Vladdi Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому У порівнянні, наприклад, з Великою Британією, це майже миттєво У них там черга мінімум 2 місяці, а як правило й більше. У знайомого дочка, поки чекала чергу, ледве не померла. Добре що хоть вже по екстреній допомозі виписали ліки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 21 час назад, igorrius сказал: сначала надо найти этого грамотного специалиста, это квест еще тот Практика свідчить, що в кожному ЦПСМД зазвичай є як мінімум один достойний фахівець по кожному напрямку. Буває, звісно, що деякі гарні фахівці по напрямках відсутні, але здебільшого знайти фахову людину все ж таки можливо. Оскільки це справа життя або смерті (це буквально, саме так, саме передчасної смерті, адже вкорочення віку це перший наслідок) то вивчити розклади, відгуки та поговорити з пацієнтами та робітниками самої установи не така вже й велика проблема. У мене буквально друга ітерація привела до дуже достойних фахівців, яким я щиро вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому А чого за кордоном не розширять кількість посад чи ніхто вчитись на лікарів не хоче? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 22 часа назад, Vladdi сказал: Буває, звісно, що деякі гарні фахівці по напрямках відсутні, але здебільшого знайти фахову людину все ж таки можливо я со своим малолетним сыном в свое время, который он вдруг перестал ходить, обьездил и первую детскую, и охмаддет, " светила " только деньги брали , и выдвигали самые нелепые предположения от глистов до психической травмы, пока мы ,слава Богу, не попали к своему ортопеду- он его за один сеанс на ноги поставил, и был очен удивлен, куда мол ортопед в роддоме смотрел. Змінено 45 хвилин тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 4 години тому, МаТраС сказав: А чого за кордоном не розширять кількість посад чи ніхто вчитись на лікарів не хоче? Так живуть 90+. Нафіга міняти якщо працює? Бо наші так не звикли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 24 хвилини тому, MaxS сказав: Так живуть 90+. Нафіга міняти якщо працює? Бо наші так не звикли? ну,я то розумію,що довше там живуть. але два місяці молитись ,щоб не крякнути чи рецепт отримати,то якось не фонтан 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз