YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 А я вот озадачилась. Так вышло, что сейчас я з/п получаю наличными из касса предприятия, а муж на з/п карту банка. Так он мне дал полный доступ к своей карте, для оплаты покупок в инетмагах и подобных расчетов. При этом никогда не выпрашивал зачем мне та или иная вещь. Ну купила, значит нужна. Интересно, вот Костя будет когда-нибудь готов на такой шаг для жены? Или это фантастика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 я і сам собі таке не дозволяю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 тому має право теж накладати ветто на Ваші покупки! Схочете купити нові колеса до машини, а вона Вам "Ні! У тебе ще старі до дір не стерлися! Це марнотратство!" знаючи філософію Нобеля, він їх або дір зношує, або в нього вже готовий бізнес-план їх окупності на найближчий період:D:D:D. тому жертва ради - молода дружина. Нобель, а як лялечка буде? там вже взагалі скільки трат: то колясочка, то молоковідсос, то ходунки, то укачуючий центр. чи ти все теж будеш в ручному режимі?:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 я і сам собі таке не дозволяю сила волі?:D:D:D і ніколи не хочеться порушити обітницю? якийсь ти сталевий мен:D:D:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 знаючи філософію Нобеля, він їх або дір зношує, або в нього вже готовий бізнес-план їх окупності на найближчий період:D:D:D. тому жертва ради - молода дружина. Нобель, а як лялечка буде? там вже взагалі скільки трат: то колясочка, то молоковідсос, то ходунки, то укачуючий центр. чи ти все теж будеш в ручному режимі?:D:D:D Зачем тот молокоотсос! Ртом будет!:D А памперсы, то марнотратство! Марля наше всьо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 я і сам собі таке не дозволяю Просто у нас доверие в семье. Он уверен, что на ерунду трынькать особо я не буду. Кость, а ради чего Вы живёте? Можешь с нами поделиться целью, ради которой такая жесткая экономия? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Просто у нас доверие в семье. Он уверен, что на ерунду трынькать особо я не буду. Кость, а ради чего Вы живёте? Можешь с нами поделиться целью, ради которой такая жесткая экономия? Экономия ради самой экономии! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Экономия ради самой экономии! Извините, а Вы его жена или просто доверенное лицо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 колись хотіли авто обновити...але вже перехтілося... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Извините, а Вы его жена или просто доверенное лицо? Боже упаси! Просто я его уже ни один год знаю! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Зачем тот молокоотсос! Ртом будет! Надіюсь дочекаємся розповідей про такі забави:D:D:D. Добавлено через 1 минуту колись хотіли авто обновити...але вже перехтілося... якась користь з того авто?:D:D:D мотоблок - ото веШЧь:D:D:D. тим більше, ти жалівся, що у всіх бляхи, а в тебе немає. а воно бач куди повернуло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Костя, чим ти рибу в басейні кормив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Костя, чим ти рибу в басейні кормив? мелена пшениця...кукурудза..горох..ячмінь..соняшник..ну всім що годую дивність 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Боже упаси! Соєчка, ну чого відразу так категорично?:D М ясо меле, тісто місе. Господарство порає. майструє. є куча плюсів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Соєчка, ну чого відразу так категорично?:D М ясо меле, тісто місе. Господарство порає. майструє. є куча плюсів. Ага! И прокладки на коленях вымаливать купить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Ага! И прокладки на коленях вымаливать купить? якщо оптом - то так:D. та може він в реалі не такий:D:D:D. а тут намагається відповідати своєму іміджу:D. може він тут бавиться? часто дітки, які вдома слухняні як вухо, стоять в школі на голові:D. і навпаки. так і Нобель:D. звідки ми знаємо??? може там в дружини всі гроші, видає йому видавцем. а він тут філософствує про раду, від 500. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 якщо оптом - то так:D. та може він в реалі не такий:D:D:D. а тут намагається відповідати своєму іміджу:D. може він тут бавиться? часто дітки, які вдома слухняні як вухо, стоять в школі на голові:D. і навпаки. так і Нобель:D. Все так складно! (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Вы только пасматрите на них. Как стервятники все налетели :D. Прокладки, подгузники и молокоотсос стоят меньше 500 грн., тобто без совета Нужно намекнуть жене, чтоб к/комбайн по частям покупала домой приносила, в сумме каждой части не более 499,99 :"": 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Нужно намекнуть жене, чтоб к/комбайн по частям покупала домой приносила, в сумме каждой не более 499,99 :"": Или в кредит на 24 месяца. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Или в кредит на 24 месяца. Та я думала об этом, а потом представила как Костя все посчитает и насколько оно дороже выйдет, решила шо не согласится. А так купила, оставила на работе и таскаешь каждый день домой какую-то часть :D. К концу зим/пр может и переедет весь :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Вы только пасматрите на них. Как стервятники все налетели :D. Прокладки, подгузники и молокоотсос стоят меньше 500 грн., тобто без совета Ню-ню rozetka.com.ua/pampers_4015400697541/p6928353/?gclid=EAIaIQobChMIzaPXjfKN3wIVxOWaCh20lQeyEAQYAiABEgJQ4_D_BwE И это еще со скидкой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Ню-ню rozetka.com.ua/pampers_4015400697541/p6928353/?gclid=EAIaIQobChMIzaPXjfKN3wIVxOWaCh20lQeyEAQYAiABEgJQ4_D_BwE И это еще со скидкой! У меня в аптеке самые дорогие 460 и без скидки ;) Блин, это ж он щас цены увидит и не дай Бог детей заводить передумает. Вот не провоцируйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 У меня в аптеке самые дорогие 460 и без скидки ;) То не какчественные!:D А Косте нужно так, чтоб один подгузник одел и до школы доходил! Добавлено через 39 секунд Блин, это ж он щас цены увидит и не дай Бог детей заводить передумает. Вот не провоцируйте Так я ж и говорю - марля наше всьо!:D:D:D:D 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 мелена пшениця...кукурудза..горох..ячмінь..соняшник..ну всім що годую дивність Корм даєш сухим, чи замочуєш/запарюєш? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Корм даєш сухим, чи замочуєш/запарюєш? И как часто нужно кормить, и по сколько давать корм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз