МаТраС Опубліковано: 26 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2021 йдемо до мінімізації хімії в житті. підскажіть будь ласка, хто що з цього пробував. дьоготь ,цемент і гіпс є:lol: але цемент смущає [url]https://7dach.ru/Tangeya/44-sposoba-izbavitsya-ot-koloradskogo-zhuka-5558.html[/url] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 26 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2021 Мне больше цветущая конопля понравилась))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2021 мильна вода +гіпс. завтра глянемо результат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2021 короче не зпрацювало) мало того, що гіпс не злипся в нього в сраці, так він при мені жре й сре одночасно:lol: думаю, що за ніч і до обіда повино було спрацювати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 28 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2021 Відеречкой струшувати. Найдієвіше! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 28 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2021 [QUOTE=МаТраС;5332497]мильна вода +гіпс. завтра глянемо результат[/QUOTE] :shock: А фотосинтез як тепер буде відбуватися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 28 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2021 Теж про це подумав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2021 не знаю наскільки він еко,але прийлось актофіт купити. і двійну дозу дати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2021 Листя трохи правда посвітліли. Думаю, 1.5 норми як раз буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 7 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2021 Ага, всеодно перейшли на хімію. Що завгодно, аби тільки не трусити жуків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2021 В 07.07.2021 в 14:03, MaksymS сказал: Ага, всеодно перейшли на хімію. Що завгодно, аби тільки не трусити жуків. чув таку легенду, що він наче біо)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gaka13 Опубліковано: 7 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2023 Посоветуйте пожалуйста, исектициды и фунгициды био. Нашла фирму ензим биотех,кто---то покупал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2023 прикол в цьому році. ні одного жука)) що в природі твориться? правда,основна масса картоплі під сіном росте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 10 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2023 Хм... а сіно з чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 10.07.2023 в 18:29, Дядя_Вова сказав: Хм... а сіно з чого? чіно різне. трава,солома, листя... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 2023 питання до знатоків. накінець то побачив перших жуків. картопля відцвіла. є смисл кропить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 31 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 А не знатоку можна 5 копійок вставити? Як багато і є кладки, я би пройшовся акрофітом - начебто біо і у мене подіяв. Обробляв ним другу хвилю, теж на етапі цвітіння. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 В 28.07.2023 в 20:30, МаТраС сказал: є смисл кропить? Дожруть бадилля, и айда на зімовку поглибше)) Якщо досить багато, то я бі потравив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз