Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чорнослив, гарбузові зернята, горіхи, сушені гриби

Nobel

Рекомендовані повідомлення

всіх записую..як будуть заморозки, поїду в село (бо там 500м+ грунтової дороги до оселі (((( )
  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Так что там с черносливом? Продолжение истории будет или нет, ждать его или нет?:flag1:
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну судя по написанному выше, то человеку просто трудно доехать до объекта по такой погоде.

Т.к. сейчас реально каша в полях.

 

Поэтому остается ждать :)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

та буде буде...але то завіяло..то зараз треба танк брати щоб доїхати (((

 

сам злий з того всього :sorry:

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 тижні потому...
Жаль...так надеялась до НГ. Столько приготовить хочу с черносливом. Думаю,надо ехать на базар,иначе до НГ могу пролететь..:(. Но ждать Вашу все же буду:beer::beer::beer:
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
Неужели нет возможности доехать до села? Уже и мороз был....:sad:Очень сливок хочется. Мой заказ уже не 3,а 5 кг. Аппетит возростает,а сливок все нет и нет... Ждем и надеемся!:Rose:
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

на свята вже точно їду....бензин бензином, а бабцю треба провідати...і сливки привезти
  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Всіх зі Святами...

 

Нарешті чорнослив в Тернополі....так що всім, хто бажає...відправляю

 

SAM_2352_500.jpgi.gif

 

SAM_2354_500.jpgi.gif

 

SAM_2361_800.jpgi.gif

 

Добавлено через 3 минуты

Ц. 30грн/кг...

 

Відправка - як завжди..як минулого року. Нова пошта (дорого), Делівері (дешево..але не всім зручно)

 

По чорносливу:

 

Перед вживанням промийте прохолодною водою (все-таки сливка збирається хоч і в чистих садах, але ж не миється перед сушкою...та і вплив диму).

 

Для салатів, десертів, коктелів і т.д.: промийте, потім проваріть, потім відділіть мякоть від кісточки...і споживайте. (якраз салат зараз дружина робить з чорносливу, горішків і бурячка )) )

 

На узвари: промийте прохолодною водою і варіть (концентрація, цукор і ін. - за смаком)...

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ура, дождались! Аппетитный какой!:D

Мне 10 кг, как и заказывала, пожалуйста!

Жду детали в личку.

Спасибо!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ура, дождались! Аппетитный какой!:D

Мне 10 кг, как и заказывала, пожалуйста!

Жду детали в личку.

Спасибо!

 

А мне 5 пож., тоже жду в личку карту.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ура! Мне тоже 6 кг . Давайте координаты для оплаты. Змінено користувачем Проблема
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня, прошу прийняти замовлення на 6 кг. Напишіть, будь ласка, реквізити для оплати в особисті повідомлення. Дякую.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ще порада по чорносливу. Мені, наприклад, було зручно минулі роки відварити більшу кількість чорносливу, відділити кісточки...і в залежності від кінцевого вигляду страви - попакувати в маленькі пакетики і в морозилку.

 

Переваги: 1. точно не зіпсується (якщо не правильне зберігання)

2. Завжди під рукою..тільки розморизити і до десерту, випічки, напоїв і т.д.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А сколько по времени отваривать чернослив, чтобы вытянуть косточку и не переварить его?

Спасибо!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Значить так, як я роблю

 

1. Залив чорнослив холодною водою хв на 10..промив, злив

2. Знову залив холодною водою..знову промив і злив

3. Поставив на невеликий вогонь...закипятив, проварив 2-3хв. Злив...охолодив...можна обчистити мякоть і споживати

 

Добавлено через 1 минуту

А так чорнослив зберігати в банках в прохолодному сухому приміщенні з однаковою температурою (в мене в цоколі круглий рік +4+6, там і зберігаю)

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...