Prinyk Опубліковано: 20 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2017 Прочитав вашу гілку за два вечора. Ви стільки всього зробили самі, що надихаєте на будівництво. Я сам купив ділянку, але на будівництво поки не вистачає. Але подивившись на те, що ви багато чого якісно зробили самі, хочеться дізнатись в яку суму вилився вам будинок (бажано в у.о.). Дякую. Доброго ранку! Дуже дякую за теплі слова і приємно що моя робота когось надихає! Рахувати затрати на будинок я перестав в той день коли ми в його переїхали, на той момент ми з братом у двох потратили 60 000,00 у.о., це враховуючи і саму ділянку 6 500,00 у.о. Взагалі я думаю що рахування затрат впливає психологічно, краще не рахувати так як побудоване своїми руками безцінне! 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 20 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2017 По тихоньку привожу в порядок крыльцо, подштукатурил и начал клеить плитку (GRES milton grey 29,7X29,7 OPOCZNO Польша), для крыльца наверное самое оно, шероховатая поверхность и с виду так ниче . Разметил так что бы по краям была целая плитка и потом продолжил с центра для пропорциональности раскладки, немножко добавил коричневого клинкера как декор и в итоге немного сэкономил на основной плитке, так же сделал маленький уклон. еще от забора остался кирпич и решил с его сделать столбики закончил, осталось швы затереть 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 21 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 теперь надо еще продумать систему противоскольжения нет, ничего не нужно, поверхность плитки как крупная наждачка, на ней просто не реально подскользнуться, даже на мокрой босой ногой не возможно, и еще все эти противоскольжащие накладки как мне кажется только мешают для уборки кстати Кирил, может я что-то не в курсе, но где делась твоя тема о стройке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 нет, ничего не нужно, поверхность плитки как крупная наждачка, на ней просто не реально подскользнуться, даже на мокрой босой ногой не возможно, Зима всё покажет. Пока это все на уровне предположений 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 21 вересня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 Зима всё покажет. Пока это все на уровне предположений может и так, поживем и увидим, если что то в любой момент прикрутим) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 21 вересня 2017 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2017 кстати Кирил, может я что-то не в курсе, но где делась твоя тема о стройке? Кстати,да. Недавно тоже пыталась посмотреть одну умную вещь, а её(темы) нет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 2 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Забыл написать про цоколь, еще весной начал им заниматься и если помните то он был страшненький))) я решил делать все правильно и перед поклейкой ЭППС все оштукатурил, потом приклеил сам ЭППС, предварительно его весь с двух сторон поцарапал щеткой по металу для лучшего сцепления клея и штукатурки, дальше прибил зонтики и прошелся штукатуркой по зонтиках и стыках не захотел я делать отлив металический и сделал его таким образом - сделал горизонтальную прорезь, сделал уклончик и потом при штукатурке заводил сетку в это отверстие залил отмостку и оштукатурил с сеткой Прогрунтовал СТ16, в следующем году потяну мозаичной штукатуркой 21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Це цоколь на см 5 виступає ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 2 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 Це цоколь на см 5 виступає ? 2-2,5см., ну взагалі-то я протупив на початку будівництва і потрібно було випустити блок на 5-7 см. над цоколем і було б все ідеально, а так викручуємовсь як можемо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VW2010 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 (змінено) залил отмостку какая толщина бетона получилась? Змінено 2 жовтня 2017 користувачем VW2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 2 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2017 2-2,5см., ну взагалі-то я протупив на початку будівництва і потрібно було випустити блок на 5-7 см. над цоколем і було б все ідеально, а так викручуємовсь як можемо Така сама ситуація. Тепер думаю яка товщина буде більш менш виглядати гарно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2017 какая толщина бетона получилась? бетона десь 5 см, але це ж не основний, це просто під тротуарку, там на фото видно що бордюра ще запас Добавлено через 42 секунды какая толщина бетона получилась? 5 см., думаю не так гарно буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 3 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2017 А чому не робили м'яку відмостку? Якщо зверху плитка. Тим більше як я зрозумів по ній ходити не будуть. До речі Ви там собі здається робили плитку? Чи закинули ту затію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 4 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 А чому не робили м'яку відмостку? Якщо зверху плитка. Тим більше як я зрозумів по ній ходити не будуть. плитку буду класти в наступному році, і вирішив зробити так щоб вода не просочувалася до фундаменту Добавлено через 1 минуту До речі Ви там собі здається робили плитку? Чи закинули ту затію? закинув - довго, важко і не раціонально, але те що зробив, трохи бордюрів, трохи плитки то вже майже використав з іншої сторони Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 плитку буду класти в наступному році, і вирішив зробити так щоб вода не просочувалася до фундаменту В мене також плитка в наступному. Я кинув мембрану. Підуть фасадники то я її зверху присиплю першим шаром гравію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 17 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2017 Приветствую форумчане, не могу не поделиться как я вчера поехал по грибочки и нашел полянку с опятами, счастья было просто полные штаны, за свои 32 года такого не видел 26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 Приветствую форумчане, не могу не поделиться как я вчера поехал по грибочки и нашел полянку с опятами, счастья было просто полные штаны, за свои 32 года такого не видел Вот это да. Класс. А я в этом году никак опят не могу выловить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 А кто весь этот багажник перерабатывал? 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 18 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 А кто весь этот багажник перерабатывал? часть родителям оставил, теще наделил, брату пакованчик хороший ну и сам с женой два вечера чистил зато теперь под огурчик и сто грам есть что зимой покушать Кстати только что с батей говорил так он поехал на это место и одних шапочек корзину и пакет нарезал 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 18 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 Кстати только что с батей говорил так он поехал на это место и одних шапочек корзину и пакет нарезал мажоры ... ножки уже не катируются 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 18 жовтня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2017 мажоры ... ножки уже не катируются ну это что бы упростить процес переборки))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 19 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2017 ну это что бы упростить процес переборки))) Ніжки в тих що відкрились вже жорсткіші ніж в молодих. Батя тертий калач.;) А я на підпеньки не попав. Поїхали. Набрали 2 кг білих і півтора відра від фарби на 15 літрів дубовиків. Але маленьких 1-3 см в діаметрі шапки. Пару підосичників і підберезовиків. Подивився на Ваші фото і захотів поїхати за підпеньками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 2 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2017 немножко еще успел сделать на улице в этом году, оштукатурил цоколь и сделал подготовку под отмостку 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 3 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2017 часть отмостки решил сделать с тротуарки и поребриков которые сделал когда-то сам, поребриками выложил будущую клумбу и потом сделал отмостку 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 6 листопада 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2017 Старт с второй детской, делаю на будущее когда Димка подрастет и займет комнату Сашки, а Сашка переедет в новую. Начал с потолка, уже немного опыта и сам натянул за 3 часа после работы : 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз