standov Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 минуты назад, BugS сказал: Вибачте, не врахував, що тут вирішуються дуже серйозні питання і гумор не доречний, щоб не травмувати вразливі почуття власників сучасних вікон. гумор доречний завжди, особливо тоді коли він доречний ) просто на двох гумористів би хоч одного спеціаліста 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 години тому, standov сказав: гумор доречний завжди, особливо тоді коли він доречний ) просто на двох гумористів би хоч одного спеціаліста Ну потрібно почати все ж з чогось. Можна перевірити вікна на тепловтрату через тепловізор, також проаналізувати як у вас вікно встановлене, чи не було порушень, також, що навколо вікон, який утеплювач, як він розміщений відносно площини вікна. Можливо вікно сильновтоплене у відкос, що спричиняє перепад температури. Треба аналізувати ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 минут назад, Андрій Миколайович сказал: Треба аналізувати ... ох, я не планую нічого робити з вікном принципового, мене все влаштовує окрім чисто косметичного ефекту, і я цікавлюся чи є якийсь спосіб прибрати або мінімізувати в *практиків*. тобто щоб не купувати того що точно не допоможе і не витрачати час не експерименти які можливо хтось вже робив і знає відповідь. Я конкретно писав "просто". Тут я програміст, щоб давати максимально точні і максимально марні поради )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Спробуйте автомобільні спреї,але не антидощ, а саме від запотівання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз