newbee2020 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня підвід повітря - бімба обдув скла-бімба футеровка - бімба стальний корпус, а не чугуній - бімба подове горіння - бімба герметичність - бімба контроллер горіння - супер бімба водяний контур - супер бімба а за товщину, шви, загиби і марку сталі хай спеціалісти переживають, мене цікавить лише довговічність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) 11 минут назад, newbee2020 сказал: мене цікавить лише довговічність. А скільки рочків приладу/моделі? Змінено 17 січня користувачем tansss Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 1 час назад, tansss сказал: А скільки рочків приладу/моделі? не знаю, мене більше цікавить скільки рочків воно буде жить, враховуючи що це основне джерело опалення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 10 минут назад, newbee2020 сказал: враховуючи що це основне джерело опалення Тю! так би одразу сказали! Там дійсно кожний чих важливий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 46 минут назад, tansss сказал: Тю! так би одразу сказали! Там дійсно кожний чих важливий. Кому знати, як не Вам))) Кожний чих) Років десять тому такі, як Ви пофігісти купляли різні польські копії водяних топок відомих брендів, типу hajduk і інші і казали «навіщо платити більше, і так гріє», а потім те все викидалось і ставилось нормальне. Але, так, у випадку з повітряним каміном ризик менший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 17 січня Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня (змінено) 26 минут назад, Gonchik сказал: Років десять тому такі, як Ви пофігісти купляли різні польські копії водяних топок відомих брендів, Шановний!!! Притримайте коней! І я не буду вказувати кудой вам плисти, керманичу гондол! Змінено 17 січня користувачем tansss Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз