111zerg111 Опубліковано: 20 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2024 Сьогодні забив віконні пройоми плівкою VID_20241020_150521.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 20 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 20 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2024 Так і що до плит, були замовлені 12 плит довжиною 4,6 м, але по факту, довжина варіювалась від 458см до 461см тому як би, лежать не зовсім рівно відносно одна одній, старались зробити однакові напуски. Опирання вийшло по факту від 110мм до 130мм на одну сторону Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 21 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2024 Плити перев'язуватись не будуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 22 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 В 21.10.2024 в 10:20, Gitan сказал: Плити перев'язуватись не будуть? Будуть, але не так як зазвичай, тому що петель немає, думаю анкерувати через пустоти арматурою і бетоном 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 В 22.10.2024 в 12:51, 111zerg111 сказал: Будуть, але не так як зазвичай, тому що петель немає, думаю анкерувати через пустоти арматурою і бетоном Дивно. Ви ж їх просто замазали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 В 09.11.2024 в 23:34, BAV_Lug сказал: Дивно. Ви ж їх просто замазали. )))) ні, я їх не замазав, там були технологічні отвори десь 30-40 мм в діаметрі, петель там не було, а от ці отвори - так замазав , щоб менше потрапляло через них води в пустоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Наведу приклад фото з інтернету подібних плит, щоб було зрозуміло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Можливо через ці отвори таким ось чином їх чіпляють якимось тросом, я якщо чесно не дуже знаю навіщо вони там були, але точно то не петлі )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 14 минут назад, 111zerg111 сказал: )))) ні, я їх не замазав, там були технологічні отвори десь 30-40 мм в діаметрі, петель там не було, а от ці отвори - так замазав , щоб менше потрапляло через них води в пустоти Хто виробник? Монтували стропи знизу заводили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 минуту назад, BAV_Lug сказал: Хто виробник? Монтували стропи знизу заводили? Виробник Хмельницьк, так стропами під низ плити чіпляли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, 111zerg111 сказал: Виробник Хмельницьк, так стропами під низ плити чіпляли Зрозуміло. Я брав ПБ на ковальській. В них є отвори з арматурками щоб краном одразу зачипляти З Хмельницька було дешевше привезти? Змінено 11 листопада 2024 користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 минуту назад, BAV_Lug сказал: Зрозуміло. Я брав ПБ на ковальській. В них є отвори з арматурками щоб краном одразу зачипляти З Хмельницька було дешевше привезти? Було дешевше (трошки) і що найголовніше швидше, по Києву дізнавався казали в середньому 3 тижні чекати , а там були в наявності і привезли за кілька днів, бо хотів до холодів змонтувати, бо якраз тоді через тиждень заморозки обіцяли тому поспішав, ну і знов ж таки так як робимо самі то підлаштовуюсь під друзів щоб було кому допомогти, тому якраз все співпало на ті вихідні коли привезли))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 7 минут назад, BAV_Lug сказал: Зрозуміло. Я брав ПБ на ковальській. В них є отвори з арматурками щоб краном одразу зачипляти І ще момент, я вже потім про нього прочитав, ці петлі у всякому випадку на цьому заводі, ідуть як опція))) тобто треба було просто їх замовити, і їх би заклали, а так як я з цим перший раз стикаюсь то я і не знав цього, подзвонив замовив, а от коли приїхали тоді вже і побачив. Але стропами теж нормально, не можу сказати що щось було надто складно, майже так само як і з петлями, просто треба пару см потім плиту ломом посунути , після того як стропу дістаєш з під плити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 11.11.2024 в 22:25, 111zerg111 сказав: Виробник Хмельницьк, так стропами під низ плити чіпляли 5 років тому брав в Хмелтницькому, точно такі. Але геометрія супер! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня Невеличке оновлення, поки сезон не почався, зробив додатковий контур заземлення поза межами будинку. Купив штирьовий заземлювач із нержавіючої сталі, брав два комплекти по 3 м, бо думав що не зможу забити одним штирем , але виявилось що зміг (хоч і прийшлось трохи помахати кувалдою) , і так було забито ще 6 метрів заземлюючого прутка в землю. Обв'язку поки ще не доробив, але це питання декількох вихідних. Також був взятий прилад для виміру опору, результатом задоволений. По характеристикам: металевий уголок 100*100 довжиною 2 метри (забитий під фундаментом на глибині 1 м під землею) і з привареною полосою ще десь 2.5-3 метри із яких приблизно 2 метри в землі мають опір 15 Ом, штирьовий заземлювач із нержавіючої сталі - 6м має опір 3,5 Ом, разом об'єднані в один контур дали 0,5 Ом, але в такий показник мало віриться тому якщо навіть взяти формулу паралельного опору то виходить приблизно 2,8 Ома що досить не погано. І навіть якщо чорметний уголок згниє чи відвалиться через 5-10 років, то штирьовий з опором 3,5 мене теж влаштовує так як менший за нормативний в 4 Ом 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня Також було докуплено і піднято на плити ще 10 палет газоблоку, щоб вже був весь обсяг на стіни другого поверху. Лишиться ще докупити 100ку блок для огородження обв'язки плит але там їх не багато, приблизно 40-50 штук, то вже привезу сам, якраз 50 шт легко лягає в мій лач))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 1 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого Доробив сьогодні контур 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Ви хочете сказати, що ото забити штиря у пісок і дротик до нього то весь контур? І який у вас вийшов опір при цьому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 1 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого Також почав робити тимчасові сходи на 2й поверх, передумав робити на 180 градусів розворот, тому будуть на 90. Побачу як воно буде може і в чистовому варіанти спинюсь саме на такому варіанті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 1 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 1 лютого 3 минуты назад, Фрай сказал: Ви хочете сказати, що ото забити штиря у пісок і дротик до нього то весь контур? І який у вас вийшов опір при цьому? Так весь, щодо опору описував вище 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 26.01.2025 в 18:37, 111zerg111 сказав: Також було докуплено і піднято на плити ще 10 палет газоблоку, щоб вже був весь обсяг на стіни другого поверху. Лишиться ще докупити 100ку блок для огородження обв'язки плит але там їх не багато, приблизно 40-50 штук, то вже привезу сам, якраз 50 шт легко лягає в мій лач))) Якщо шо, могу отдать немного за самовывоз. у меня как раз где-то столько 100 д400( вроде) аерок лежит без дела 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 4 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого Доробив сходи 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
111zerg111 Опубліковано: 23 березня Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня Почав робити частину перекриття біля сходів, щось повільно виходить, але як то кажуть "шлях подолає той хто йде". Використав брус 50*150. Тей що йде вздовж плити буде описання по сторонам на армопояс + заклав дві скоби через 1,5 м , в майбутньому забетоную їх у стяжку. Скоба із полоси 25*4мм. Думав робити із арматури, але вона не влазила між балкою і плитою, тому зробив із полоси. Також у місці кріплення підвісів поперечних брусів, забиті анкери (10*100) через підвіс брус і в бетон плити, з іншого боку шуруп 10мм і з міцністю 9.8 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз