Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Улыбнуло

AR

Рекомендовані повідомлення

:) Ну... Ви-ж відповіли в метрах :)?

 

Да я якось від такого питання трохи ошарашений був. Сказав в см.

Якби в метрах, то дамочці на тиждень роздумів:)

З кожним роком. Все більше подібних питань.. Мабуть, тіктоки і тп роблять своє діло, розвивають людей

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

вчора був номер. В мене спитали: 40 міліметрів - це скільки?

:lol::lol:

 

Если диаметр - то нормально.

А если длина - мало

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Шрифт не по ГОСТ-у.

Вибачаюсь за офф.Ви не дивились фільм Небесний Суд?.Дуже раджу(не дивлячись на те що росія).Там персонаж Герман Борисович- так зкопіювали з Вас ,що точність просто лякає.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Если диаметр - то нормально.

А если длина - мало

 

товщина плоскості:)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Почему пещерные люди пережили падение астероида, а динозавры - нет. :shock:

 

 

attachment.php?attachmentid=714718&d=1616177695

 

Ew2khzyWUAAuTWb.thumb.jpg.5fc36c3e6d2d6dd5787707c8d978bf4d.jpg

  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Если Вы рассказали женщине анекдот, а она не рассмеялась, тут есть два варианта:

либо она не поняла, либо она не поняла.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

www.nezalezhnist30.com.ua/?imdcampaign_id=1649463&imdcampaign_name=1-sh_30Years_BM_Google_FREENNA_0820&website=nezalezhnist30.com.ua&utm_source=google&utm_campaign=nezavisimost-free-ru-pc---ads---ua-all---all-35more---pc---1649463&utm_medium=cpc&utm_content=482907102416&utm_term=&dynamicpar={gbid}---c---1030244---www.stroimdom.com.ua---none&gclid=EAIaIQobChMIyJb8_oPE7wIVkbOaCh0ntQ05EAEYASAAEgL1QPD_BwE

геніально:lol:

 

Умови замовлення

 

ТАК, я хочу замовити пам'ятну медаль «30 років Незалежності України». Я замовляю медаль відповідно з обраними мною додатковими опціями (Літопис Незалежності та сертифікат, покриття золотом) за відповідну ціну + 99 грн за доставку і упаковку замовлення. Я оплачую медаль після отримання. Я можу повернути медаль протягом 14 днів (з моменту отримання), і Монетний Двір «Княжий» відшкодує її вартість *.

 

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», я надаю свої персональні дані, що вказані мною в бланку замовлення і даю згоду на їх збір обробку для маркетингових цілей, пов’язаних з дистанційною торгівлею, включаючи зберігання, використання, адаптування, накопичення, поновлення, систематизацію, поширення (розповсюдження, реалізація, передача), уточнення, транскордонну передачу персональних даних ТОВ «Монетний Двір «Княжий» та його контрагентам.

 

Ціль та мета обробки моїх персональних даних мені зрозуміла. Я ознайомився та погоджуюсь з правилами обробки персональних даних ТОВ «Монетний двір «Княжий».

 

Дана згода дійсна протягом 5 років. Після закінчення зазначеного строку ця згода вважається продовженою на кожні наступні 5 років за умови відсутності моєї заяви про відкликання цієї згоди, рекомендованим цінним листом з врученням за адресою: 04073, м. Київ, вулиця Кирилівська 121А.

 

Пропозиція дійсна, поки товар є на складі.

 

*Медаль належної якості, придбана за 0 гривень поверненню або обміну не підлягає. Поверненню або обміну підлягають медалі, придбані за суму, що перевищує 0 гривень ( без врахування витрат на пакування та пересилку) або медалі, вартістю 0 гривень, якість якої не відповідає рівню якості, що вказана продавцем. Повернення або обмін здійснюється відповідно до встановленої процедури.

 

До уваги клієнтів!

 

На жаль, видача безкоштовних медалей з пункту самовивозу тимчасово припинена, тому що наш склад закритий на карантин. Дані заходи вжито на виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 року, в зв'язку з широким розповсюдженням коронавірусної інфекції серед населення та погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні в цілому.

 

Просимо поставитися з розумінням і терпінням, так як обмеження роботи складу направлено в першу чергу на захист і запобігання поширенню захворювання серед громадян України. Керівництво компанії шукає шляхи якнайшвидшого відновлення видачі медалей клієнтам, яка буде відбуватися виключно безпечними для наших клієнтів способами. На цей час просимо скористатися засобами доставки.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...