Татьяна 1973 Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Все работает через раз. Видимо, большая нагрузка...иногда долго и нудно крутит. В списке моих улиц 3 штуки :D у меня все работает, кроме кнопки Шукати(. "Я не робот" нажимаете? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Все работает через раз. Видимо, большая нагрузка...иногда долго и нудно крутит. В списке моих улиц 3 штуки :D "Я не робот" нажимаете? Кстати, интересно - у меня улица 1 Травня. Нажимаешь 1 или Першого - ничего не ищет. Начинаешь набирать Травня - вываливает 1-го Травня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Все работает через раз. Видимо, большая нагрузка...иногда долго и нудно крутит. В списке моих улиц 3 штуки Цитата: Сообщение от belosnezka у меня все работает, кроме кнопки Шукати(. "Я не робот" нажимаете? Жму, жму. Но без толку. видно неугомонные переживальщики и ценители правды пока все село не проверят, сайт не заработает норм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tischa Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Жму, жму. Но без толку. видно неугомонные переживальщики и ценители правды пока все село не проверят, сайт не заработает норм. Більш тормознутого сервісу я не бачив раніше ніколи, для цієї цілі було створенно ціле державне підприємство, а сервера мабудь на 3 пнях:lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Більш тормознутого сервісу я не бачив раніше ніколи, для цієї цілі було створенно ціле державне підприємство, а сервера мабудь на 3 пнях ну так же ж:D:D:D:lol::lol:: Ми ж в Європу чи ні? туди - й назадЖ-). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Більш тормознутого сервісу я не бачив раніше ніколи, А на ГФС не ходили? Пожалейте комп - его разбить хочется... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tischa Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 А на ГФС не ходили? Пожалейте комп - его разбить хочется... На ГФС не приходилось, ДП ІОЦ Мінсоцполітики мабудь перевершив всіх, зайду через місяць можливо розтормозится. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 в Жо... а не Эвропу Ну то звикайте. Будете никати ліві доходи - зможете позбутися субсидії. І це буде правильно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 У Білосніжки немає субсидії, взагалі-то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Хоч хтось з форумчан не хімічить з субсидією . Інакше чого боятися, якщо офіційні доходи відповідають витратам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Ну то звикайте. Будете никати ліві доходи - зможете позбутися субсидії. І це буде правильно! У Білосніжки немає субсидії, взагалі-то. все вірно. не субсидіант я. а на прохання родичів хочу подивитися. в них немає Інтернету. а тепер про никать. якщо не никать, то можна померти. на операційному столі. бо не буде чим заплатити за операцію. то ж никала, никаю і буду никать. бо хочу жити, а не годувати тих, хто й так не голодний. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 якщо не никать, то можна померти. на операційному столі. бо не буде чим заплатити за операцію. А якщо никать - то можна померти без операційного столу. Бо його не буде на що утримувати державі. то ж никала, никаю і буду никать. Ну то хоч субсидію не отримуєте. бо хочу жити, а не годувати тих, хто й так не голодний. Отож. Тобто щоб ті, в кого достатньо грошей, не отримували субсидію, на яку не мають права. Вірно? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Отож. Мене ваші пости дратують точно так, як сайт, на який не можна зайти. Таке враження, що ви з Марсу пописуєте нам. Ну явно не з цього світу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 Мене ваші пости дратують А правду ніхто не любить. Таке життя. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2018 А правду ніхто не любить. Таке життя. правда у кожного своя 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 24 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2018 Дізнатися розмір субсидії тепер можна он-лайн www.kmu.gov.ua/ua/news/diznatisya-rozmir-subsidiyi-teper-mozhna-lajn-subsidiiiocgovua У меня получилось один раз зайти, но область даже не набирается... нет украинского шрифта. нельзя ввести 3 буквы города....занавес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2018 нет украинского шрифта. нельзя ввести 3 буквы города....занавес Как это нет шрифта? Поставьте, у нас государственный язык какой? Сегодня вообще все летает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danilass Опубліковано: 27 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2018 Как это нет шрифта? Поставьте, у нас государственный язык какой? Сегодня вообще все летает. Так летает, аж Голосеевского проспекта в списке нет.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 27 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2018 Так летает, аж Голосеевского проспекта в списке нет.... они не рассчитывали, что кто-то из голос проспект будет субсидиантом). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2018 Так летает, аж Голосеевского проспекта в списке нет.... А попробуйте сначала ввести Проспект в разных комбинациях. Может вывалит список ... У меня так с улицей получилось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lika_n Опубліковано: 27 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2018 При проспект Победы, находит адрес и дом по просто Победы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2018 Немножко юмора в эту скучную тему:D:D:D. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 1 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2018 Зараз зробити золоті зуби в рази дешевше, ніж металокераміку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 Столкнулся с интересной фигней - местные депутаты отказываются оформлять Акт обследования жилищных условий, мотивируя, что это дело соцработника. Вот так они типа на сессии решили. А соцработника у нас то и нету... От слова СОВСЕМ. Начну сегодня пляски с саблями... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_kr Опубліковано: 5 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 Столкнулся с интересной фигней - местные депутаты отказываются оформлять Акт обследования жилищных условий, мотивируя, что это дело соцработника. Вот так они типа на сессии решили. А соцработника у нас то и нету... От слова СОВСЕМ. Начну сегодня пляски с саблями... скажи им проще "Знач не фик за вас голосовать на следующих выборах ибо за людей не беспокоитесь. И пустить им лавочную рекламу, что отказываются они это делать." этим можешь очень сильно возбудить их электорат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз