Андрій Миколайович Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 10 годин тому, Фрай сказав: Довго уникав оновлення на iOS 18, оновлення стояло в ручному режимі і вчора "Отримай та розпишись"! У прямому сенсі, що ти згоден. Оновилось без мене і без встановлення на підзарядку. Залишилось запросити Дію на 1000грн, отримати картку і ти під повним контролем. достатньо мати 8 іфон і нічого не прилітає саме вже ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Та в мене лежать більшість з них, 2, 3, 5, SE, 8, 11, хоча ні, недавно на 8-му замінив батарейку і подарував, так от вимагає постійно оновити, а коли ти хочеш то після довгої перевірки повідомляє, що не може. Таке враження, що йому треба скачати інфу, інакше навіщо пропонувати оновитись? Те ж саме і на 11-му, вмикаю оновлення, чаклує, а через деякий час - не можу, мало місця.. а 18-ту Осю не хотів ставити конкретно за актуальні функції штучного інтелекту. Нагада мені сторонній інтелект у моєму гаджеті? ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 (змінено) Як вже задрали ці дублі!!! Змінено 9 грудня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 їду сьогодні додому, натискаю кнопку і прошу Сірі набрати імярек, а вона мені відповідає, що зробить це лише за умови, що я надам їй точне місце свого знаходження! (У мене вимкнена геолокація) Фігассє! Це тобі навіщо? До речі, у мене Сірі була вимкнена, але після попереднього оновлення прошивки раптом вимкнувся кар-плей і поки я її не ввімкнув на смартфоні він не працював. Отакої. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 записывается. появилась такая возможность в новых версиях iOS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 12 годин тому, Фрай сказав: До речі, у мене Сірі була вимкнена, але після попереднього оновлення прошивки раптом вимкнувся кар-плей і поки я її не ввімкнув на смартфоні він не працював. Отакої. Це і раніше було, в ютубі повно відосів, де найпершою рекомендацією в лікуванні некоректної роботи карплей, було увімкнення сірі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2024 До чого тут некоректна робота? Не треба плутати не дуже коректно працює і взагалі не вмикається якщо не влончиш Сірі. Не перший рік користуюсь і знаю про що кажу. 3 години тому, nosatiy сказав: записывается. появилась такая возможность в новых версиях iOS Що саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Вже додали функцію запису дзвінків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 21 хвилину тому, S_Vladimir_79 сказав: Вже додали функцію запису дзвінків на iOS Так, є Як записати дзвінки на iPhone з iOS 18.1 Увімкніть функцію запису. Для цього відкрийте «Налаштування» → FaceTime → і далі «Запис дзвінків». Розпочніть процес. Під час дзвінка натисніть на значок запису у верхній частині екрана. незручно та й цим додатком не користуюсь, все ж на андроїді це простіше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 51 минуту назад, Фрай сказал: Увімкніть функцію запису. Для цього відкрийте «Налаштування» → FaceTime → і далі «Запис дзвінків». Розпочніть процес. Під час дзвінка натисніть на значок запису у верхній частині екрана. В мене «Параметри-Програми-Телефон-Запис телефонного виклику» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого В 14.06.2022 в 16:17, Фрай сказал: Не надо переживать, Айфоны сами все пишут и фиксируют. Вот пример: Сижу за столом верчу в руках рассматриваю деталь. Через пару часов захожу в инет и гугля дает мне рекламу с какой-то муйней Значить не тільки в мене таке))Але в мене ще крутіше,він на голос реагує,достатньо в голос сказати і на протязі дня вже на любому ресурсі тобі підсовують ...А до того ніколи цього не бачив,навіть схожого.Так що коли лягаєте спати можна сміло "товарищам офіцерам" казати на добраніч)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Отож, скоро ми собі вже не будемо належати. ( 3 години тому, S_Vladimir_79 сказав: В мене «Параметри-Програми-Телефон-Запис телефонного виклику» Можна, але через два додатки за окрему плату інші працюють некоректно колись хотів перейти на андроїд і взяв Мейзу 2міні то він по умовчанню сам писав. Взнав лише коли запитав, що то за хрюк на початку розмови, а то попередження. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого (змінено) Тільки вчора купив набор спіральні свердла з нарізанням різьби, у пошук не забивав, ціною не цікавився, нікому не розповідав, але розглядав їх за столом перед компом. Зараз бамс і знизу реклама. Бляць, де камера у моніторі? Змінено 25 лютого користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 11 часов назад, Фрай сказал: у пошук не забивав, ціною не цікавився, нікому не розповідав, але розглядав їх за столом перед компом. У мене айфон буває на думку реагує...щось подумав,мовчки,і на тобі.Дуже зручно,нічого шукати не треба)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого 1 хвилину тому, viksel сказав: У мене айфон буває на думку реагує...щось подумав,мовчки,і на тобі.Дуже зручно,нічого шукати не треба)) Іноді дійсно так думаєш, але завжди намагаюсь докопатись до суті і ось варіанти: 1. Згадав, що коли приїхав до магазину інструментів то список потрібних приблуд був у нагадуваннях - «читає» записи? 2. Всі покупки при розрахунку були у полі зору камери телефона і вона все фіксує? а далі все просто 3. у яблука всі девайси «спілкуються» між собою без вашої участі. Синхронізація отриманої інформації? Мабуть десь так Але питання чи є прихована камера у моніторі залишається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз