SergeyKo Опубліковано: 18 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Добрый день, скажите, счетчики, через которые зеленый тариф идет в общую сеть, поддерживают ночной тариф (-50%)? Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Добрый день, скажите, счетчики, через которые зеленый тариф идет в общую сеть, поддерживают ночной тариф (-50%)? Спасибо. Да, конечно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инкогнито Опубліковано: 18 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Добрый день, скажите, счетчики, через которые зеленый тариф идет в общую сеть, поддерживают ночной тариф (-50%)? Да ці лічильники підтримують ночний тариф,але якщо у вас генерація вашої СЕС буде перебільшувати ваше споживання,то тоді цей тариф не працює.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 18 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Да ці лічильники підтримують ночний тариф,але якщо у вас генерація вашої СЕС буде перебільшувати ваше споживання,то тоді цей тариф не працює.... Не зовсім зрозумів. Я хотів би використовувати єлектроенергію вночі від КОЕ. А вдень генерувати і лишки віддавати на лінію. То що, я не можу використовувати двотарифний лічильник? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 18 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 И еще вопрос - у меня стоят стабилизаторы на каждую фазу. Они совместимы с инвертором? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 И еще вопрос - у меня стоят стабилизаторы на каждую фазу. Они совместимы с инвертором? Уточняйте марку стабилизатора в вопросе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Не зовсім зрозумів. Я хотів би використовувати єлектроенергію вночі від КОЕ. А вдень генерувати і лишки віддавати на лінію. То що, я не можу використовувати двотарифний лічильник? Всі так хочуть. А є так як є. Коли генерація перевищує споживання по балансу місяця то зонність не працюєм. А от якщо навпаки то працюєм на залишок до сплати за спожите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 18 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Уточняйте марку стабилизатора в вопросе. ЭЛЕКС, Ампер 7 или 9 кВт, надо паспорт смотреть. Выделено на 3Ф 10 кВт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 ЭЛЕКС, Ампер 7 или 9 кВт, надо паспорт смотреть. Выделено на 3Ф 10 кВт Эти модели с СЭС не дружат. Ну в смысле если она установлена после стабилизатора. Если до то нормально. Какие напруги в сети до стабилизатора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Эти модели с СЭС не дружат. Ну в смысле если она установлена после стабилизатора. Если до то нормально. Какие напруги в сети до стабилизатора? На 2 фазах постоянно 230-235, на одной 215-230. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 На 2 фазах постоянно 230-235, на одной 215-230. В общем так. СЭС имеет свойство подымать напругу в сети. И чем хуже линии тем больше подымается напруга. Бывает и до 260В. А местами и больше, пока не уйдёт в защиту инвертор. Будет ли у Вас так наперед сказать сложно. Но спрогнозировать можно. Включаем мощную нагрузку, эдак 5квт и смотрим как просаживается напруга. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 www.enfsolar.com/pv/panel-datasheet/crystalline/26006?utm_source=ENF&utm_medium=panel_profile&utm_campaign=enquiry_company_directory&utm_content=22825 Иногда интересно посмотреть что делается у наших соседей.. Как они могут - за ват от 22 Евроцентов? ПС: это вопрос не к вам, как к продавцу, а скорее к государству. Хорошо хоть Зеленый тариф ксть. Думаю если бы западные партнеры не давали кредиты, то и не поставили бы такие условия. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инкогнито Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Не зовсім зрозумів. Я хотів би використовувати єлектроенергію вночі від КОЕ. А вдень генерувати і лишки віддавати на лінію. То що, я не можу використовувати двотарифний лічильник? Я ще вам написав,якщо ваша генерація перевищує ваше споживання,то в такому випадку,нічний тариф не працює....Так прописано в постановіНКРЕ № 229... Вам платят тільки за різницю,генерація мінус споживання.... Якщо генерація менша,то в такому випадку нічний та денний тарифи будуть працювати..... ІІІ. Продаж виробленої електричної енергії 1. Побутовий споживач продає, а електропостачальник купує електричну енергію, вироблену з альтернативних джерел енергії генеруючою установкою приватного домогосподарства, згідно з умовами договору купівлі-продажу, укладеного відповідно до розділу ІІ цього Порядку. 2. Електропостачальник купує у побутового споживача електричну енергію в обсязі, що перевищує місячне споживання електричної енергії таким приватним домогосподарством, за "зеленим" тарифом, встановленим НКРЕКП. 3. Якщо електрична енергія, що вироблена з альтернативних джерел енергії, не відпускається безпосередньо в мережу електропостачальника, до обсягу електричної енергії, отриманої власником мереж, до яких приєднана електроустановка приватного домогосподарства, додається обсяг відпущеної у його мережі електричної енергії, виробленої такою або такими установками приватного домогосподарства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 19 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2018 Но в общей сложности приблизительно как у нас... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Доброго! Можно. В понедельник решим. Так что решили? Какова будет цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Так что решили? Какова будет цена? 123$/280Вт Отправить можно перевозчиками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 123$/280Вт Отправить можно перевозчиками По какому курсу сейчас? Я не смогу в у.е. оплатить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 По какому курсу сейчас? Я не смогу в у.е. оплатить. та ну ясное дело в грн, просто в грн писать цены дело не благодарное. Курс приват24 на момент оплаты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 та ну ясное дело в грн, просто в грн писать цены дело не благодарное. Курс приват24 на момент оплаты. Если честно, то я рассчитывал на 116-117 у.е., потому как за 124 у.е есть предложение с бесплатной доставкой. Вариантов снижения цены нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Если честно, то я рассчитывал на 116-117 у.е., потому как за 124 у.е есть предложение с бесплатной доставкой. Вариантов снижения цены нет? я уступлю лучшему предложению с доставкой. У меня такая цена как есть. Лучше цена только на обьеме, на коплекте и прочих обоюдных договоренностях. А с 2шт возится тоже денег стоит, причем дороже чем с 30шт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 я уступлю лучшему предложению с доставкой. У меня такая цена как есть. Лучше цена только на обьеме, на коплекте и прочих обоюдных договоренностях. А с 2шт возится тоже денег стоит, причем дороже чем с 30шт. Верю и понимаю. Просто мне не нужен такой дорогой инвертор для двух панелей, можно купить за 600 грн инвертор на 1кВт, аккумуляторы у меня есть. Тогда извините за беспокойство! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2018 Есть по хорошей цене Солнечная поликристаллическая панель Amerisolar AS-6P30 270W, технология - 4ВВ, размер 1640*992*40 В наличии 60шт. Поштучно от 2шт по 110,70дол от 12шт по 109,35дол от 20шт по 108дол от 40шт по 106,65дол 60шт по 105,30дол Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 16 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2018 Доброго дня знаючим людям! Таке питання - в мене електроопалення в будинку, в зимові місяці маю 3000 кВт на місяць по 70 коп за кВт. В разі встановлення сонячних панелей для продажу в мережу як буде проходити розрахунок спожитої електроенергії? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Axelo Опубліковано: 17 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2018 Доброго дня знаючим людям! Таке питання - в мене електроопалення в будинку, в зимові місяці маю 3000 кВт на місяць по 70 коп за кВт. В разі встановлення сонячних панелей для продажу в мережу як буде проходити розрахунок спожитої електроенергії? Дякую! Хороший вопрос По сальдо. Закон Украины "Про ринок електричної енрергії": "5. Крім обов’язків, визначених статтею 57 цього Закону, постачальник універсальних послуг зобов’язаний: ... 4) купувати електричну енергію, вироблену з енергії сонячного випромінювання та/або енергії вітру об’єктами електроенергетики (генеруючими установками) приватних домогосподарств, величина встановленої потужності яких не перевищує 30 кВт, за "зеленим" тарифом в обсязі, що перевищує місячне споживання електричної енергії такими приватними домогосподарствами;" Сейчас кстати этот закон будут в части зеленого тарифа править - уменьшать тариф на 30% и крупняк перефодить на аукционы. Можно было бы убрать и эту дурацкую норму "про перевищення". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Edifier Опубліковано: 17 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2018 Сейчас кстати этот закон будут в части зеленого тарифа править - уменьшать тариф на 30% и крупняк перефодить на аукционы. Можно было бы убрать и эту дурацкую норму "про перевищення". Если я подключился и уже генерирую по старой норме закона, то вряд ли меня смогут "переключить" на другой тариф - в суде легко можно отстоять свои права. А вот новых, наверное, будут подключать на других условиях. Кстати, откуда такая информация? Читали проект закона? Можете поделиться ссылкой? Я бы затронул еще вопрос частных трансформаторов в новом законе. Их владельцев лишили собственности введя формулировку "лицензиаты". По факту частный владелец трансформатора не может ничего с ним делать (распоряжаться) своим имуществом - ни подключить, ни поменять мощность подключения. Частные трансформаторы стали как земельные паи - собственность есть, распоряжаться нельзя. И то что это противоречит Конституции - никого не волнует. Владельцы Облэнерго тихо хлопают в ладоши... Не в курсе что там в новом законе про этот момент? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз