Vikctor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 54 минуты назад, standov сказал: Храні госоподь жипітю. Після удару по Одесі вирішив подивитися що в мене з генератором. Вийвилося що він рік стоїть з залишками палива (да-да, мудак). Очікувано генератор не завівся (стартер крутить але навіть не намагається хапати), додатково з якихось трубок тече паливо. За допомогою жипіті, ітеративно по наявним симптомам та з експериментами по її інструкціям, встановлено що в карбюраторі залипла голка/поплавок і ймовірно соленоїд. Знову таки за її допомогою карбюратор зняв, максимально все прочистив, соленоїд справді напівмертвий (заліпає) але генератор завівся. Я дізнався яа виглядає карбюратор і подивився в середину свого інверторного напівкитайця. Храні госопдь жипітю. Але соленоїд тепер треба шукати Прикольно. Треба буде й собі спробувати віброплиту так реанімувати. В мене з паливом в баку вона запускалася раніше, а минулого літа не схотіла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 минуту назад, Vikctor сказал: Прикольно. Треба буде й собі спробувати віброплиту так реанімувати. В мене з паливом в баку вона запускалася раніше, а минулого літа не схотіла. я ніколи особливо не парився стосовно наявності бензу, раз в пару місяців так чи інакше доводилося заводити то мабуть того вистачало, а тут після останнього збільшення ємності АКБ та сонячних генератор рік його не чипав ну і мабуть то вже перебор. Бензу мабуть взагалі роки два ) Але так то карбюратор в середини дуже чистенький виявився, в порівнянні з тим що мені жипитя підсовувала з ютюбу, ні іржі ні якихось прям значних осадів, а от шток в соленоїді закис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз