eam Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 (змінено) 19 минут назад, sanyas15 сказал: Таки немає поки що... Буду брати вперше. Ну тогда перед покупкой подумайте что еще вам может в будущем понадобится докупить и берите того производителя в линейке которого это все есть. Как вариант что мне надо было и что я последовательно покупал: опрыскиватель, сабельная пила, садовый пылесос/дуйка, газонокосилка, краскопульт, шуруповерт, фонарик, юсб зарядка Змінено 29 березня 2024 користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 1 година тому, sanyas15 сказав: Електрична в мене вдома є вже три роки, без претензій! Ще варіант, якщо є інвертор 2кВт і аккумулятор, тоді можна їх в рюкзак і брати електричну на природу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 4 хвилини тому, normal сказав: Ще варіант, якщо є інвертор 2кВт і аккумулятор Варіант непідходящий... навіщо він мені? Хочу просто акумуляторну пилку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 (змінено) 6 минут назад, sanyas15 сказал: . навіщо він мені? Если вы про аккум и инвертор то такой вопрос уже года как полтора не задают т.к. ответ очевиден... Змінено 29 березня 2024 користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 Как по мне, главное на сколько широкая акумуляторная линейка у производителя. Если бюджетно - Эйнхель. Вроде нормальные сейчас акумы. В Эпике сейчас за 5к. можно пилу, зарядку и один 4 А купить. Если "по богатому", то самая большая линейка у Макиты. Акумы тоже самые доступные. Не нужно бояться покупать на ОЛХ, там по ассортименту сразу видно если у продавца из Америки оригинальный инструмент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 17 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2024 10.04.2024 в 02:27, Klqrov сказав: Я купил себе цепную пилу от Керхер Яку саме модель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2024 В 10.04.2024 в 02:27, Klqrov сказал: Ровента, в Комфи сказали 1600 Вват или что там, мощность короче В пылесосе 2 мощности, всасывания и потребления, разница как правило в 2 раза... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2024 55 хвилин тому, sanyas15 сказав: Яку саме модель? Що саме ви мали на увазі? 10.04.2024 в 02:27, Klqrov сказав: Ладно, что я о пылесосах. Я купил себе цепную пилу от Керхер, как то так получилось что одновременно заказывал минимойку, попалась под руку ещё и цепная пила. Залишилось почути на якому саме ресурсі він купував товари? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз