ashim1990 Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 20 часов назад, porterlv сказал: Тобто, великі габарити, маса, гул, постійний високий струм ХХ, малий ККД, нагрів в роботі ітд. Останні чотири фактори можна мінімізувати правильним проектуванням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 47 хвилин тому, ashim1990 сказав: можна мінімізувати правильним проектуванням. Так, звичайно. З сучасними технологіями і паровози можна би було робити більш ефективними ніж колись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого В 07.02.2025 в 14:16, ashim1990 сказал: Не зовсім зрозуміло. Хіба трифазний транс необхідної потужності - це не воно? нет. не оно . я хотел себе поставить и даже купил.........но........... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 12 часов назад, ashim1990 сказал: Останні чотири фактори можна мінімізувати правильним проектуванням. Я так розумію у вас є пропозиції по правильному проектуванню ? Змінено 8 лютого користувачем dneprstab 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 5 годин тому, Made in USSR сказав: я хотел себе поставить и даже купил.........но........... Нагадайте тему де про це говорили, будь ласка. Ви там висновки описували??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 6 часов назад, dneprstab сказал: Я так розумію у вас є пропозиції по правильному проектуванню ? Ви не вірно зрозуміли, він експерт 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 19 часов назад, porterlv сказал: Нагадайте тему де про це говорили, будь ласка. Ви там висновки описували??? Тут це було. Війна завадила... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitry Smirnov Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня добрый день. стабилизатор квант 11 киловатт исправно проработал 2.5 года. и вот сегодня внезапно по входу произошло хз. выбило автомат до стабилизатора и автомат на самом стабилизаторе. стаб демонтировал, перепроверил - действительно кз: как быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 30 березня Поділитись Опубліковано: 30 березня Дивні люди, дивні питання... Є варіанти? В сервіс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 30 березня Поділитись Опубліковано: 30 березня 32 минуты назад, porterlv сказал: Дивні люди, дивні питання... Є варіанти? В сервіс. Я сам іноді дивуюсь. Дзвінок - ви сервіс і ремонтуєте Елекс , Укртехнологія ...QUANT...? Питаю чи є заповнений гарантійний талон і тоді питаю - ЧОМУ НЕ В СЕРВІС ДЗВОНИТЕ ? Варіанти відповідей - видав гугл в пошуку (дякуємо рекламі ) в Одесу Черкаси Житомир ... далеко А тут типу - ЛЮДОНЬКИ !!! Дивіться !!! Щож таке робиться 😂😂😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня ХТО КРАЩИЙ ??? 😂😂😂 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз