koks87 Опубліковано: 5 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2021 Так, рівно 2м Буквально пару плит підтер болгаркою, неякісна відливка, буртик був по краю А какого размера брали столбы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2021 А какого размера брали столбы? 60*40 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2021 Газон я так і не посіяв. Досі не почав робити полив. Немаю часу. Але мав час в дощові дні і трошки зайнявся бесідкою: 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 Продовжую працювати. В дощ приділив пів дня уваги барбекюшниці Далеко не перший день довбуся з підготовкою до посіву газону. Об лопату вже стер шкуру на руках. Викопав траншей 40-45см глибиною метрів так зо 200 погонних. Зібрав ось такий щиточок. Герметичний бокс ІЕК, і в ньому автоматика на полив, ще добавлю нульову шинку і два автомата. Розміститься бокс в бесідці. Форсунки МР ротатор від Хантер. Встановлю після промивки системи від стружки ПЕ труби. Вивів ПЕ трубу на виноград, зроблю капельний полив з управлінням від автоматики автополиву газону. Закладаю зелені бордюри, котрі відділятимуть газон від городу, розарію, дерев та квітів. Підготував риштування для бетонування доріжки до городу. Встановив 3 водяні розетки. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 23 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2021 Їдемо далі: трошки побетонував [ATTACH]721537[/ATTACH] [ATTACH]721538[/ATTACH] Дружина вирощує добренну мегаполуницю [ATTACH]721539[/ATTACH] Змонтував повністю систему автополива [ATTACH]721540[/ATTACH] [ATTACH]721541[/ATTACH] [ATTACH]721542[/ATTACH] [ATTACH]721543[/ATTACH] І нарешті почав сіяти траву DLF Trifolium Sunshine [ATTACH]721544[/ATTACH] [ATTACH]721545[/ATTACH] [ATTACH]721546[/ATTACH] [ATTACH]721547[/ATTACH] [ATTACH]721548[/ATTACH] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2021 (змінено) За цей час я багато чого зробив новенького. Завершив підготовку під посів трави, полив працює належним чином Травичка зійшла В вільний час роблю барбекюшницю. Поклав плитку на столешню, і кладу пічечку Зарізав клінчатку і про всяк випадок зібрав її на шпильку 12мм. Зварив платформу під зуб і заклав її як під основу для ША-5 Прикупив на ОЛХ алюміня, тепер маю вікно від сусідів і двері в бесідку та туалет Турнічок Такий газон зараз Змінено 11 вересня 2021 користувачем HumanKM 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 квітня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 Нажаль війна. Те, що змінило нас. Тепер ми інакше думаємо, інакше живемо, заробляємо, цінуємо, переживаємо... Я до війни мав дуже багато замовлень і тому небагато часу приділяв будинку. З 24го самі знаєте кого, взагалі стояло питання виїзду. Але ми лишилися і слава богу до наших земель ворог не дійшов. Тож переживши перші тижні війни в незрозумілому стані я вирішив почати доробляти будинок. Так голова зайнята більш правильними речами. 16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dushes86 Опубліковано: 7 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2022 Ну то дай Бог, щоб і не дійшло... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 22 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2022 Зробив багато роботи: Оздобив плиткою пройоми і теплу стіну Застелили агроволокном розарії і лунки дерев. Задекорували щебньом. Встановлено ванну і оздоблено під дерво. Інші стіни будуть беж або молоко, неможу купити плитку... Повернувся до роботи над барбекюшкою Зробив мийку в бесідці з краном нєржа на одну воду Ну і людський вуличний туалет Розвів проводку Зварив вкладиш під шомпура Облагородив перед будинком і посіяв траву 19 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 6 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня 2022 Перетіг всі стіни 2 поверху сатеном Наколядував за недорого кондиціонер Трошки підмачулив і змонтував в бесідочкі. Ще в планах пофарбувати його. Поклав плитку на робочу поверхню. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 18 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2022 Зовсім випадково підвернулися за копійки два вікна в бесідочку. БУ, але в плівкі з обох боків. Salamander Streamline 80мм, з 40мм пакетами... Розміри ідеальні - 1см по периметру зазора, таке враження що робили під мене... Вирішив кинути трошки вати під кришу Тут і прижився кондиціонер. Вмисно винесений на брусах. Там пізніш буде обрєшотка і дерев"яна вагонка, тому на фініші він виглядатиме там як персик Нарешті купив душову стойку в душ, два роки мріяв про неї Чергове майже дармове чудо для бесідочки. Купив ТВ не робочий за 250 грн (з кріпленням на стіну) Розібрав - здохла підсвітка. 300грн комплект нової. Замінив і отримав 32" в бесідочку за 550грн Майже дороблено санвузли другого поверху. Залишилося потолок, рукомийник, розетки і все... 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 22 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2022 Продовжимо! Було пророблено багато роботи в вільний час - тож про все по порядку! Для укладання плитки зхоботив каретку з шматка заліза і зубатого шпателя. Ну і погнали: На суху було покладено плитки, котрі пересікають стики плит. Тепер ми їх демонтуємо. Одну частину плитки мажемо плиточним клеєм а іншу Шаленою липучкою. Поклейка багетів Тепер настав час перила. В зв"язку з війною, мало роботи, дорого жити і тд і тп, тому всі попередні плани про гартоване скло, тощо, довелося відкласти в бік і перейти до реалій. Тому Перило робилося з того що було в гаражі, а саме з чермету - труба 50х50, 30х20 та прутки Ф12. Враховуючи що то було задарма - думаю вийшло дуже не погано. Трохи згодом мені під замовленя виготовлять дерев"яний поручень з Ясеня з пробором по низу 30х20 і він одігнеться на верхню трубу. Зробив аварійне живлення для котла та роутера Зробили закупівлю ковроліну на бетонні марші та шпалер Готуємося до зими: Ну і настав час шпалер 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 31 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2023 підсиплю ще фото, поки маю вільну годинку Зробив на зиму коту дім Дитячі: Закупився недорогою плиткою для пральної кімнати, хочу там стіни в плитці: Дуже бомбова покупка, генератор Дирчу на весь дім. Світло, ТВ, два холодильники... При цьому навантаженні 0,6л/годину Ще в процесі доробляння, але вже є на що подивитися: Мої сходи 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 31 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2023 не знаю, може фото не передає реальної картинки, але мені завжди ніяково, коли не бачу краю сходинок - можна в напівтемряві промахнутися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 31 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2023 то фото таке, фотографував з ліхтариком, коли світла не було. Загалом прекрасно видно края сходинок. До того ж - це не дороблено. Як дороблю - там вималюються бока 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 31 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2023 3 минуты назад, HumanKM сказал: Загалом прекрасно видно края сходинок може там наклеїти щось світловідбивне, якусь стрічку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 31 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2023 На сходах ковролін на бетон клеїли? Чому обрали саме ковролін, а не скажем дерево, - ціна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 1 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2023 23 години тому, Malchish сказав: На сходах ковролін на бетон клеїли? Чому обрали саме ковролін, а не скажем дерево, - ціна? Ну поперше в мене фабричні бетонні марші. А вони округлих форм. Тому ковролін туди клеїться ідеально і не протирається на углах, бо вони не гострі. Дерево я і не хотів і дорого. Ковролін брав в епіцентрі найдорожчий. Обійшовся щось порядка 7000 +1300 відро шаленої липучки. Чому ковролін? М"яко, а в мене дітей повно. Тепло в ноги, а в мене кругом ТП окім сходів. Недорого і естетично. В моїй життєвій історії це треті такі сходи. Мені подобається, навіть дуже. Клеїв на Шалену липучку. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 1 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2023 до того ж - в мене найзручніші сходи. Я про ворму і розмір сходинок. 150х300 з косою підсходинкою та глядкими округлими формами. Всі мої друзі/знайомі, коли потрапляють до мене після своїх саморобних сходів з забіжними чи коротшими ступенями, ловлять кайф і по доброму заздрять. Але така сходова клітина звісно займає більше місця. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 1 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2023 2 часа назад, HumanKM сказал: Мені подобається, навіть дуже. Мені теж. Амерікан стайл.👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 9 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2023 Реально вражаюче. Також як на мене, врахувавши факт потреби основного заробітку і час на будівництво то темпи будівництва хороші, адже роботи виконуються самотужки та Якісно! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2023 Я хвора на голову людина - сам не знаю як встигаю все. Ще й бухати/гуляти з дітьми/вівідувати пляжі, ліси, гриби, - все встигаю. Аби не перегоріти від такого темпу. А знаєте як я на морі відпочиваю? Взяв шезлонг. Ліг. Встав. ліг встав покупався ліг встав ліг встав ліг встав.... коробить мене ввесь час - не розумію як можна тупо лежати і лише на 3-4 день я можу лягти і понасолоджуватися, а там вже й додому пора навідпочивався 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 16 годин тому, HumanKM сказав: Я хвора на голову людина - сам не знаю як встигаю все. .... Я сам такий )). 5ий рік самотужки, щодня після роботи основної на будову, субота та неділя зранку до темна на будові і так... . Але не робив би цього якби не отримував шаленого задоволення від процесу. У кожного своє хобі так сказати )). Бажаю успіхів! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 10 лютого 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 то ж продовжимо історію про сходову клітку. Я її майже доробив. Замовив з Китая світильники. Ще треба заповити дерев"яні поручні - і тоді все - 100% готовність. То ж про те як я доробляв: потрібно було красиво оздобити ось такі бочини Вони з ГК - треба було нагнати чимось товщину, щоб красиво ліг плінтус Вирізаємо з лишків шпалер лекало по лекадах, ручкою відмальовуємо ковролін Приміряємо Таким чином робимо вирізки на всі 4 боковухи. Клеїмо шаленою липучкою і оздоблюємо плінтусом Результат: Ну і ще одне фото. Нарешті я заставив себе навести лад в ел, щитку + інтернет 16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 3 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2023 (змінено) Останнє приміщення в будинку, де не було зроблено ремонт - пральня: Через пральню заклав трасу на майбутній кондиціонер другого поверху По тихеньку доклав плитку і відкоси Прикрасив сходову клітину ось такими світильниками Змінено 3 березня 2023 користувачем HumanKM 18 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз