belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 тут треба шоб чоловiк помiг, треба шоб ситечка то ножi були як зеркало. тоди рiзать будуть гарно ну мені що дали - тим і крутила. я в гостях була. не командувала:D:D:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 1. по кавоварці....в сімії гіпертоніків купувати кавоварку...хз...але ж хотіли 2. по хлібопічці..набавилися (в тому числі і я...) + свіжого хліба мені не можна 3 блендер..може 3рази щось там робили...не заведено в нас (подарунок на ДН) 4. духовка..замінила вмонтована...може раз в тиждень щось там печу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 1. по кавоварці....в сімії гіпертоніків купувати кавоварку...хз...але ж хотіли ви обоє гіпертоніки???? який тиск? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 і все ж таки, хто 3-й примає участь в голосуванні? уже весь час 1: 1 буде. в мене право "вето" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 ну мені що дали - тим і крутила. я в гостях була. не командувала:D:D:D. мож кому стане в нагодi треба зробити як тут тоди буде рiзать а не вичавлювать силою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 ви обоє гіпертоніки???? який тиск? в мене навіть при 130/90 мозок вісок виносить....жінку при 110/80 вже голова бооо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 дружині це подобається? обговорення, сама рада? і все ж таки, хто 3-й примає участь в голосуванні? уже весь час 1: 1 буде. У меня это происходит так. "Муж, сейчас по акции кастрюльки Бергофф 4 тыс, а полная цена почти 6. Заказывать?", "Тебе сильно надо?", "Да!", "Тогда заказывай!". Хлоп, нажатием одной кнопки обратного пути уже нет:D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 в мене право "вето" а в неї гетто?:D:D:D Добавлено через 51 секунду в мене навіть при 130/90 мозок вісок виносить....жінку при 110/80 вже голова бооо гіпертонії у вас немає. не накликай біду. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 1. по кавоварці....в сімії гіпертоніків купувати кавоварку...хз...але ж хотіли 2. по хлібопічці..набавилися (в тому числі і я...) + свіжого хліба мені не можна 3 блендер..може 3рази щось там робили...не заведено в нас (подарунок на ДН) 4. духовка..замінила вмонтована...може раз в тиждень щось там печу Кстати, кофе не так сильно поднимает давление, как черный чай! Пейте кофе с молоком и будет вам счастье! Видно у Вас не тот блендер! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 мозок виносить може то не тиск винен? а вето? покупки від 500 грн на узгодження?:D:D:D у мене б довбешка тріснула від такого терору. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 всі покупки від 500грн узгоджуються на сімейній нараді....незалежно від фонду фінансування Это как? Чтоб мне купить, напрмер, понравившийся наборчик для вышивки или цвяточки какие для души в сад, мне нужно с мужем совет собирать?:beer: Кстати, без блендера и дня не проходит, чтоб не пользовалась по-мелочи. А вот ручную мясорубку только в детстве видела. Отец еще при совке из Польши попривозил всяких облегчителей жизни. И про электромясорубку правда, зачем она;) Лучше кухонный комбайн. Он и картошечку красивенько в супчик нарежет, и на терочке натрет, и взобьет, и сок выжмет... Даешь жене подарок к Новому году! :D Добавлено через 4 минуты Кстати, кофе не так сильно поднимает давление, как черный чай! Пейте кофе с молоком и будет вам счастье! Поддерживаю. Кстати англичане пьют чай с молоком. Очень вкусно, оказывается. А реакция организма, как и на кофе с молоком, давление не поднимает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 А мне муж наоборот купил на барахолке советскую мясорубку для домашней колбасы и торта муравейник)))) . У меня в комбайне нет соответствующей насадки, а так 100 грн не жалко, пусть будет, все равно редко используется. Но мясо на ручной мясорубке - издевательство над собой. Я часто готовлю что-то из фарша, и крутить все в ручную И вообще считаю, что покупка всего, что упрощает быт своего рода инвестиция, т.к. освобождает время, которое можно более эффективно использовать. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Даешь жене подарок к Новому году! :D Это очень дорого! Да и зря!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2234424 Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 1. по кавоварці....в сімії гіпертоніків купувати кавоварку...хз...але ж хотіли Кофе и давление вещи между собой почти не связанные. Кофе может очень краткосрочно поднять давление (или нет) - зависит от организма. Равно как красный перец и давление, чеснок и давление, алкоголь (в разумных дозах 30-50 гр. раз в день) и давление. А вот режим сна, достаточное количество сна, реальный отдых кроме сна (прогулка, медитация, книжка на диване, поваляться на диване и послушать музыку), и достаточное количество выпиваемой чистой воды (не компота, чая, газировки) - улучшают состояние сосудов и нормализуют давление. Опять же гимнастика (не труд на огороде, не упражнения ручной мясорубкой), а именно лечебная гимнастика и физкультура - гибкость и тонус организма = наше все. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Тока коврик бы на свалку... :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Тока коврик бы на свалку... :D Как ты могла такое предложить! Это память от бабушки и наследство будущих внуков! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Как ты могла такое предложить! Это память от бабушки и наследство будущих внуков! Грешна. Страдаю коврикофобией :D А вот сама поделка отличная, руки золотые 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Тока коврик бы на свалку... :D А мне нравятся коврики на полу, особенно зимой. Идешь по мякенькой ворсе и тепло и приятно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 А мне нравятся коврики на полу, особенно зимой. Идешь по мякенькой ворсе и тепло и приятно Коврик коврику рознь:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 всі покупки від 500грн узгоджуються на сімейній нараді....незалежно від фонду фінансування Нобель, а що б ти зробив, якби дружина сама без ради:D:D:D зробила покупку на сумму більшу 500 грн? як саме ти б її наказав за непослух? а якби вона стала робить це регулярно??? ти б пережив? чи ні?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Нобель, а що б ти зробив, якби дружина сама без ради:D:D:D зробила покупку на сумму більшу 500 грн? як саме ти б її наказав за непослух? а якби вона стала робить це регулярно??? ти б пережив? чи ні?:) как-то так:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 как-то так :D:D:D хто його знає, чи можна там долучати сторонніх:D. рада тільки 2:D:D:D не спроста. Нобель все передбачив:D:D:D і прорахував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 хто його знає, чи можна там долучати сторонніх:D. рада тільки 2:D:D:D не спроста. Нобель все передбачив:D:D:D і прорахував. Тогда так!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 та ніхто нікого не наказує.....просто не купуємо...так заведено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 та ніхто нікого не наказує.....просто не купуємо...так заведено Погано заведено! Дружина заробляє гроші, тому має право теж накладати ветто на Ваші покупки! Схочете купити нові колеса до машини, а вона Вам "Ні! У тебе ще старі до дір не стерлися! Це марнотратство!" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз