Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Шалені соуси Tarraba з гіркого перцю та ягід

Котяра

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, шановні!

 

Ми живі-здорові, чого і вам бажаю:beer:

 

Форум у нас будівельний то й трохи о будівництві - перша невеличка хатка для перчиків майже готова!:good:

Дякую своїй дружині та сину за допомогу!:angel:

IMG-a4fc0ac24934876f356461aaba276cac-V.thumb.jpg.4a11899a6a572b437b6f365f071bc17b.jpg

IMG-98ec324deb636a25eb19932b6c8d1070-V.thumb.jpg.70fab9322033fba9cef0b79bb0a12295.jpg

IMG-093a9b93100e339bd175aef0c7638683-V.thumb.jpg.e255ac01b614ff5a151cfb4a66e1a230.jpg

20180506_145827.thumb.jpg.1c8fe44cee18e4305e5d23f05f03ac4f.jpg

  • Лайк 14
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На дворі вітер та дощ!

В теплиці тепло і затишно!

Дожився - п'ю пиво в кумпанії хабанеро!:D

До речі, пиво First Dnipro Brewery Казимир Малевич «Чорний квадрат» Sweet Stout ох і добре!:beer:

Наступного тижня будуть свіжі новини!

20180512_154447.thumb.jpg.b287fc270a6ef29302f41e7ae96469f7.jpg

  • Лайк 11
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якось у тебе в теплиці не по нашому гарно)) То точно Україна?:D

 

Якщо Європа не йде до нас - почнемо будувати Європу у себе дома!:beer:

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Субота та неділя - вихідні!

Так! Так!:D

 

200 перчиків (12 сортів) переїхали з касет на постійне місце проживання!

Натягнули сітки на теплицю та металеву конструкцію.

Трохи не вистачило закінчити монтувати крапельний полив.

Відпочили на славу!:lol:

Гарної погоди та врожаю!

20180519_090656.thumb.jpg.b11a7d0621e570c7e7f2ae267ab0c372.jpg

IMG-d05075a0629affa1ca2107d786fc5bc7-V.thumb.jpg.445f0e7bc44abc69c53df2dc17a47659.jpg

20180519_180549.thumb.jpg.d7224a4239ab9d269c60448024f52e13.jpg

20180520_150304.thumb.jpg.c5ff4e9cc9d5f96c6c7acab10ea97c43.jpg

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В какой красоте наши вкусняшки растут!

А я нашла в закромах холодильника 1/4 баночки аджики Зеленый гай. Все другие давно съели. Славься холодильник Сайд бай сайд :) Можно там потеряться или найти что-то вкусное :)

Аджика в отличном состоянии. Никаких признаков, что испортилась. На вкус- такая же. Я писала раньше, что нам много в ней соли. Сейчас добавила ее под сыр вместе с горчицей на горячие бутерброды. Мой ребенок их любит. Как оказалось вкусно! И положил ее местами на пиццу своего приготовления. Под сыр и на. Тоже классно получилось, такой неожиданный оттенок пицце придал. Закончилась баночка мгновенно. Ждем нового урожая!

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...

Здоровеньки були, шановні!:)

 

Новини у Tarraba є! І вони, на мою думку, цікаві!

 

По-перше, перчики ростуть та передають вам палкі вітання! Деякі, як наприклад Aji Umba, дуже палкі - десь на 350 000 - 500 000 Сковіллей!:D

 

По-друге, вже приїхало і обкатано обладнання! Що мене дуже тішить, так це те, що практично все обладнання, за виключенням кавомолки та каструль з нержавійки, українського виробництва!!!

Так - українськи соуси Tarraba виготовляються на українському обладнанні та з ягід і перців, які виросли на українській землі!Ж-)

 

Зліва на фото з обладнанням - колоїдний млин! Такі штукенції масово роблять китайці. Але де вони, а де ми! Знайшов у Кам'янському хлопців, які виготовляють під замовлення млини! Трохи зірвали сроки, але то таке.

Млин дозволяє перемелювати перці с насінням, перетинками та шкіркою! Таким чином УСІ смакові так корисні якості будуть у пляшечці соуса! Кожем міліграм капсаіцину буде збережений! Усі вітаміни, амінокислоті, масла - все перейде до соусу!

На фото видно яка консистенція соусу!

 

Соковижималка виготовляєтсья в Полтаві. Вона також має функцію м'ясорубки, яку ми використовуємо для початкового подрібнення перцю. Як соковижималку використовуємо для виготовлення соусів с агрусу та йошти. Через колоїдний млин ці фрукти не пропускаємо тому, що кісточки можуть дати соусу небажаний присмак!

 

Справа на фото димогенератор! Вже наступного тижня буду майструвати невеличку коптильню! Буде соус з вудженого (копченого) перцю!

 

Вже в наявності соус "Вишня часникова" та "Рум'яний агрус". Зараз трохи змінюємо дизайн етикеток і запускаємо в продаж!

 

По перцевим соусам.

Вони будуть в скляних баночкам та пляшечках.

У баночках будуть пастоподібні соуси, у пляшечках - ферментовані більш рідкі соуси!

Була в мене дилема, які пляшечки використовувати - ПЕТ чи скляні? ПЕТ - зручно, дешевше, легше пересилати. Але! І оце "АЛЕ" мене переконало!

У новинах я побачив сюжет про Тихоокеанський мусорний острів і вирішив, що практично ніякого пластику використовувати не буду! Хай це буде мій невеличкий внесок у збереження нашої планети! У пляшечках буде тільки пластиковий дозатор (який також виробляють в Україні). Без нього не як - деякі ферментовані соуси дуже гострі і їх треба дозувати!

 

Отакі у Tarraba новини!:)

Маю надію, що вам було цікаво!

 

Далі буде...

20180705_101508.thumb.jpg.7a4dc8b3ae1dd301ebf5cd2810fe96b9.jpg

20180705_102531.thumb.jpg.efe0aa577a16bddf54e6a4852f7220a2.jpg

  • Лайк 13
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ух, серьезный подход. Костя, а румяный агрус острый?

 

Все ягодные соусы не острые!

Острый перец в составе есть, но он только дает легкую нотку.

 

Вишня и Агрус уже опробованы с шашлыком, кабачковыми оладушками и даже с салатом из огуриков и помидор - везде к месту! С мясом, конечно, самое лучшее сочетание!:beer:

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я все ягодные смешивал с острыми. Мне так больше нравится. Самое интересное, что после смешивания и проведения ночи в холодильнике, на утро смесь застывала как желе.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Хабанеро!

Як багато в цьому слові - колір, аромат, смак, гострота!

Перший пішов!

Пробу зняв! Перші сльози були:D

 

І невеличка грядка базиліка.

Нащо?

Ооооо! Буде два "живих" соуса Базиліо та Базиліо Цитриновий (базилік з яскраво вираженим запахом цитрина).

Базиліо чудово пасуватиме до макаронів, супів, піци! Цитриновий с м'ятною нотою повинен пасувати до баранині, курки, макаронів, піци!

Іх буде зовсім небагато!:rolleyes:

20180711_145606.thumb.jpg.9758acb787e4bb9b86ef27e489579593.jpg

20180718_114948.thumb.jpg.68a3498ad371c561bd6fd413a76dab30.jpg

Змінено користувачем Котяра
  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ммм, уже потекли слюнки)) Костя, а можно как-то забронировать оба Базилио, хоть по баночке, можно с предоплатой. Боюсь, что с нашими поездками по больницам, потом не успею:oops:

Без Ваших соусов, (которые уже съели), сын сказал, что есть нечего:lol:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

І з чого зроблений цей експериментальний соус?:D

 

P. S. Завтра обіцяють етикетки! Маю надію, що в п'ятницю соуси вже можливо буде замовляти!:Yahoo!:

20180730_141527.thumb.jpg.4a43afdc6a46a896ac8196a3330b24df.jpg

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Неужели из персика???

 

Персик, перец Habanero Large Brown (острота около 500 000 Сковиллей), сахар, морская соль, чеснок, очищенная вода и яблочный уксус.;)

С перцем еще надо поиграть - попробовать оранжевый хабанеро (он чуток менее острый) или аджи умба (у них фруктовые тона и приличная острота 350-500 тысяч). Вообщем, еще пару соусов сварю и определюсь:beer:

20180730_110503.thumb.jpg.b9820ade580ee5fecc16a625d7c9e013.jpg

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Частина соусів вже на сайті Tarraba

 

Наступного тижня планую:

1) "Персик Ха" - гострий персиковий соус з перцем хабанеро. Скляна пляшечка 200 мл з дозатором. Вартість? Ну хай теж буде 50 грн. за пляшечку:)

2) "МариМікс" - суміш різаного гострого перцю різних сортів та кольорів в маринаді з оцту та спецій. Скляна баночка 250 мл, 40 грн.

3) поставити на ферментацію трохи перців Habanero та Aji Umba. Соус буде десь на прикінці серпня. Скляна пляшечка 200 мл з дозатором, 90 грн. Буде дуже гаряче!:D

 

Доставка по місту Дніпро - вівторок та п'ятниця! При суммі замовлення всього лише 100 грн - доставка, у більшість районів міста, безкоштовна! Віддалені райони - домовимося!;)

 

Доставка по Україні - Нова Пошта, пакування та послуги доставки сплачує Замовник. Якщо замовлення складає 4 (чотири) чи більше баночок соусів - пакування у повітряну плівку та коробку з пінопластом БЕЗКОШТОВНЕ! Ви сплачуєте тільки послуги доставки!

 

Замовлення прошу робити на сайті або в вайбер! Дякую!

 

Далі буде...

20180801_095434.thumb.jpg.3a95e42c30db31d4fe407175a7848681.jpg

Змінено користувачем Котяра
  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На сайті нема новинок(((

 

Сьогодні буде але, можливо, без фото!:beer:

 

По-перше, Маримікс тільки в понеділок зробив. Персик Ха - планую ввечері. Та й етикетки на ці соуси сьогодні будуть.

По-друге, у нас покращення! Реальне але трохи не зручне:D. Проводять реконструкцію елекролінії і живлення нема півдня. Інтернету - зась, електрообладнання - зась. Вже тиждень таке.

 

Вчора зібрав хабанеро на Персик Ха. Ох буде "палала соооосна...":D

Фото тільки таке:rolleyes:

 

П. С. Товар вже на сайті!

20180808_072721.thumb.jpg.c30069802fe5d0656c93e8ad8b7ff571.jpg

20180807_115422.thumb.jpg.34bc46a1323f62afbe7008b817b197a9.jpg

Змінено користувачем Котяра
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Персик Ха" та "Маримікс" вже готові!:beer:

 

Чому "Персик Ха"?

Коли деякі люди спробували цей соус, вони видохнули так - "Хаааа! Гаряче!":)

Чудернацьке поєднання соковитого персику, свіжого перцю Habanero та часнику виявилось шаленим, цікавим та смачним!

До чого пасуватиме? До м'яса, риби, макаронів, піци, салатів, овочів-гриль, бутербродів.

Склад: Персик, свіжий перець Habanero, цукор, морська сіль, часник, яблучний оцет, вода.

Об’єм 200 мл. Скляна пляшка з дозатором.

Ціна 50 грн.

 

МариМікс - хрумкі та запашні гострі перчики, порізані кільцями та замариновані! У кожного перчика своя "душа" та історія! Вони і поодинці гарнюні! А разом - феєрія кольору, смаку та настрою!

До чого пасуватиме? До перших страв, до других страв, до бутербродів! До чарочки теж файно:)

Склад: Гострі перці: Jalapeno, Serrano, Aji Cito, Petenero, часник, яблучний оцет, прованські трави, лаврове листя, духмяний перець, цукор, морська сіль.

Об’єм 250 мл.

Ціна 40 грн.

695894669__.thumb.jpg.003978ae69c3f51ce2150feb769b6d34.jpg

779578129_.thumb.jpg.680c3a5c9d2b00f85f992b85ed42a1d8.jpg

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Добрый вечер! Костя, сделала заказ в магазине, жду реквизиты.Очень хочется все попробовать!)) Змінено користувачем Jennynikol
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Давайте все в наявність, а то по одній банці якось не зручно замовляти.

 

Я природні процеси прискорити не можу - якщо перцю дано стати рум'яним через пару тижнів, то він на мої умовки ну ніяк не реагує:D А без рум'яного та запашного перцю не буде аджик!

 

Перці для ферментованих соусів тільки но почали стигнути. Трохи вже поставив на ферментацію.

 

Можна замовити те, що є - сім різних видів та почати ласувати стравами з новими нотками смаків!;) Річ у тому що, поки з'являться нові соуси деяки вже можуть закінчитися!:beer:

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...