Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Посоветуйте, какие окна заказать

thebusyman

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, BugS сказал:

Вибачте, не врахував, що тут вирішуються дуже серйозні питання і гумор не доречний, щоб не травмувати вразливі почуття власників сучасних вікон.

гумор доречний завжди, особливо тоді коли він доречний ) просто на двох гумористів би хоч одного спеціаліста 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, standov сказав:

гумор доречний завжди, особливо тоді коли він доречний ) просто на двох гумористів би хоч одного спеціаліста 

Ну потрібно почати все ж з чогось. Можна перевірити вікна на тепловтрату через тепловізор, також проаналізувати як у вас вікно встановлене, чи не було порушень, також, що навколо вікон, який утеплювач, як він розміщений відносно площини вікна. Можливо вікно сильновтоплене у відкос, що спричиняє перепад температури. Треба аналізувати ... 

Посилання на коментар

10 минут назад, Андрій Миколайович сказал:

Треба аналізувати ... 

ох, я не планую нічого робити з вікном принципового, мене все влаштовує окрім чисто косметичного ефекту, і я цікавлюся чи є якийсь спосіб прибрати або мінімізувати в *практиків*. тобто щоб не купувати того що точно не допоможе і не витрачати час не експерименти які можливо хтось вже робив і знає відповідь. Я конкретно писав "просто". Тут я програміст, щоб давати максимально точні і максимально марні поради ))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...