standov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, mib сказал: А они у вас случаем не как 2p сейчас подключены? ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 хвилини тому, mib сказав: Панели 18 амперные Та я вже побачив, просто діагонально прочитав про напругу стрінга Змінено 2 години тому користувачем volomoto 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, standov сказав: ні А який номінал автомата? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, standov сказав: походу питання знято, віктронівський 450 обмежений на 4к на стрінг А який це віктрон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, volomoto сказал: А який це віктрон? SmartSolar MPPT RS 450|100 3 минуты назад, volomoto сказал: А який номінал автомата? 24 вибивало. але він змонтований під вихлопом інвертора і був завжди градусів 45 мабуть, думаю через це, поміняв на 32 перестало 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, standov сказав: SmartSolar MPPT RS 450|100 Так навіть якщо розбити на два стрінги, то струм всеодно буде такий самий, як і в одного, тобто буде обрізати до 16А. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 минуты назад, volomoto сказал: Так навіть якщо розбити на два стрінги, то струм всеодно буде такий самий, як і в одного, тобто буде обрізати до 16А. якщо розібрати то я поставлю 2 штуки SmartSolar MPPT 250/70 там по 30/35А. у віктрона жеж все низьковольне, фактично 1 mppt лише високовольтна модель і вона якась трошки дебільна від того )) Змінено 2 години тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, standov сказав: якщо розібрати то я поставлю 2 штуки SmartSolar MPPT 250/100 там по 35А Якщо ті стрінги в одному напрямку, то їх можна запаралелити і одного МППТ буде достатньо, бо там точно більше 35А по сонячному входу. Для 250/100 макс. струм КЗ 70А, тоді робочий буде не менше 50А 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 17 минут назад, volomoto сказал: Якщо ті стрінги в одному напрямку, то їх можна запаралелити і одного МППТ буде достатньо, бо там точно більше 35А по сонячному входу. Для 250/100 макс. струм КЗ 70А, тоді робочий буде не менше 50А ну в принципі можна і так мабуть, я просто думав якщо вже ділити то на різні трекери всеж, бо ще років 5 і нижній ряд почне затінятися взимку соснами, з іншого боку, як буде затіняти то і докупити другий. Дякую за ідею, Змінено 1 година тому користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз