Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чорнослив, гарбузові зернята, горіхи, сушені гриби

Nobel

Рекомендовані повідомлення

все всім відправлю..чи по 3кг чи по 20 мені особливої різниці немає...

 

за тиждень +/- пару днів буду на місці і зі всіма звяжусь для уточнення

 

Не обязательно 10 кг брать? можно 3 кг? Деливери отправляете? или только новая почта?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

voglya

 

можна і 3 кг...

Делівері..ну хіба буде пару замовлень на цю службу..бо їхати аж в промзону через все місто :(

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

voglya

 

можна і 3 кг...

Делівері..ну хіба буде пару замовлень на цю службу..бо їхати аж в промзону через все місто :(

Я и на новую почту согласна! Заказ в личку?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Так, я в Тернополі. Чорнослив в Тернополі. В середу всім масово розсилаю посилки. Всім, хто мені писав - вроді відписав. кого ще цікавть - пишіть в ПП.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Перші посилки відправлено.

 

(ссылка на изображение устарела)

 

П.с. В середині чорнослив в пакетиках по 2 і 1кг....все упаковано в новенькі пакети...не подумайте, що насипом насипано в ящики ;)

 

ТАк, для довідки. В 3л банку поміщається від 1700-1900г чорносливу (в залежності як насипати :))

 

По доставці. Як виявилося, оптимально брати приміром не 10кг а 14кг, бо доставка і так однакова. А так отримуємо 10кг чорносливу + упаковка і заходимо в тарифну зону від 10-15кг.

 

До Києва від 10-15кг доставка НП 65грн. Різні Делівері і т.д. на 15-20грн дешевше..але самі дивіться, чи вигідно буде територіально їхати за посилкою

 

(ссылка на изображение устарела)

 

п.с. можливо вони не такі підготовлені до продажу, як в Сільпо...але зате солодкі, натуральні і їх ніхто не "мацав" крім мене :oops:

 

ДЛя всіх хто купує, але до кінця не знається технології споживання цього продукту..чуть підчитайте...не споживайте не митими і не замоченими хоч на 15-30хв в теплій воді ;)

 

ЗАмочуєте наніч - і маєте чудовий продукт до тортів, печива, кашів і ін. страв

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А как лучше хранить чернослив?

Весь раздавать жалко... а как хранить такое количество?..

Сп.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене зберігається в цокольному приміщенні..там +7-+10

 

Головне в зберіганні більш-менш стабільна температура...без прямих сонячних променів і різких коливань а також нормальна вологість.

 

Можна і в банках скляних тримати, але простіше трапяний мішочок і в кладовку де прохолодно і темно

 

При нормальних умовах може зберігатися і 2-3 роки (масово чорнослив не плодоносить кожного року)

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 

ЗАмочуєте наніч - і маєте чудовий продукт до тортів, печива, кашів і ін. страв

...тушкованої капусти , телятини

я храню в отделении для овощей в холодильнике, но так много у меня еще не был0 :p пойдет гулять на балкон, там где консервация

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

не споживайте не митими і не замоченими хоч на 15-30хв в теплій воді

Нобелю, а навіщо замочувати перед споживанням? Він дуже сухий?

П.С. Я свій домашній так споживаю, сухий з чаєм, він дуже пластичний виходить, не сухий. Але у мене він без кісточок.

 

Добавлено через 35 минут

Замовлення у приватних повідомленнях:beer:

І ще питання. Сорт сливок?

Змінено користувачем medovik
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене зберігається в цокольному приміщенні..там +7-+10

 

Головне в зберіганні більш-менш стабільна температура...без прямих сонячних променів і різких коливань а також нормальна вологість.

 

Можна і в банках скляних тримати, але простіше трапяний мішочок і в кладовку де прохолодно і темно

 

При нормальних умовах може зберігатися і 2-3 роки (масово чорнослив не плодоносить кожного року)

 

А можно в погребе?

Или в стеклянную банку и ... в погреб?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А можно в погребе?

Или в стеклянную банку и ... в погреб?

 

Головне не перестаратися з вологістю..бо відсиріють і можуть запліснявіти. Якщо вже в підвал - то я б в банках скляних тримав.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А 1 кг взять можно? В начале темы писали, что от 10 кг, но потом вроде проскакивало, что есть упакованный по 1 и 2 кг?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Отчитываюсь.

Все (10 кг) получил. Упаковано в пакеты по 2 кг. Вес точный. + 5-10 гр.

Положительно: вкусный.

Минус: мелкий. Орехами напихать сложно.

Для еды (кто любит чернослив) очень хорошо.

Константин, спасибо.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

И я свои 3 кг получил.. на фото моя коробочка с красной полосой сбоку)):)

вес с походом).. вкусный.. спасибо)):beer:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А копченым пахнет?
пахнет- пахнет:)

получила и уже откушала, просто залила кипятком и через 10 мин на сито...вкусный, не сухой, чистый, косточка хорошо отделяется ...т.к я его люблю в любом виде, то для меня самое то...спасибо

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В Киев 2 кг Интаймом отправите?

 

 

так...відписав в ПП

 

Добавлено через 17 минут

Хто сьогодні оплатив на карту 10кг в 14,12 відпишіться в ПП, бо прізвище не знайоме з переписок, не знаю кому відправляти

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Получила и я свою посылочку.

Настроение поднялось уже на почте, когда несли посылку, вся очередь повернулась, потому как запах....!

Вкус тоже порадовал. Никакой приторной, липкой сладости и прогорклости. Тонкая кожица, нежная мякоть и лёгкое подкопченое послевкусие:).

Семья собралась и за вечер килограмм улетел незаметно, как семечки.

 

Про фаршировку.

Запарила , подождала, подсушила, примерно каждый второй плод был начинён орешком и покрыт шоколадом.

А каждый первый был съеден просто так!

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

а мы сделали вкусный десерт а ля начиненный орешком, в креманку слоями чернослив, орехи, чернослив и все залили сметаной с сахаром..
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

а мы сделали вкусный десерт а ля начиненный орешком, в креманку слоями чернослив, орехи, чернослив и все залили сметаной с сахаром..

 

Моё любимое совдеповское блюдо детства! :good:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...