SergeyNikolaevich Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Собственно сабж. При переводе средств с личной гривневой карты на личную долларовую карту возникает ошибка без описания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 (змінено) Такие операции на данный момент у нас запрещены. Да и не нужны. С гривневой карты можно за границей снять налик в валюте. Змінено 12 березня 2022 користувачем Ratel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 12 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 минуту назад, Ratel сказал: Такие операции на данный момент у нас запрещены. Да и не нужны. С гривневой карты можно за границей снять налик в валюте. я в Украине Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 1 час назад, SergeyNikolaevich сказал: я в Украине Я рад за вас. Мы тоже. И что? Я про Украину и пишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 12 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 10 минут назад, Ratel сказал: Я рад за вас. Мы тоже. И что? Я про Украину и пишу. Цитата Такие операции на данный момент у нас запрещены. Да и не нужны. С гривневой карты можно за границей снять налик в валюте. Не в обиду будет сказано, но вы кажется сами запутались что вы говорите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Да на что мне обижаться? Я понял что вы не в курсе что сейчас запрещены операции с валютой в Украине. Ещё я понял что доллары вам нужны не для вывоза, а для нычки, иначе бы вы меня поняли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 3 часа назад, SergeyNikolaevich сказал: Собственно сабж. При переводе средств с личной гривневой карты на личную долларовую карту возникает ошибка без описания. Перекази в межах України лише між рахунками в одній валюті. Для тих хто в танку- щоб поповнити валютну картку потрібно купити валюту з гривневої карти і зарахувати на валютну ))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Если не останавливает лимит в 1к$ в сутки, то можно выводить грн на некоторые платежные системы и заводить назад свифтом в $ по курсу суть выше нбу. Одна беда - снимать их здесь будете долго Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 (змінено) 3 часа назад, ШуRik сказал: щоб поповнити валютну картку потрібно купити валюту з гривневої карти і зарахувати на валютну ))))) Все верно. Буквально вчера скинул чуть-чуть со своей долларовой карты на свою же гривневую. Одна засада - меняют по банковскому курсу покупки (29.25), а если сдавать наличкой в обменник, то можно и по 33 урвать, но то таке. Змінено 12 березня 2022 користувачем OlegArh Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 12 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 С долларовой на гривневую вообще никаких проблем и ограничений. А вот наоборот нет. 3 часа назад, ШуRik сказал: Перекази в межах України лише між рахунками в одній валюті. Для тих хто в танку- щоб поповнити валютну картку потрібно купити валюту з гривневої карти і зарахувати на валютну ))))) Вы имеете ввиду купить наличные доллары и положить на долларовую карту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 13 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2022 2 часа назад, SergeyNikolaevich сказал: С долларовой на гривневую вообще никаких проблем и ограничений. А вот наоборот нет. Вы имеете ввиду купить наличные доллары и положить на долларовую карту? privatbank.ua/ru/convertation безготівково через п24, або в касі обміняти і поповнити рахунок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз