Hunter Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Продам телегу. Цена 2000 грн. Самовывоз с Калиновки Васильковский р-н, Киевской области. 067 898 38 3 восемь Людмила Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karapuz74 Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Рестайлинговая? АБС есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрейол Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Полный привод ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BARBUS77 Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Кабриолет!!! Для лета то, шо нужно! Только развал-схождение сделать))) Удачи в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valdai Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 М-да, не пойму цены, на металлолом не сдать, коня впрячь, так она и рассыпется. Разве только в качестве декора в какой нибудь придорожный ганделык гривен за 100 может купят. Хотя конечно свято верю что топикстартер нулями ошибся, ну или забыл написать перед цифрой - доплачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lilya_helpdog Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 эх.... а я мечтаю о такой штуковине..... но не за такие деньги, конечно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 (змінено) Раритетна штукенція. Через років 20-30, якщо її зберегти у первісному вигляді, і разкопати історію - хто, де і при яких обставинах її зробив, - то може коштувати досить багато. Змінено 30 квітня 2013 користувачем Privet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Продам телегу. Цена 2000 грн. Дороже моей тачки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Я би таку штуку використав досить просто - реставрував , всередині візка зробив би якусь композицію з підсвічуванням (не виключно на якусь козацьку тематику, тематику українського села і т.п. ) , замовив ударостійке скло на весь візок, а по краях - дерево - на зразок барної стійки. І усе це - під навіс - біля мангалу . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karapuz74 Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 всередині візка зробив би якусь композицію з підсвічуванням:D Я так думаю, примерно так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 всередині візка зробив би якусь композицію з підсвічуванням (не виключно на якусь козацьку тематику, тематику українського села і т.п. ) , замовив ударостійке скло на весь візок, . Нууу, Вы уже хотите раритет заколхозить совсем:D. А в принципе (если без сатиры и комерции), такие штуки еще ездят. Чаще на резине. И будь я чуть олигархом, у меня такая бы стояла в усадьбе. Эээх. Видать мало олигархов в пересчете на телеги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
geron Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 (змінено) Нууу, Вы уже хотите раритет заколхозить совсем:D. А в принципе (если без сатиры и комерции), такие штуки еще ездят. Чаще на резине. И будь я чуть олигархом, у меня такая бы стояла в усадьбе. Эээх. Видать мало олигархов в пересчете на телеги. еще чютьчють и с нашими (РУСКИМИ ДОРОГАМИ) пересядут на телеги с броней :D жаль нам от этого легче не станет Змінено 30 квітня 2013 користувачем geron опечатка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз