LAT Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 Я не дуже розумію, що це вам надали. Наче як пропозиція про тимчасове приєднання. Але не зараз це нормальна практика, адже під час війни, вони не виконують стандартне приєднання. Це значить, що ви зараз платите за тимчасове, а після війне ще раз заплатите за стандартне. Ціна як для тимчасового дуже приємна. Деякі зараз платять значно дорожче. Але чи це остаточна ціна? Але зараз і інших варіантів немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ceruy1 Опубліковано: 16 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2023 (змінено) Всім привіт. Підкажіть хто має досвід. Мені виготовили ТУ та далі потрібно заповнити ось таку заяву. Я не розумію що тут помічати. Опора стоїть перед ділянкою між сусідом і мною Змінено 16 вересня 2023 користувачем ceruy1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 ceruy1, а підрядна організація, яка буде то все робити, бачила технічні умови? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 30.08.2023 в 21:55, LAT сказав: Я не дуже розумію, що це вам надали. Наче як пропозиція про тимчасове приєднання. Але не зараз це нормальна практика, адже під час війни, вони не виконують стандартне приєднання. Це значить, що ви зараз платите за тимчасове, а після війне ще раз заплатите за стандартне. Ціна як для тимчасового дуже приємна. Деякі зараз платять значно дорожче. Але чи це остаточна ціна? Але зараз і інших варіантів немає. Розмовляв з підрядником, каже, що наврядчи доведеться платити повторно... Так як зараз замовник сам за свої кошти будує лінію та підключається, а в разі стандартного (не тимчасового) приєднання - це робить ОСР Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 Тут скоріше мабуть мова йде про те, що до війни ОСР (ДТЕК) за власний рахунок будував лінію, ставив трансформатор і т.д..., а споживач платив тільки за потужність та (в разі нестандартного під'єднання) за лінійну частину підключення. Наразі ДТЕК не бере плату за потужність, але й не будує нові лінії / ТП та інше, а переклав всі затрати на споживача, а от за потужність доведеться заплатити через 6 міс після закінчення війни. І яка тоді буде ставка не знає ніхто, але за попередніми "балачками" не менше 4,5-5тис/квт. Ну і в добавок - все те що замовник набудував за власні кошти - доведеться безоплатно передати на баланс ОСР (ДТЕК) Можливо я помиляюсь - то виправте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз