BugS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Andrey-Bucha сказав: цікаво яка авто? постійно? у Ауді кожен раз треба кнопку натискати. В один чех який був теж розлючений старт стопом від'єднав провід системи старт стоп від акумулятора. і вона перестала працювати назавжди 😉 Син купив якийсь девайс, сам встановив, тепер можна обирати, чи працюватиме система старт-стоп, чи буде заблокована. Якщо цікаво, спитаю, як воно виглядає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Гадаю на СТО можливо програмним шляхом відключити старт стоп. проще висмикнути дріт. там на АКБ є клеми. та на плюсовій є роз'єм як раз старт стоп. Система перевіряє заряд АКБ так як якщо заряд низький, то двигун не грушить. тому висмикнув той дріт система думає що АКБ розряджена. все просто Змінено 2 години тому користувачем Andrey-Bucha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 37 минут назад, Татьяна5 сказал: На сто зробили Тігуан дизель 2,0 в мене теж Тігуан 2.0 2018. але я його замовляв. тому в мене без мочевини та старт стопу 😉 це платна опція - відмовитися від старт стоп була. зараз вже не можливо відмовитися 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз