ДобрМАН Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 Громадо,порадьте гідного інсталятора на монтаж гібридної СЕС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lcj26193_Roma Опубліковано: 13 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2024 (змінено) 30.09.2023 в 22:51, Chapaev сказав: Всегда на Лотос заказывал, что на фундамент, что на плиту, что на сарай. Достойное качество, хотя и на 200 грн дороже, чем у других. Насколько я могу судить, у Лотос имидж уже есть, я думаю, что он заслуживался годами, поэтому я им доверяю. Хотя выходит на 5% дороже, но бетонные работы это ж на года, поэтому тут экономия не оч уместна, какпо мне. В августе 23го заказывал м150 для черновой стяжки, в бетоне с миксера выкинуло 3-4 корня диаметром 20-40мм и длиной порядка 40см ... В сентябре брал м250 , для армопояса пошли усадочные трещины уже через час, сам бетон был изначально довольно жидкий, хоть бетон и вибрировался от трещин особо не помогло. такой же армпояс под маурлат уже с бетоном м300 лотоса почти без трещин. Так что имидж так себе.. Змінено 13 квітня 2024 користувачем lcj26193_Roma Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 (змінено) Підкажіть, де у нас можна найвигідніше купити все для каналізації - труби, коліна, кріплення. Чи найвигідніше буде замовляти з іншого міста з доставкою? І попутне уточнення. Хочеться щось хорошої якості, не найдешевше. Які виробники варто розглянути? Змінено 23 червня 2024 користувачем Ihor Chumak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 2 години тому, Ihor Chumak сказав: труби, коліна, thermosila.com.ua/ua/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 Панове, підкажіть контакти сантехніків, хто зараз у місті та працює. Потрібно під'єднати ввідну трубу - терморезистивні фітинги. Та розвести воду по будинку - металопластиковими трубами під опресовку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня Доброго дня. Порекомендуйте висококласних малярів по Дніпру. В житловому комплексі періодично треба ремонті роботи - найчастіше - підшпаклювати та перефарбувати окремі стіни. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз