вот в чем - можно ли протянуть канализацию от дома на второй участок и построить септик там? Подозреваю, что у контр.органов будут претензии. Или нет? Спасибо.
  10. Вчера подал уведомление через e-dabi.gov.ua/ Все заняло минут тридцать. ЭЦП годится от Привата. Через пять минут пришло на почту уведомление с номером регистрации. Только что проверил здесь - dabi.gov.ua/declarate/list.php - все уже в реестре. Всем спасибо за помощь, пора браться за работу.
  11. Прошу прощения, что сюда (внезапно обнаружил, что есть отдельная тема, туда тоже закину), но коль уже здесь это тоже обсуждалось... Вчера подал уведомление через e-dabi.gov.ua/ Все заняло минут тридцать. ЭЦП годится от Привата. Через пять минут пришло на почту уведомление с номером регистрации. Только что проверил здесь - dabi.gov.ua/declarate/list.php - все уже в реестре. Всем спасибо за помощь, пора браться за работу.
×
×
  • Створити...