Privet Опубліковано: 14 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2016 Вже не вперше помічаю на топках - на кришках, зверху, якусь прямокутну деталь. Ніяк не второпаю - навіщо, у чому таємний зміст ? На 3-ій хвилині відео гарно видно. ** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 14 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2016 Кажись, допетрив... ;) Невже це з метою - щоб щось зверху поставити та готувати ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 Кажись, допетрив... ;) Невже це з метою - щоб щось зверху поставити та готувати ?! я думаю это ограничитель откидывания крышки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 15 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2016 я думаю это ограничитель откидывания крышки... Була така мисля. Але аби я не знав - скільки витрат, праці, коштів, часу - коштує зробити таку приблуду на кришці , то напевно, так би і подумав. Але там гроші вміють рахувати - робити щось аби було - не будуть. Зроблять - щоб функціонально було, та найпростіше у виготовленні. Подібна штука - це досить складно - як для штучного виробу, так і для серійного. От же - у якості обмежувача, як на мене, - то це не серйозно. Може, - щоб яєчню смажити, або каву приготувати ?! Поки не зрозуміло - впевненості не має... *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexRS4 Опубліковано: 20 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2016 (змінено) Сегодня решил начать варить смокер-мангал-коптилку . Для коптилки нашел емкость от огнетушителя, мангал и генератор тепла из баллона и трубы 320мм. Процесс пошел. Змінено 20 серпня 2016 користувачем AlexRS4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CustomSmoker Опубліковано: 31 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2016 Вариант для "затравки" на компанию из 4-х особей вполне хватает для шашлыка. Разогревал до пока пламя с ушей не гудело - ничего не повело. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 28 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2017 Ukrainian Smoker У вільний від роботи час - у обідню перерву, для душі - ми робимо таку штукенцію. Треба в неї вкласти ще 1,5 - 2 тис.грн. і у нас усе вийде. У чому її особливість ? - вона розбірна. Можна запросто вкинути у багажник легкового автомобіля. Друга особливість - великий газовий балон у діаметрі 350 мм. - це більше ніж звичайний пропановий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piontkovskiy Опубліковано: 29 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2017 А вот моя готовая работа: В багажник не влезет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 30 січня 2017 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2017 великий газовий балон у діаметрі 350 мм. - це більше ніж звичайний пропановий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 1 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2017 Ось, - я це лежить у жігулях. Трохи потеплішає - обробимо перетворювачем іржі, відмиємо, обробимо обезжиривателем, та задуємо краской текурила термал. Буде чудово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.vlados2018 Опубліковано: 2 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2017 У меня такой мангал, очень круто смотрится! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Levchenko Опубліковано: 3 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2017 Класные барбекюшницыПойду тоже сделаю!Потом похвастаюсь что вышло:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DiMoNy4 Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 а как баллон разрезать чтоб не рвануло?, страшновато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 а как баллон разрезать чтоб не рвануло?, страшновато. Воды внутрь налить. в ютубе есть масса роликов, как это все делать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DiMoNy4 Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 Воды внутрь налить. в ютубе есть масса роликов, как это все делать страшновато, если честно то я такую услугу лучше бы купил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2017 страшновато, Декілька слів про важливу річ - це про безпеку під час роботи з газовими балонами. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=206961 *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DiMoNy4 Опубліковано: 9 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2017 Декілька слів про важливу річ - це про безпеку під час роботи з газовими балонами. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=206961 *** у вас можно заказать услугу порезки баллона, так что бы вы купили по месту баллон, вырезали в нем крышку как в вашем мангале, а я бы вам наперед все оплатил вместе с работой и перевозкой, сколько бы взяли за такую работу? остальное я сам все буду варить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Levchenko Опубліковано: 9 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2017 Вот что вышло у меня [/url] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 9 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2017 Вот что вышло у меня ... Всё хорошо, но вот открывать крышку с ручкой "над огнём", мягко говоря .... неудобно ... ! Сделайте ручку "на консоли" - ... удобно и безопасно (на фото поз. 2) ... ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фасад-декор Опубліковано: 10 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2017 Все конечно красиво и изобретательно, а как Вы относитесь к тому, что данные мангалы закрытого типа и коптильни горячего - мягко говоря не оч хорошо отражаются на здоровье? Как-то видел у знакомого тоже из баллона, - загорелся, но когда порыл инфу в нете, по таким коптильням и мангалам - отказался от такой затеи. Кто что скажет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 11 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2017 Кто что скажет? Назовите, что в нашем мире не вредно ? У меня столько личных примеров ! - не пил, не курил, а потом - бац и в ящик скоропостижно. А другой - бухает, бухает...и живёт. услугу порезки баллона Нет, мы такими делами не занимаемся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фасад-декор Опубліковано: 11 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2017 Назовите, что в нашем мире не вредно ? У меня столько личных примеров ! - не пил, не курил, а потом - бац и в ящик скоропостижно. А другой - бухает, бухает...и живёт. Нет, мы такими делами не занимаемся. Да эт понятно. Но в этом варианте посложнее. Так то оно и шашлык не оч полезен :D Я о том, что при приготовлении мяса дым курсирует в закрытой емкости, и Тот факт, что весь жыр либо капает на угли и сгорает, попадая в тот же дым, или если размещается сборник для жира, но опять таки он в такой конструкции находится над углями и жир все равно горит. И все это опять попадает в дым и на мясо.И уровень канцерогенов и т.д. зашкаливает в тысячи раз, особенно если каптить. Есть пару роликов на ютубе, где говорят о разных принципах гриля и копчения горячего, и именно в таком варианте вылазят всякие неприятные вещи - аля экземы, кожные всякие, коты слепнут после слизывания этой нагори. Я посмотрел эти ролики и сопутствующие...Ну как-то х.з. П.С. Себя не накручиваю и отношусь проще к всяким вредностям)))) но не до такой же степени)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 11 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2017 Себя не накручиваю и отношусь проще к всяким вредностям)))) ......................... : 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DiMoNy4 Опубліковано: 12 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2017 Да эт понятно. Но в этом варианте посложнее. Так то оно и шашлык не оч полезен :D Я о том, что при приготовлении мяса дым курсирует в закрытой емкости, и Тот факт, что весь жыр либо капает на угли и сгорает, попадая в тот же дым, или если размещается сборник для жира, но опять таки он в такой конструкции находится над углями и жир все равно горит. И все это опять попадает в дым и на мясо.И уровень канцерогенов и т.д. зашкаливает в тысячи раз, особенно если каптить. Есть пару роликов на ютубе, где говорят о разных принципах гриля и копчения горячего, и именно в таком варианте вылазят всякие неприятные вещи - аля экземы, кожные всякие, коты слепнут после слизывания этой нагори. Я посмотрел эти ролики и сопутствующие...Ну как-то х.з. П.С. Себя не накручиваю и отношусь проще к всяким вредностям)))) но не до такой же степени)) воду которую пьете сдавали хоть раз в жизни на рашриненый анализ??)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фасад-декор Опубліковано: 12 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2017 воду которую пьете сдавали хоть раз в жизни на рашриненый анализ??)))) Скажу больше) Я иногда люблю пить воду из под крана)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз