Агитатор Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 - А я знаю, как по-английски будет "мировое блюдо". - Pease dish? - Да нет, правда знаю! 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sigma_shig Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 Первый перфоратор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 Хочу ее 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 - А я знаю, как по-английски будет "мировое блюдо". - Pease dish? - Да нет, правда знаю! гугл інакше вказує..... Pease dish - Пирі блюдо мировое блюдо - world dish якось так.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агитатор Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 гугл інакше вказує..... Pease dish - Пирі блюдо мировое блюдо - world dish якось так.. Ну, значит, по-хвранцуськи ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 гугл інакше вказує..... Pease dish - Пирі блюдо мировое блюдо - world dish якось так.. Кое кто просто не знает, как пишется слово peaCe 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 Кое кто просто не знает, как пишется слово peaCe я в курсі, просто в перекладач скопіював оригінал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 оо , зараз почнеться....:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 В такой лексике ударение более правильным получается! )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sigma_shig Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Для динозавров, которые помнят эту мелодию coub.com/view/zmtr9 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 coub.com/view/aibat Desepticon transforming 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 coub.com/view/aibat Desepticon transforming Такое возможно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alehs Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Такое возможно? Нет..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Такое возможно? Мені здається що просто співпав кут зйомки. На справді літаки один за іншим ховаються до моменту розльоту. ;) Там чітко видно що обертається один літак на передньому плані, а інший за ним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssspit Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 coub.com/view/26hf8 :lol: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vaverka Опубліковано: 3 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2018 14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав69 Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 - А я знаю, как по-английски будет "мировое блюдо". - Pease dish? - Да нет, правда знаю! Есть еще почетное звание - герцог мира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stanitskii Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Есть еще почетное звание - герцог мира put in peace duke who y low 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 put in peace duke who y low або Мир, двері, м'яч Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 або Мир, двері, м'яч Еще со школы помню thank you very much = Сенька, бери мяч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз