Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

лекарства пропадают из аптек

igorrius

Рекомендовані повідомлення

У порівнянні, наприклад, з Великою Британією, це майже миттєво :)  У них там черга мінімум 2 місяці, а як правило й більше. У знайомого дочка, поки чекала чергу, ледве не померла. Добре що хоть вже по екстреній допомозі виписали ліки. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 час назад, igorrius сказал:

сначала надо найти этого грамотного специалиста, это квест еще тот

Практика свідчить, що в кожному ЦПСМД зазвичай є як мінімум один достойний фахівець по кожному напрямку. Буває, звісно, що деякі гарні фахівці по напрямках відсутні, але здебільшого знайти фахову людину все ж таки можливо. Оскільки це справа життя або смерті (це буквально, саме так, саме передчасної смерті, адже вкорочення віку це перший наслідок) то вивчити розклади, відгуки та поговорити з пацієнтами та робітниками самої установи не така вже й велика проблема. У мене буквально друга ітерація привела до дуже достойних фахівців, яким я щиро вдячний.

Посилання на коментар

А чого за кордоном не розширять кількість посад чи ніхто вчитись на лікарів не хоче?

Посилання на коментар

2 часа назад, Vladdi сказал:

Буває, звісно, що деякі гарні фахівці по напрямках відсутні, але здебільшого знайти фахову людину все ж таки можливо

я со своим малолетним сыном в свое время, который вдруг перестал ходить, обьездил и и первую детскую, и охмаддет, " светила " только деньги брали , и выдвигали самые неепые предположения от глистов до психической травмы, пока мы ,слава Богу, не попали к своему ортопеду- он его за один сеанс на ноги поставил, и был очен удивлен, куда мол ортопед в роддоме смотрел.

Посилання на коментар

4 години тому, МаТраС сказав:

А чого за кордоном не розширять кількість посад чи ніхто вчитись на лікарів не хоче?

Так живуть 90+. Нафіга міняти якщо працює? Бо наші так не звикли?

Посилання на коментар

24 хвилини тому, MaxS сказав:

Так живуть 90+. Нафіга міняти якщо працює? Бо наші так не звикли?

ну,я то розумію,що довше там живуть. але два місяці молитись ,щоб не крякнути чи рецепт отримати,то якось не фонтан

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...