Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Danyl3007

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Danyl3007

  • День народження 30 липня

Персональная информация

  • Имя
    Данил
  • Откуда
    Херсон
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Danyl3007's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

1

Репутація

  1. Доброго дня! Хочу подякувати Propeller за підбір матеріалу, чітку інструкцію по його використанню. Ну і, за поставку самих матеріалів. З моменту гідроізоляції підвалу гаражу (підвал з блоків ФБС) пройшло 2.5 роки. Відвід води досі не організовано через війну, з даху гаражу все стікає під гараж, буває, стоять калюжі але, в підвалі ні натяку на вологі стіни.
  2. Дякую Вʼячеславу за автоматику для відкатних і гаражних воріт, а також за самі гаражні ворота. Все від початку до кінця було на вищому рівні! Маючи інженерно-технічну освіту, було цікаво встановити все самому. Були декілька незрозумілих моментів - Вʼячеслав все пояснював і не відвертався від мене. Через війну встановлення автоматики було відкладено більше ніж на рік. Коли Херсон деокупували, вирішив врешті-решт встановити. Були проблеми з підключенням, але навіть через такий довгий час Вʼячеслав допоміг і проконсультував, що в свою чергу допомогло вирішити проблеми. Величезне дякую! Будете в Херсоні, дзвоніть 😉
  3. От би тепер дізнатися, коли потужності виробництва запрацюють і чи запрацюють взагалі 😔
  4. Дякую за Вашу відповідь. В моєму випадку (через наявність пряморуких монтажників, регіон, відповідальність і наявність профілю у виробника/диллера) вибір виробників/диллерів не дуже великий 🤷‍♂️ Можна більш детальніше про виробників фурнітури - якій віддавати увагу, щоб якісно, але не на всі гроші світу? 😁 Чи можна, знаючи що саме перевіряти, перевірити склопакет на наявність - теплої дистанційної рамки (чи відрізняється від звичайної), аргону у прошарку і наявність енергозберігаючого скла?
  5. Доброго дня всім. Прийшов час визначитися з тим, які вікна буду встановлювати. Наразі потрібно встановити всього два вікна в окремостоячий гараж, розміром 2000х550... планую встановлювати в гаражі якусь буржуйку у разі якщо буде потреба працювати там зимою, але в основі він неопалюємий. Із того що пропонують і що прочитав - для себе вибрав два варіанти VEKA і Kommerling. Так як за гаражом послідує будинок, потрібно визначитися з чим працювати, щоб всі вікна були одного виробника. Прошу поради фахівців і вибачаюся за питання від «чайника»: 1. Кого з двох виробників обрати; 2. Який профіль і пиріг пакету обрати для гаражу; 3. Який профіль і пиріг пакету в майбутьному обрати для енергоефективного «теплого» будинку? 4. На що звернути увагу - фурнітура (виробник), при монтажі і т.д. буду вдячний за Ваші коментарі.
  6. Доброго дня. Можна ціну на 15м комплект муфтового заземлення включаючий у себе SDS-насадку для забивання стрижнів. Дякую.
  7. А можна більш детально описати мої дії у разі замовлення заміни ввідно-облікового щита? Можуть вони просто відмовити, чи потрібні якісь вагомі причини, може ще якісь підводні камені?
  8. Так, зробити так як ви описуєте ніхто не забороняє... але, хотілося зробити полюдськи. Розподільчий щит планував вішати нижче, вже зібрав його, чекаю на підключення.
  9. Ніяк, когось влаштовує так, хтось вже заселився і живе з генератором/сонячними панелями і такке інше. Мені ж хотілося зробити капітально, так як я описав.
  10. За УФ не так сильно хвилююся. Більше хвилююся за те що об‘єкт зараз пустує і буде легкий доступ будь-кого у щит і до автомату. Якщо я правильно зрозумів - заяву про нестандартне приєднання потрібно робити зараз? Якщо так, це затягне весь потік, а я не хочу створювати незручності іншим (зараз всі 12 будинків, так би мовити, пов‘язані)...
  11. Доброго дня. Зараз в очікуванні нового приєднання (ТУ отримано, рахунок виставлений обленерго оплачено, на стадії очікування монтажно будівельних робіт зі сторони обленерго) і все начебто нічого, якби не але... Приєднання відбувається на підставі Договору про стандартне приєднання. Так як приєднання відбувається в районі що тільки відбудовується хочу встановити металевий ввідний щит іЕК ЩУ 3/1-1 У1 IP66, він закритого типу, доступ до контактів ввідного автомату і лічильника вцілому можна опломбувати, а сам доступ до автомату закривається другими дверцятами (захист від «випадкових» перехожих у яких чухаються руки). Звернувся з цим питанням по телефону до РЕСу, там відповіли що це заборонено... чим саме заборонено не повідомили. Потім звернувся по телефону до обленерго, там відповіли наступне - якщо щит відповідає усім вимогам ЗКОЕ, то пишіть нам звернення на дозвіл використання, ми його розглянемо і, скоріш за все, дозволимо його використовувати. Мною було написане звернення з проханням встановити під час підключення щит придбаний за власні кошти. Нажаль відповідь була наступною, цитую: АТ «Херсонобленерго» розглянуло Ваш лист, про використання товарно - матеріальних цінностей, придбаних Вами, при виконанні будівельних робіт з приєднання електроусановок житлового будинку розташованого за адресою м. Херсон..., в рамках Договору про стандартне приєднання..., та за результатом повідомляємо наступне. «Кодексом систем розподілу», затвердженим постановою НКРЕКП #310 від 14.03.2018р., не передбачено використання товарно - матеріальних цінностей, придбаних замовником, при виконанні будівельних робіт які виконуються в рамках Договору про стандартне приєднання. Тобто я не можу відмовитися від стандартного пластикового щита (який через пару років сам осиплеться через постійний вплив на нього УФ) або потрібно підключитись і вже після підключення замовити послугу з заміни ввідно-облікового щита? Як діяти у цій ситуації, може хтось вже стикався з таким? Поспілкуватися наживо з фахівцем обленерго не має можливості - вони прикриваються COVID-19 і карантинними обмеженнями. ПиСи: робочий проект обирався типовий, тому що це нове підключення (ОРС тягнули нові кабелі, ставили нову ТП у рамках інвест розвитку) і подавалося воно міською громадською організацією на обмежену кількість членів цієї організації (поетапно). Зараз не хочу дуже сваритися з обленерго, щоб не тормозити підключення інших взгалі. І ще одне питання: якщо я організую додатковий контур заземлення який буде менше ніж 4 Ом, чи можу я розраховувати на організацію правильної схеми TN-C-S (розподіл провідника PEN до лічильника), в тій самій шафі є можливість організувати повне пломбування системи, щоб обленерго не боялося за крадіжку енергії? Додав фото, як я бачу облаштування такої системи, а от чи прийме таку схему обленерго? Дякую за Ваші відповіді.
  12. Всем добрый день. Забор стоит. В ближайшем будущем установка калитки и откатных ворот, хотелось зашить их «под дерево», древесину как таковую не хочу рассматривать из-за необходимости постоянного ухода за последним. На данный момент остановился на сайдинге дпк или сендвич панелях... Что скажите по долговечности/цветосохранению?
  13. Вопрос: имеют ли право мне запретить строить дом на участке в таком расположении как я хочу (не нарушая норм ДБН), опираясь на то, что архитектор города захотела (горсоветом приняли) план застройки района. Район пустой полностью, только начинает застраиваться. Не центр, не несет исторической ценности и т.д. Суть: подал документы на СП, отказали с формулировкой - «розміщення данного будинку не відповідає графічній частині данної затвердженої містобудівної документації» Посмотрел планы этих документаций - там мрак, такое ощущение что не район хотят сделать, а кладбище домиков... но это не суть... законные ли данные действия или же просто хотят поиметь денег? Дайте дельный совет, что мне делать дальше? В горсовете в тени сказали привести доки в соответствие планам ГАСК, а строить по своим, но, потом решать проблемы с ГАСК... что натолкнуло на мысль что просто разводят...
  14. Доброго времени суток. Есть несколько вопросов по поводу начала строительства: 1. Стройпаспорт выдается бессрочно? 2. После получения стройпаспорта и уведомления о начале строительства можно начинать строительство согласно стройпаспорту/проекту? 3. Если расположение скважины, не будет соответствовать расположению на стройпаспорте, чего ожидать в случае проверок/ввода в эксплуатацию? 4. Как я понял, лучше завершить все постройки (если есть такая возможность) и только потом вводить в эксплуатацию (меньше беготни с бумагами) или можно вводить в эксплуатацию постройки по мере завершения их строительства (одну за другой)? Спасибо за Ваши ответы.
×
×
  • Створити...