Фрай Опубліковано: 28 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2022 (змінено) Цитата Цитата В 16.05.2022 в 17:01, Фрай сказал: Да и опыт с самокатом такой же пугающий. за три года на ремонты потратил еще две его цены и бестолку, проблема уходит только на время. Взял реплику, на вид такой же, а полная опа с еще большими проблемами и отсутствием сервиса. вітаю. а які самокати катали? і в чому проблеми? дивлюся в сторону самоката Обещал ответить, придется. Во время строительства и доводки объекта к запуску приходится очень много ходить ножками, оно вроде как и полезно, но не всем и не всегда. (особенно когда надо куда-то вовремя успеть) а тут как раз эти самокаты туда-сюда шныряют, в тч и по кабмину. Взял Сяоми М365. в принципе ничего так, шустрый, но с нюансами. первый это резина, там такая штука, что если прошляпил чуток давление то перетирает в районе вентиля у камеры, а замена стоит очень дорого, сам не каждый справится. поменял на бескамерку, стало жестко, но на стройке в самый раз, саморезов и прочей хрени доставал и набил немало. вторая фигня проблемы в коленном суставе точь в точь как у меня, то бишь в месте складывания самоката для переноски. в этом месте постоянно расшатывается и люфтит. заменил за четыре года два стопора, это такие люминивые пимпочки 3смХ2см и ценой в 600 грн. Винтики на руле 4 шт размером в спичку обошлись мне по 100грн/шт ) Змінено 28 травня 2022 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2022 Вначале заряда на день хватало, но я на далекие расстояния не ездил, лишь однажды, когда был коллапс и нельзя было выехать с Троещины, кинул машину, достал с багажника и поехал на Петровку. ниче, дотянул. но через год начла парить БМС батареи. в сервисе, а его как такового нет, рассказывают басни про замену контроллера, меняли дважды но подозреваю, что ездили по ушам ибо все повторялось по новой, а сам ремонт обходился в 2500. И так четыре раза, причем у Цитруса и Мойо скорей всего общий сервис, но они его номер не дают, а сидит на указанном телефоне какой-то Вася и «лепит горбатого». сейчас он у меня глохнет в самый неожиданный момент и включается только после включения на подзарядку. Когда ремонт перевалил за его стоимость в 13000 грн, решил купить новый. Купил и сразу захотел в сервисе Цитруса провести тюнинг по колесам и прочая, НО! пообщаться напрямую и выяснить что я хочу и могу сделать мне не дали, и тел не дают и сами не знают, в итоге плюнул и вернул им покупку так и не поездив. затем взял для работы китайскую реплику Вольта, внешне похож, но настолько голимый, что даже сравнивать не стоит. тормоза плохие, может не остановиться, крутит дальше, что не раз приводило к опасным ситуациям, рассыпается на глазах, все время приходится перетягивать. батарея не держит заряд, может заглохнуть на трех делениях индикатора, полный заряд 4. Не рекомендую. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 29 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 Электровелик Вам не подходит? Я вот супруге купил украино-китайца, очень даже ничего. Для инстаграмма особенно...😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 32 минуты назад, 90BCO сказал: Электровелик Вам не подходит? Дома есть велики для покатушек, разве что когда ходить не могу то собаку на нем прогуливаю. Мне он только по работе и нужен, в цехах внутри расстояния, а ходовая у меня прилично износилась, попробуйте всю жисть 47-й размер таскать? Но речь вообще за электросамокаты и вижу, что народ они таки здорово выручают, если до войны видишь по пути 5-10 штук то сейчас полно и в том числе и на дороге. Если вам повезет с моделью и вы удачно выбрали то жалеть не будете однозначно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 29 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 10 минут назад, Фрай сказал: Если вам повезет с моделью и вы удачно выбрали... Пусть наконец-то Вам повезёт с моделью ! 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 (змінено) А я открыл тему именно для этого. самостоятельный поиск ничего не дал, заказные восторженные не читаю, а в реальных трошки грустно, особенно из-за никудышнего сервиса и отсутствия запчастей. у меня пидлеглый купил и не парится, уже год катается ребенок и он сам и сам же его ремонтирует, благо в электронике разбирается. В механике хуже. ) вот отзовутся люди о своих самокатиках может и клюну на какой, у товарища есть полноприводный и другой он не хочет, живет в Броварах и по лесу катается кстати, тому кто хочет ездить далеко советую брать с аммортизацией, в моем ее нет и сильно трясет. Змінено 29 травня 2022 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 1 годину тому, Фрай сказав: попробуйте всю жисть 47-й размер таскать? та да, ласти не треба) я бачив до речі, 55 розмір колись на складах зс в 2000 р. ржали довго з пацанами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 29 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2022 40 хвилин тому, Фрай сказав: А я открыл тему именно для этого. самостоятельный поиск ничего не дал, заказные восторженные не читаю, а в реальных трошки грустно, особенно из-за никудышнего сервиса и отсутствия запчастей. у меня пидлеглый купил и не парится, уже год катается ребенок и он сам и сам же его ремонтирует, благо в электронике разбирается. В механике хуже. ) вот отзовутся люди о своих самокатиках может и клюну на какой, у товарища есть полноприводный и другой он не хочет, живет в Броварах и по лесу катается кстати, тому кто хочет ездить далеко советую брать с аммортизацией, в моем ее нет и сильно трясет. товариш юзав довго. можу запитати як вів себе і сказати модель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 20 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2023 А что по электроскутерам у нас права нужны или нет? Думаю жене купить что-то с запасом хода до 100км, чтобы спокойно могла сама ездить в магазин по мелочи, если срочно. Какая мощность должна быть, чтобы права не нужны были. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 29.05.2022 в 13:04, 90BCO сказав: Электровелик Вам не подходит? Я вот супруге купил украино-китайца, очень даже ничего. Не, моя от электро отказалась, есть Kellys на базар за творожком и зеленью саме то, главное полезно. Даже самокатом прокатиться заставить не могу. А самокат новый так и не купил, пользуюсь старым, в очередной раз поменял шины. самое смешное, шо до сих пор батарейки стоят родные, 6 лет! Но они у меня на всем долго ходят. Змінено 13 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому В ПДД самокатчиків, як учасників дорожнього руху, з правами та обов'язками вже ввели? Бо 2026 рік не дивився ще ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: В ПДД самокатчиків, як учасників дорожнього руху, з правами та обов'язками вже ввели? Вважаю за потрібне і ввести реальні покарання. бо я також на максималці катаюсь, але дивлюсь на деяких і просто очі на лоба, летить тупе по тротуару, буває вдвох, а на випадок чого воно ж не зможе вчасно зупинитись, авс тут не працює. Сам їду по дорозі, але назустріч руху аби вчасно зіскочити щоб не бути збитим. Та й з безкамеркою тротуари з бруківкою для моє спини ще те випробування. ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, Фрай сказав: Сам їду по дорозі, але назустріч руху аби вчасно зіскочити щоб не бути збитим. Ось таке найбільше дивує, та дуже іноді напружує, особливо коли самокат з закритого правого повороту ... а так я їх об'їжджаю по неписаному правилу, за 1,5 або більше метрів. Я на велосипедах (зараз вже на електробайках) катаю по дорогах, але за ПДД (майже 😉 ) Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому На веліку я, вибачте, але також назустріч. Після того як дружина на обочину впала від авто, що ледь її не зачепило бо той мудень теревенив по телефону і спіймав гаву заборонив їй праву сторону. Сам також неодноразово змушений був зупинятись і відскакувати подалі бо зустрічний тебе чомусь тупо не помічав. Та чого там, таке буває мабуть з кожним, тільки не кожний зізнається чи не помічає за собою. До речі, на самокаті я вважаюсь за пішохода? То виходить, що все по правилам, пішки тільки проти руху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 34 хвилини тому, Фрай сказав: До речі, на самокаті я вважаюсь за пішохода? То виходить, що все по правилам, пішки тільки проти руху. Тре буде глянути, все ніяк не зберуся проштудувати 26-й рік) Бо у вело вже давно офіційно "права смуга" без усяких "метр від узбіччя" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Мушу визнати, що ви праві, назустріч руху лише за межами населеного пункту. але що цікаво, виявляється: Де може їздити легкий персональний електротранспорт? Електроскутери, гіроборди, електросамокати, сігвеї, моноколеса та гіроскутери мають право пересуватися спеціальними велосипедними доріжками. Якщо такі відсутні, значить можна їздити по краю проїжджої частини дороги, вулиці або узбіччя. І це, незважаючи на те, що ухвалені поправки ще не внесені до правил дорожнього руху (ПДР). Легкий персональний електротранспорт прирівнюється до велосипедів, є транспортним засобом, а отже, будуть і штрафи... Тобто, поправки не внесені у закон, а штрафи вже є? Змінено 4 години тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз